Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νίκη τετράδας για το ΠΑΟ!



Ο Παναθηναϊκός έκανε το... καθήκον του και επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 13-4 και έβαλε πλώρη για πλέι οφ, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών!

Έκαναν το 2Χ2 κόντρα στην ΕΑΠ οι... μάγκες!



Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό του... ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την ευκαιρία να κάνειτ ο 2-0 στις νίκες κόντρα στην ΕΑ Πατρών! Έτσι κι έγινε!

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έτοιμοι να μπουν 4άδα!




Να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αυτήν την φορά κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, θέλουν οι πολίστες του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στις 8:30μ.μ. (Μοίραλης, Κατσαρός), μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών.

Μπαίνουν στην «μάχη» και οι μικροί




Ξεκινάει την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή 29/4, η Β' φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων, που διεξάγεται σε 4 ομίλους, με τον Παναθηναϊκό να έχει κληρωθεί στον Γ’ όμιλο Αττικής, μαζί με το ΝΟ Καλαμάτας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικό Πειραιά και ΟΥΚ βόλου.

Με τον κόσμο τους για το 2Χ2



Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους έπειτα από την «καθαρή» νίκη και το «μπρέικ» της έδρας  της ΕΑ Πατρών, οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να πετύχουν το 2Χ2 σήμερα στις 7:30μ.μ. στο κλειστό του Μετς, στην φάση των πλέι άουτ της Volleyleague.  

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Παλεύουμε γι' αυτά που αγαπάμε»!


Η Πηνελόπη Μανικοπούλου, είναι η λίμπερο της ομάδας των Κορασίδων του Παναθηναϊκού, η οποία συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 7άδα του Final 4 του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ, καθώς συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της να πανηγυρίσει την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που ισοδυναμούσε με την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων! 

Καλές επιδόσεις από τους μικρούς





Άκρως θετικά και υποσχόμενα ήταν τα αποτελέσματα των λιλιπούτειων αθλητών στίβου του Παναθηναϊκού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά. Στους παίδες ο Ζωάκος πήρε την δεύτερη θέση στα 110 με εμπόδια με επίδοση 15.79, στο μήκος ο Ρίζος ήταν τρίτος με 6,23 μ., ενώ στο επί κοντό ο Γκούτης ήταν δεύτερος με 3,50 μ.. Στις Κορασίδες στο επί κοντώ η Σκορδαλή ήταν δεύτερη με 3,40 μ., και στον ακοντισμό δεύτερη κατετάγηκε η Χατζηγεωργίου με βολή στα 27,95 μ..


Δεν τον άφησαν να… βουλιάξει τον ΟΣΦΠ



Δύο λεπτά στο τέλος χωρίς συγκέντρωση και αρκετά ανάποδα σφυρίγματα, εμπόδισαν τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο την Τετάρτη το απόγευμα!

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Με το… δεξί στην Πάτρα οι «πράσινοι»



Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα παραμονής στην Α1 αφού επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-21, 28-26) και πλέον χρειάζεται ακόμα δυο νικηφόρα αποτελέσματα.

Πρώτη... πράξη για τις Κορασίδες στις 10 Μαΐου!


 

Στον Γ’ όμιλο μαζί με Νηρέα, Σούδα και Ένωση Βύρωνα βρέθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά την κλήρωση της προημιτελικής φάσης - Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (24/4) στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

"Δεν θα συνεργήσουμε στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά του ΠΑΟ"




Το ιστορικό των αποφάσεων για την διπλή Ανάπλαση Λεωφόρου-Βοτανικού… υπενθύμισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τετάρτη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, δίνοντας απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν την ιδιοκτησία του «Απόστολος Νικολαΐδης» από την «Μάνα του Λόχου»!

Ανακοίνωση και συνέντευξη Τύπου για τον Βοτανικό



 Έπειτα από το συμβούλιο του ΔΣ του Ερασιτέχνη, που έλαβε χώρα την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία της «Μάνας του Λόχου», αποφασίστηκε να εκδοθεί ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό σχετικά με το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη Τύπου.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ξιφασκία: Νέα ταλέντα στον ΠΑΟ!


Το... βάπτισμα του πυρός πήραν τα... φιντανάκια του τμήματος ξιφασκίας του Παναθηναϊκού!

Σάββατο στις 7μ.μ ο 1ος τελικός



Το προσεχές Σάββατο ξεκινούν οι «μάχες» των τελικών των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Α1 Μπάσκετ Γυναικών για το 2011-12, μεταξύ Παναθηναϊκού και Αθηναϊκού στο κλειστό της Εργάνης. 

Συγχαρητήρια για τις Κορασίδες!



Τα εύσημα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ και την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, απένειμε στις "πράσινες" ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος και τα μέλη του ΔΣ της Μάνας του Λόχου του Παναθηναϊκού.

Στην Πάτρα για το «διπλό»



Το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην Volleyleague επιθυμεί να κάνει αύριο, Τετάρτη στις 5μ.μ. ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΕΑ Πατρών. 

Με Αργοστόλι στο Κύπελλο ο ΠΑΟ!




Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/4) το μεσημέρι, στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να έχει να αντιμετωπίσει την ομάδα του Αργοστολίου, αν και εφόσον αλλάξει την απόφασή του και δεν αποσυρθεί τελικά, αλλιώς ο ΠΑΟ θα προκριθεί στο Final 4 χωρίς αγώνα!

2η θέση και πρόκριση στο Πανελλήνιο οι «πράσινες»!

  Γλυκιά ήττα υπέστησαν το βράδυ της Δευτέρας οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού με 3-1 (25-10, 16-25, 25-16, 26-24) από τον Ηρακλή Κηφισιάς, που αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΠΑΑΑ, αφού η δεύτερη θέση στο Final 4 χάρισε στις «πράσινες» την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων!

Θα τα δώσουμε όλα με Αθηναϊκό!



Η ομαδική προσπάθεια και η καλή χημεία που υπήρχε στην ομάδα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς των πλέι οφ του Πρωταθλήματος, σύμφωνα με την Έλενα Βλάνη.

Φουλ για παραμονή οι «πράσινοι»!



 Διευθετήθηκε οριστικά το πρόβλημα που είχε προκύψει με τους Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη, οι οποίοι αναμένονταν το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα από την Χάγη, όπου έκαναν προετοιμασία για το μπιτς βόλεϊ.

Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Πόλο



 Ένα… αλαλούμ επικράτησε κατά την χθεσινή Κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών, η οποία τελικά αναβλήθηκε για σήμερα, Τρίτη, στη 1:30μ. στα γραφεία της ΚΟΕ, όποτε και ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στην φάση των «8».

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Προεδρικά συγχαρητήρια



 Συγχαρητήρια Ανακοίνωση για το γυναικείο μπάσκετ εξέδωσε την Δευτέρα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Νέες διακρίσεις για τα «δελφίνια» του ΠΑΟ



Με 10 μετάλλια έφυγαν τα δελφίνια του Παναθηναϊκού από τους Διασυλλογικούς αγώνες στο Περιστέρι!

8η θέση για Μπουρδάκου!



Θετική ήταν η συμμετοχή της αθλήτριας της ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, Άννας Μπουρδάκου, στους Προολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Στον τελικό ο ΠΑΟ με Ηρακλή Κηφισιάς!


Στον τελικό προκρίθηκαν οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού!

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Όλοι το καθήκον τους για την παραμονή!



 Τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην μεγάλη κατηγορία, πρέπει να κάνουν άπαντες στο «πράσινο» ΤΑΑ, ενόψει των πλέι άουτ που ξεκινούν την Τετάρτη στην Πάτρα

Φύγανε για τελικό οι κοριτσάρες!



Ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος και πολύ... σκληρός για να μείνει εκτός τελικού πρωταθλήματος από τις αξιόμαχες Εσπερίδες. Η ομάδα της Γιασεμή Σαμαντούρα επικράτησε εκτός έδρας με 81-75 στην Καλλιθέα και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Στο Final 4 οι «πράσινες»!



 Έτοιμες για τον τελικό την Κυριακή το απόγευμα οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού! 

Με κόσμο για τη νίκη, και έφυγαν για τελικό!


Έχοντας τους οπαδούς τους στο πλευρό τους, οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν να πάρουν την τρίτη νίκη κόντρα στις Εσπερίδες, απόψε στις 8μ.μ. στο κλειστό της Καλλιθέας, με στόχο το εισιτήριο για τους τελικούς του Πρωταθλήματος 

Δευτέρα... κληρώνει



Την Δευτέρα θα μάθει τον αντίπαλό του στους "8" του Κυπέλλου πόλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός.

«Ελπίδες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»



 Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, την Τετάρτη το βράδυ στο Παπαστράτειο, εμφανίστηκε ο περιφερειακός του «τριφυλλιού», Γιάννης Κόχειλας μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου.