Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Θάρρος να δουλέψω πιο πολύ»!


Κίνητρο για σκληρή δουλειά είναι η παρουσία της για δεύτερη χρονιά στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, για την Αναστασία Μικρουδάκη!


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού με διπλές καθημερινές προπονήσεις στο ανοικτό και το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι «πράσινες» βρίσκουν σιγά σιγά τη φόρμα τους, και δουλεύουν στο να αποκτήσουν μια ταυτότητα ως ομάδα, παρά την απουσία της Ανθής Βασιλαντωνάκη που θα είναι η βασική διαγώνια της ομάδας. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και το πρώτο φιλικό που θα δώσουν το επόμενο Σάββατο στο κλειστό της Λεωφόρου με αντίπαλο την Θέτιδα Βούλας.
Μία από τις… μικρές του Παναθηναϊκού που έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα και συνεχίζει την σκληρή δουλειά για να «χωρέσει» στην 12άδα, είναι η Αναστασία Μικρουδάκη, η οποία μάλιστα μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η νεαρή ακραία μίλησε στην «Π» για την δεύτερη χρονιά της στην γυναικεία ομάδα του «τριφυλλιού» και αρχικά τόνισε: «Είμαι πολύ τυχερή που για άλλη μία χρονιά είμαι από τις κοπέλες που επέλεξε ο προπονητής μου για να συμπληρώσω το ρόστερ της ομάδας».
Αναφορικά με το αν την πιέζει ψυχολογικά το γεγονός ότι φέτος ενδέχεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, εξήγησε: «Δεν με αγχώνει ιδιαίτερα ότι θα έχω πιο ενεργό ρόλο. Αντίθετα μου δίνει το θάρρος να δουλέψω ακόμη περισσότερο. Το ότι φέτος είμαστε πιο νεανική ομάδα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα».
Σχετικά τέλος με τους στόχους της ομάδας η Αναστασία Μικρουδάκη σημείωσε: «Σαν αθλήτριες αρχικά θα παλέψουμε, για την παραμονή της ομάδας στην Α1, όπου είναι και ο φετινός μας στόχος, όπως και να πάρουμε εμπειρίες η κάθε μία ξεχωριστά και ως νέα ομάδα, και έπειτα θα κοιτάξουμε για το κάτι παραπάνω». 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου