Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τα βλέπω όλα πράσινα!



  Μαθήματα εξέδρας παρέδωσαν την Παρασκευή το απόγευμα οι πάνω από 300 οπαδούς του Παναθηναϊκού, που κατέκλυσαν το ανοικτό κολυμβητήριο του Αργοστολίου, δημιουργώντας συγκλονιστική ατμόσφαιρα καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, δίνοντας παράλληλα απίστευτη δύναμη στους «πράσινους» που αισθάνθηκαν ότι έπαιζαν στην... Λεωφόρο!

Κόχειλας: «Θα γράφαμε ιστορία»!




Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αν οι στόχοι της ομάδας παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο εξέφρασε μιλώντας στην «Πράσινη» ο Γιάννης Κόχειλας.

Το Κύπελλο στον κόσμο!


 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε από την Χίο με 8-4, ωστόσο η πράσινη εξέδρα πήρε τον... τίτλο και μάλιστα χωρίς αντίπαλο!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τυχερό το 13ο!


 

Να διεκδικήσουν την πρώτη τους παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επιθυμούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, σήμερα στις 6:30μ.μ. στον πρώτο ημιτελικό του 13ου Final 4 κόντρα στην Χίο

Το Αργοστόλι είναι πράσινο!


 
 
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια και αυτοκίνητα στην αποστολή πόλο του συλλόγου, την οποία περίμεναν κατά την άφιξή της στην Κεφαλονιά, στο Μύλο του Πετριά έξω από το Αργοστόλι, και την συνόδευσαν μέχρι το ξενοδοχείο με τα κορναρίσματα να... ξυπνούν το νησί!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ξεκινάει ο σχεδιασμός του «πράσινου» ΤΑΑ





 Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Χρόνη Ακριτίδη με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη, για να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας

Το… πάρτι δεν σταματά!



«Το… πάρτι δεν σταματά», -όπως έγραψαν και οι ίδιες στο facebook μετά την πρόκρισή τους στους τελικούς- για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού που την Δευτέρα έμαθαν το πρόγραμμα της Τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων!

Με 2... πράσινες η "Πρώτη"



Με δύο αθλήτριες του Παναθηναϊκού, την Ξανθή Μυλωνά και την Μαρία Χατζηνικολάου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί η «Πρώτη» της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών στο κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας, και η… δεύτερη «Πρώτη» στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα, ενόψει των αγώνων του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Φουλάρουν τις μηχανές για το Final 4



  Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της τελικής φάσης του Κυπέλλου οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που θέλουν να κάνουν την υπέρβαση νικώντας την Χίο, για να προκριθούν στον τελικό του θεσμού, που θα διεξαχθεί τέλος της εβδομάδας στο Αργοστόλι.

Παραίτηση-σοκ Μαλακατέ



Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του Τάκη Μαλακατέ από την θέση του Γενικού αρχηγού του Ερασιτέχνη και μέλος του ΔΣ, στις τάξεις της «Μάνας του Λόχου» του συλλόγου

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

1η η Μωϋσίδου στο «Φεστιβάλ Ρίψεων»



Την πρώτη θέση κατέκτησε η σφαιροβόλος-δισκοβόλος του Παναθηναϊκού, Χρυσή Μωϋσίδου στην σφαιροβολία γυναικών με επίδοση 15,27μ. στο «Φεστιβάλ Ρίψεων» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.

Πανάξια πρόκριση στο Final 4 οι Κορασίδες!



Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, η ομάδα των Κορασίδων του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 και προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου θα διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο!

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αληχανίδης: «Ήρθε η ώρα μας»!


Αντίστροφα μετρούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που όπως τονίζει ο Μίμης Αληχανίδης στην «Πράσινη», θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στο Final 4 του θεσμού των… εκπλήξεων 18-19/5 στο Αργοστόλι, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό για τους εαυτούς τους και τον κόσμο τους!