Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμετοχή στη Volleyleague... Ναι μεν, αλλά!



Το… μπαλάκι βρίσκεται στο γήπεδο της ΕΣΑΠ, του Παντελή Ταρνατόρου που χθες βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και μπροστά από τις Κούπες του Παναθηναϊκού συζήτησε τα θέματα που άπτονται το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο!

Χολαργό, Κυψέλη ή Μελίσσια!

Σε αναζήτηση έδρας βρίσκονται τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, με το Χολαργό να είναι το επικρατέστερο κλειστό που θα τις φιλοξενήσει!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Όνειρό μου που ήρθα στον ΠΑΟ!


 Η νεαρή ακραία, που πέρσι πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, Νάνσυ Λιάγκη, είναι το νέο μέλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Δωρεάν οι εγγραφές στις ακαδημίες!



Αξιοθαύμαστη είναι η προσπάθεια για την σύσταση ακαδημιών βόλεϊ ανδρών, που γίνεται από τον Ρούλη Αγραππιδάκη σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ακαδημιών όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Κύμη Μαρσέλο. 

Το πρόγραμμα του τριφυλλιού στο τουρνουά



 Επισημοποιήθηκε χθες το πρόγραμμα στο τουρνουά του Κρόνου, όπου θα λάβει μέρος η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. 

Φιλική νίκη για τις "πράσινες"




Το πρώτο φιλικό έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (6/9) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Να δείξει τι αξίζει η Γεωργίου!


 

Να εξελιχθεί και να αποδείξει ότι μπορεί ο προπονητής της να την εμπιστευτεί, επιθυμεί η Μαρίνα Γεωργίου, όπως αποκάλυψε στην «Πράσινη» κατά την δεύτερη χρονιά της στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού!