Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Δύο μετάλλια από… γυναικεία χέρια!




Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε χθες η Σκεύη Θεοδώρου στην σφυροβολία, και το χάλκινο η Μάγδα Κομότογλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, που ολοκληρώνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Όλα έτοιμα είναι για το Final 4!


Αντίστροφα μετράνε οι Κορασίδες Βόλεϊ του Παναθηναϊκού ενόψει του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, που θα διεξαχθεί 22-24 Ιουνίου στο  Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μετς.

Με ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο και Χαλκιδική οι παίδες


Τους αντιπάλους του στην τελική φάση του Πρωταθλήματος πόλο, έμαθαν χθες οι Παίδες του Παναθηναϊκού.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σοκ με Παπαγεωργίου!



Η σφυροβόλος του Παναθηναϊκού, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στον αυχένα, χάνει την ευκαιρία να συμμετάσχει στους τρίτους Ολυμπιακούς Αγώνες στην καριέρα της, ενώ ενδέχεται να μην μπορέσει να αποφύγει την επέμβαση

Με 350 παιδικά χαμόγελα η γιορτή του ΠΑΟ!



 Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ  η ετήσια γιορτή των ακαδημιών της κολύμβησης.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Έτοιμος ο φάκελος του ΤΑΑ για την ΕΕΑ!



Να μην κατέβει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Volleyleague, πρότεινε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Μούρτος, αν δεν βρεθούν οι πόροι ούτως ώστε να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, και να αγωνιστεί στην  Α2, ως μία πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση.

Υπέρ των δύο ξένων ο ΠΑΟ



Δύο ξένες αθλήτριες πρότεινε ο Παναθηναϊκός μαζί με άλλες δύο ομάδες της Α1 μπάσκετ γυναικών, κατά την χθεσινή συνεδρίαση των σωματείων στην ΕΟΚ.