Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Πάσχα με ρεκόρ για Πούλιο!



Την ώρα που όλοι θα… σουβλίζουν αρνί, ο δρομέας του Παναθηναϊκού θα «τρέχει» στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ, με στόχο να «σπάσει» το ατομικό του ρεκόρ, και συνάμα να πιάσει το υψηλό όριο (έχει ήδη πιάσει το χαμηλό) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Στο Final 4 οι Κορασίδες του ΠΑΟ




Την πρόκρισή τους Final 4 της Ένωσης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο, έχουν εξασφαλίσει οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού. 

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Επιτέλους ξεκούραση για τις «πράσινες»



Ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους έχουν οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού, αφού από το περασμένο Σάββατο 7 Απριλίου έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν 2011-2012. 

Παπαγεωργίου: «Τα πάντα καταρρέουν»



Απογοητευμένη από την κατάσταση που βιώνει ο αθλητισμός στην Ελλάδα, εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου.

Στο Ρότερνταμ ο Πούλιος




Μοναδικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ, που θα διεξαχθεί ανήμερα του Πάσχα, θα είναι ο Κώστας Πούλιος.

Κοκκινάκης: «Τώρα μας υπολογίζουν όλοι»!



Άκρως ικανοποιημένος από την πρόκριση της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εμφανίστηκε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Κοκκινάκης, που θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός

Επέστρεψαν οι «μάγκες»!



 Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, έχοντας στις αποσκευές της εκτός από αναμνήσεις, το χάλκινο μετάλλιο αλλά και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ: Ευχές για Καλό Πάσχα!



 Τις ευχές του σε όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας απέστειλε ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος,  μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη και του α’ αντιπροέδρου της «Μάνας του Λόχου», και προέδρου της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, Νίκου Μακρόπουλου.

Θα… σουβλίσουν στην πισίνα!



 Προπόνηση μέχρι την ώρα που θα κλείσουν τα κολυμβητήρια λόγω Πάσχα, αναμένεται να κάνουν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι έτοιμοι ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά στις 18 Απριλίου

Όλα για όλα στη Λεωφόρο




Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 75-65 από τις Εσπερίδες στον πρώτο ημιτελικού των πλέι οφ και πλέον την ερχόμενη Τετάρτη (18/4) θέλει την ισοφάριση για να μείνει "ζωντανός" στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό του πρωταθλήματος.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πλούσια τα δώρα του Ερασιτέχνη!



 Βγήκαν χθες στην δημοσιότητα τα δώρα που θα κερδίσουν  στις 22 Μαΐου οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών που έχει κυκλοφορήσει ο Ερασιτέχνης, για την οικονομική ενίσχυση της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού. 

Με 3 «πράσινους» κόντρα στην Ιταλία



Χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, και με τρεις «πράσινους» στη σύνθεσή της –τους Μαδούρα, Πρωτοψάλτη και Στίγγα- ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προπόνηση της Εθνικής Εφήβων ενόψει του πρώτου αγώνα της με την Ιταλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που αρχίζουν σήμερα στις 4:30μ.μ. στο Μαυροβούνιο.

Τον… Ολυμπιακό και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!



 Κλασικά… εικονογραφημένα, ήταν τα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των «αιωνίων» στην Πρέβεζα, αφού για μία ακόμη φορά οι… επίσημοι Ολυμπιακοί έδειξαν την κουλτούρα τους.

Για το «μπρέικ» ο ΠΑΟ!



Να ξεκινήσουν με το… δεξί την σειρά των ημιτελικών  των πλέι οφ «σπάζοντας» την έδρα των Εσπερίδων, επιθυμούν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στις 6μ.μ., με τη νίκη να βασίζεται στην ενέργεια και στην συγκέντρωση, σύμφωνα με την Γιασεμή Σαμαντούρα

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ: 4ος ο Μούτσιος



 Στην πρώτη συμμετοχή σε αγώνα ποδηλασίας πίστας ο πολλά υποσχόμενος νεαρός, Μαρτίνος Μούτσιος πραγματοποίησε το Σάββατο (7/4) καλή εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στον αγώνα που διοργάνωσε ποδηλατικός σύλλογος ΠΕΛΟΤΟΝ στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

8 χρόνια, 12 Κούπες και μια ζωή ΠΑΟ!


 Η Ξανθή Μυλωνά έχει σηκώσει τις περισσότερες Κούπες, 12, από κάθε άλλη αθλήτρια που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Captain’s blog στην εφημερίδα η "Πράσινη" θα ήταν… τρελή αν δεν ήθελε να συνεχίζει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στην καρδιά!

«Σάρωσαν» τα μετάλλια τα δελφίνια!



 Με 3 χρυσά, 9 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους , ολοκλήρωσαν την παρουσία τους τα «πράσινα» δελφίνια στο 13ο Τρόπαιο Γλαύκος - Τσιτσελεία 2012 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Καταδύσεις: Εντυπωσιακές… βουτιές για τον ΠΑΟ



 To νεοσύστατο τμήμα των καταδύσεων του Παναθηναϊκού έχει μπει για τα καλά στο «κόλπο» των διακρίσεων.

Τρίτη θέση για τις «πράσινες»



Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την τρίτη θέση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, καθώς επικράτησε με 72-88 του Πανιώνιου, στον μικρό τελικό που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«Αν παίζαμε στο 100%, ο τίτλος θα ήταν δικός μας»!




Άκρως απογοητευμένη που για τρίτη φορά φέτος, ο Παναθηναϊκός ενώ προηγήθηκε με 2-1 σετ επί του Ολυμπιακού, τελικά ηττήθηκε στο τάι μπρέικ, ήταν όπως όλες οι συμπαίκτριές της, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Δάκρυα για τις «πράσινες»




 Παρότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος το Σάββατο το πρωί, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα κορίτσια και στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.

Αυτόχειρες και στην Πρέβεζα!



 Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με 2-1 σετ, έκανε λάθη στα κρίσιμα σημεία και τελικά χάρισε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό, και έμεινε χωρίς τίτλο μετά από 8 ολόκληρα χρόνια!