Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Έφηβοι πόλο: Μία νίκη και μία ήττα για ΠΑΟ



 Εύκολο έργο είχε η ομάδα πόλο των Εφήβων του Παναθηναϊκού το Σάββατο το πρωί, καθώς επικράτησε με 10-2 της Γλυφάδας, στον όμιλο της Αττικής, μία μέρα μετά τη νίκη της με 19-4 επί του Νηρέα Λαμίας την Παρασκευή το απόγευμα. 

Ντουμιτρέσκου: "Βαριά η πράσινη φανέλα, αλλά δεν αρκεί για τον τίτλο"!


"Το Κύπελλο Ελλάδας θα κριθεί στην θέληση και την κατάθεση ψυχής", τόνισε με νόημα η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, που ευχήθηκε η Κούπα να πάει σε... πράσινα χέρια! 

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σοβαρές για τη νίκη



 Να προσπαθήσουν να μην παρασυρθούν από τον χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλό τους, ΠΑΟΚ, πρέπει οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού, που θέλουν τη νίκη το Σάββατο στις 4μ.μ. στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να «κλειδώσουν» την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Στα Βριλήσσια πέφτει η "αυλαία" για τις πράσινες!



To Σάββατο 31 Μαρτίου, αναμένεται να «κλείσει» τελικά η αυλαία στην Α1 γυναικών, αντί για την Δευτέρα, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, προκειμένου να προλάβουν οι δύο «αιώνιοι» να προετοιμαστούν για τον τελικό του Κυπέλλου που είναι σε μία εβδομάδα.

Ξανά σερβίς την... Πρωταπριλιά!



Το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε την Πέμπτη να ξεκινήσουν (1/4) τα πλέι οφ, αλλά δέχθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι αν χρειαστεί θα τελειώσουν μετά το… Πάσχα (17/4), ενώ το πότε θα διεξαχθούν (αν τελικά δεν τιμωρηθεί η ΕΑΠ) τα πλέι άουτ, θα αποφασιστεί μετά το Πάσχα 

«Κύπελλο για να βγούμε Ευρώπη»!



 «Να διεξαχθεί ένας όμορφος τελικός, χωρίς επεισόδια και ας κερδίσει ο καλύτερος»! Αυτό ήταν το μήνυμα της Ξανθής Μυλωνά

«Πέφτουν» στην πισίνα οι μικροί!




Ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής η Β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και άλλων 25 ομάδων που είναι χωρισμένες σε πέντε ομίλους.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πανταλέων: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον ΠΑΟ»


Τι και αγωνίζεται με την φανέλα της Λατίνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Σωτήρης Πανταλέων παραμένει.... κολλημένος με τον Παναθηναϊκό!

Εν αναμονή για τις εφέσεις του ΠΑΟ



Εξελίξεις αναμένονται σχετικά με τις αποφάσεις της δευτεροβάθμιας επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αθλητών Πετοσφαίρισης, σχετικά με τις εφέσεις που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός κατά των Ανδρέα Ανδρεάδη και Γκιγιόμ Σαμικά! 

Στίβος: Μια… Παναθηναϊκός στο Λονδίνο!




Η σφυροβόλος του Παναθηναϊκού, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, θα συμμετάσχει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ευχή ότι θα πάει κόντρα σε όλες τις δυσκολίες και θα καταφέρει να χαρίσει χαρές στους Έλληνες, που βιώνουν μια δύσκολη οικονομικοκοινωνική κατάσταση!

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Βράβευσε τα «πράσινα» δελφίνια ο Μακρόπουλος!


Εξαιρετική δουλειά γίνεται στις ακαδημίες κολύμβησης του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον γενικό αρχηγό, Τάκη Μαλακατέ να δίνουν το «παρών» στο εσωτερικό τουρνουά που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26/3 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή 60 μικρών αθλητών χωρισμένων σε 4 ομάδες  («ξιφίες», «καρχαρίες», «πιράνχας», και «δελφίνια»).

Ανασυγκρότηση οι «πράσινες»!




Η απρόσμενη ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, έφερε αναστάτωση στις τάξεις του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, το οποίο εκτός απροόπτου θα τερματίσει στην 4η θέση του Πρωταθλήματος, μία από τις χειρότερες της τελευταίας 20ετίας.

Ασημένιο μετάλλιο και καλά πλασαρίσματα τα "πράσινα πετάλια"!





 Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού στον 35ο Γύρο Θυσίας, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. 

Πήραν ευχή και σηκώνουν… μανίκια!



Ο καθιερωμένος αγιασμός του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έγινε την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου, με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να δίνει το έναυσμα για την σκληρή δουλειά που θα πρέπει να κάνουν οι νέοι σύμβουλοι, προκειμένου η «Μάνα του Λόχου» να ξαναβρεθεί στην κορυφή!

Ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό η ΕΑΠ!



 Την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΕΑΠ σε κάθε αγώνα της εισηγήθηκε την Τρίτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στον αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον Χοσέ Ριβέρα.

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου!



Ο Ολυμπιακός ήθελε έναν ακόμη τίτλο στα… χαρτιά και «τίναξε» το Πρωτάθλημα της Volleyleague στον αέρα!

Μεταξύ συγγενών και φίλων ο τελικός!



Συναγερμός έχει «χτυπήσει» μετά την πρόκριση των δύο «αιωνίων», Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών στις 7/4 στην Πρέβεζα, με την Ομοσπονδία να θέλει να… φυλάξει τα ρούχα της και να δίνει μόλις 40 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα, προς αποφυγή επεισοδίων!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μυλωνά: «Μόνο το Κύπελλο, η έξοδός μας στην Ευρώπη»!



Απογοητευμένη από την νέα ήττα της ομάδας της από τον Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά συνάμα πεισμωμένη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έναντι του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε μέσω του "Captain’s blog" στην εφημερίδα η "Πράσινη", η Ξανθή Μυλωνά!

Στίγγας:«Ο ΠΑΟ ξανά στις πρώτες θέσεις»!



 Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κερδίσει την παραμονή του στην Volleyleague μέσω των πλέι άουτ, εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» ο Κάσσανδρος Στίγγας.

Κρίσιμη ημέρα για ΠΑΟ!



Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πάρει το Πρωτάθλημα στα... χαρτιά –αφού την Δευτέρα έκανε καταγγελία στον Ηρακλή στην ΕΕΑ για αναστολή της αδείας συμμετοχής του στο πρωτάθλημα, και αποφασίστηκε η αναβολή της έναρξης των πλέι οφ- ο Παναθηναϊκός θα παραστεί μέσω δικηγόρου του στην σημερινή (Τρίτη) εκδίκαση της υπόθεσης Ριβέρα κατά της ΕΑΠ για χρέη 72.000ευρώ, το πιθανότερο είναι να υποβιβαστεί απευθείας η αχαϊκή ομάδα στην Α2!

Χουντουμάδης: "Όχι άλλα λάθη"!



Εκνευρισμένος από το... μπλακ άουτ που έπαθαν οι παίκτριές του, μετά το δεύτερο σετ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Κηφισιάς ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού,  Σπύρος Χουντουμάδης.

Κύπελλο για έξοδο στην Ευρώπη!


 Αν και προηγήθηκαν με 2-0 σετ, οι «πράσινες» έκαναν πολλά λάθη και ηττήθηκαν με 3-2 από τον Ηρακλή Κηφισιάς, χάνοντας και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος, και πλέον πρέπει να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, για να μη μείνουν εκτός τίτλων, αλλά και να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!