Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Καζάνι που… βράζει!



Εν αναμονή της οριστικοποίησης των μπάτζετ των ομαδικών τμημάτων της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού, βρίσκονται άπαντες στον Ερασιτέχνη, κάτι που θα συμβεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας


Έπειτα από πολλές αναβολές η συνάντηση του Γενικού Αρχηγού του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μούρτο με τον πρόεδρο της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σχετικά με τα ομαδικά τμήματα, αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στα νέα γραφεία του συλλόγου.

Ο Γενικός αρχηγός, πρέπει να ενημερωθεί από τον ισχυρό άνδρα του Ερασιτέχνη, για τις προθέσεις του σχετικά με την οριστικοποίηση του μπάτζετ των τμημάτων ενόψει της νέας χρονιάς, και στη συνέχεια να συναντηθεί με όλους τους εφόρους προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την στελέχωσή τους. Το ύψος του μπάτζετ του κάθε τμήματος φυσικά θα πρέπει να εγκριθεί από το ΔΣ του Ερασιτέχνη, το οποίο θα συνεδριάσει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Έτσι οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του κάθε τμήματος ξεχωριστά, αφού από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σχετικά τον προϋπολογισμό τους, ουσιαστικά θα διαγράψουν και το μέλλον τους. 
Από εκεί και πέρα ο κάθε έφορος μαζί με τον Δημήτρη Μούρτο θα πρέπει να ξεκινήσουν τα ραντεβού αρχικά με τους προπονητές που θα κληθούν να αναλάβουν το δύσκολο έργο της στελέχωσης του κάθε τμήματος με τα αισθητά μειωμένα μπάτζετ και στη συνέχεια τις επαφές με αθλητές και αθλήτριες που θα επανδρώσουν τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών, και πόλο, καθώς και των υπολοίπων ατομικών αθλημάτων του Παναθηναϊκού.
Ο χρόνος μόνο σύμμαχος δεν είναι για το «τριφύλλι» μιας και οι αντίπαλοί του σε όλα τα αθλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει την επάνδρωσή τους, κάνοντας γρήγορες, έξυπνες και οικονομικές μεταγραφές.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου