Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!


Οι ωραίες… Ελένες με το χαμόγελο στα χείλη ευχήθηκαν μία νέα χρονιά με υγεία, ευτυχία και αμέτρητες νίκες για τον Παναθηναϊκό, με στόχο φυσικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!



Δύο από τις πιο όμορφες παρουσίες της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η Ελένη Κουτσιβίτη και η Έλενα Χριστοδούλου δίνουν τις ευχές τους στην κάμερα του «GS13» για καλές γιοτρές...


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Προπονητικό camp στη Λεωφόρο




Την προσεχή Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός διοργανώνει προπονητικό camp στο κλειστό της Λεωφόρου. Το τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας του «τριφυλλιού», αναμένεται να δουλέψει με τις αθλήτριες των τμημάτων υποδομής (νεανίδων - κορασίδων), με σκοπό την βελτίωση και την παρακολούθησή τους από τους προπονητές των Πρωταθλητριών Ελλάδας.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Σάρωσαν τα «πράσινα» δελφίνια!


Την πράσινη σημαία μας ψηλά σήκωσαν τα 29 "δελφίνια" του Παναθηναϊκού, που κατέκτησαν 15 μετάλλια -5 χρυσά, 7 ασημένια και 3 χάλκινα- στο Φεστιβάλ Χριστουγέννων, που πραγματοποιήθηκε στις 16-18 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ


Η σωστή οργάνωση και η συστηματική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της ομάδας, Δημήτρη Παπαχαριζάνου και Κορίνα Πατατούκα τα τρία τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομών του υγρού στίβου στο ΟΑΚΑ, φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Μάλιστα έπειτα από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός κατέβασε και σκυταλοδρομίες, όπου πανηγύρισε και δύο χρυσά μετάλλια, αφήνοντας μεγάλες ελπίδες για το αύριο.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΟ: Τηλεφωνικές ευχές στον Μακρόπουλο!


Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να αναπτερώσει το ηθικό του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος είναι και ο βασικός χρηματοδότης του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού. 

ΜΥΛΩΝΑ: «Υγεία, Κούπες και ευημερία»!


Ευχές για υγεία και ένα… καταπράσινο 2012, περιλαμβάνει το τελευταίο Captains Blog, της Ξανθής Μυλωνά στην εφημερία  «Η Πράσινη»!


ΔΑΡΙΔΗΣ: "Ο ΠΑΟ μπορεί να ανακάμψει"!


Να επικρατήσουν του Απόλλωνα Καλαμαριάς, για να κλείσουν νικηφόρα το 2011, επιθυμούν οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, με τον Άκη Δαρίδη να εκφράζει  την αισιοδοξία του στην εφημερίδα «Η Πράσινη», ότι η ομάδα του μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.



ΜΑΛΟΥΣΑΡΗ: «Μόνο νίκες με τη νέα σεζόν»!


Να μείνουν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, μακριά από τραυματισμούς, ευχήθηκε στην κάμερα του «GS13» η Όλγα Μαλουσάρη. 


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην Β' Φάση οι «πράσινες»




Απευθείας στην Β’ φάση του Κυπέλλου, προκρίθηκε χθες ο Παναθηναϊκός, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη, βάσει του καταστατικού, κλήρωση για την πρώτη φάση Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Έτσι η Ομοσπονδία το ίδιο πρωί ενημέρωσε τα σωματεία ότι η Άρτεμις Κορυδαλλού, τα Βριλήσσια, ο Ηρακλής, οι Μακεδόνες και ο Πανελλήνιος δεν δήλωσαν συμμετοχή.

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «Υγεία, νίκες και… Πανελλήνιες»!

Την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι τρεις νεανίδες του Παναθηναϊκού, Αναστασία Μικρουδάκη, Μαρία Γεωργίου και Γεωργία Τσατσούρη, τους έδωσε ο Σπύρος Χουντουμάδης στο ματς με τον Ηρακλή την Τετάρτη!



ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η μόνη ελπίδα του Ερασιτέχνη"




Μια όμορφη έκπληξη επεφύλαξαν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος ήταν πιστός στο… ραντεβού του και παρακολούθησε ένα ακόμη παιχνίδι των Πρωταθλητριών Ελλάδας την Τετάρτη το απόγευμα, που συνοδεύτηκε από νίκη κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ: «Ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά»





Ευχαριστημένος που η χρονιά ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε μιλώντας στην κάμερα του «GS13» ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Χουντουμάδης:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Έτοιμες για... Καλά Χριστούγεννα


Τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού κέρδισαν τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 3-0 "κλείνοντας" νικηφόρα το 2011!



MΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Φιλική νίκη επί της Τερψιθέας

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 86-54 της ομάδας της Τερψιθέας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό της Λεωφόρου.

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ισόπαλο το φιλικό



Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός 2-2

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Θετικό… πρόσημο!


Η ομάδα Κορασίδων 2 του Παναθηναϊκού, με τον προπονητή Χάρη Σκουτελάκο

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τις ακαδημίες Βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι Νεανίδες του «τριφυλλιού» υποδέχτηκαν στην Λεωφόρο την ομάδα των Αμπελοκήπων και επικράτησαν 3-0 (25-12, 25-16, 25-16).

ΠΟΛΟ: Πρόβλημα με Δερμιτζάκη


Δέκα ημέρες έχει να εμφανιστεί στο Ζάππειο ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης!



Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με αρχηγό στο ματς με τον Ηρακλή



Κανονικά στην διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Σπύρου Χουντουμάδη, θα τεθεί από αύριο, Τρίτη, η Ξανθή Μυλωνά, η οποία ταλαιπωρήθηκε από μία ιογενή γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες 48ώρες, και γι' αυτό δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Αρτέμιδα Κορυδαλλού. 
Η Λαρισαία λίμπερο του «τριφυλλιού» σήμερα (Δευτέρα) δεν προπονήθηκε, παρότι τα συμπτώματα ελαττώθηκαν, ωστόσο αύριο αναμένεται κανονικά στην προπόνηση και εκτός απροόπτου, την Τετάρτη  στις 5μ.μ. θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο κλειστό του Μετς.


ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Φιλικό πριν τον Απόλλωνα


Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, θα δώσει ένα φιλικό κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Μόνο νίκες τη νέα χρονιά»!

Στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα της κόντρα στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού, στάθηκε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία ευχήθηκε με τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός να παίρνει μόνο νίκες!


ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ: «Είχαμε πάλι νεκρά σημεία»

Ικανοποιημένος από τις «πράσινες» και ιδιαίτερα από την Όλγα Μαλουσάρη, που αγωνίστηκε πρώτη φορά ως λίμπερο και στάθηκε καλά, ήταν ο Σπύρος Χουντουμάδης.



ΜΑΛΟΥΣΑΡΗ: «Μπορώ και καλύτερα»!


«Ντύθηκε» λίμπερο, αντικαθιστώντας την Ξανθή Μυλωνά, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, και στάθηκε πολύ καλά στην πίσω ζώνη τόσο στην υποδοχή όσο και στην άμυνα.