Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

«Έκλεισαν» Βασιλαντωνάκη και Νούσια



Κατέληξε σε… γάμο το φλερτ του Παναθηναϊκού με τις Ανθή Βασιλαντωνάκη και την Αποστολία Νούσια, που συμφώνησαν προφορικά και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να… πέσουν οι υπογραφές!

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Πιέζει ο χρόνος για τις γυναίκες!



 Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στο γυναικείο βόλεϊ, με τον Παναθηναϊκό να έχει μείνει πίσω, ελλείψει οικονομικών πόρων και προγραμματισμού.

Υποστολή σημαίας και στο πόλο!



 Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, αφού μετά τον Άντρια Κομάντινα, στην έξοδο οδηγήθηκε και ο Γιώργος Τσόκας.

Σειρά παίρνουν οι… παλιές!



 Έπειτα τις μεταγραφές των Καββαδία, Κουντουρά και Μάρκου, οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε συζητήσεις με τις αθλήτριες που πρόκειται να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν, με την Μαρία Χατζηνικολάου να μην είναι στα… πλάνα του Σπύρου Χουντουμάδη. 

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ξεκινάει το… ξεπούλημα



«Άνοιξε» την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Άντρια Κομάντινα.

Πολιορκούν Καρπουζά και Χατζηνικολάου



 Η Μαρία Χατζηνικολάου φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Σπύρου Χουντουμάδη, καθώς είναι ακριβή λύση για το τμήμα τη δεδομένη στιγμή –αν και δεν της έχει ακόμη γίνει κάποια πρόταση έστω και μειωμένη για να της δοθεί επιλογή να συνεχίσει στο «τριφύλλι», κάτι που σημαίνει πως διάφορες ομάδες από Α1 και Α2, όπως Πανναξιακός να της έχουν χτυπήσει την πόρτα.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Καμπανάκι κινδύνου για πόλο!


10 ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε προπονητή, ούτε κανένα συμβόλαιο παίκτη για τη νέα χρονιά και δεν ξέρει ούτε αν κατέβει στην… Α2!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Μυλωνά: Ο ΠΑΟ αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή!




«Έχω μάθει να «βλέπω» τον Παναθηναϊκό, πρωταθλητή! Έχω μάθει να σηκώνω Κούπες, δεν δέχομαι κάτι λιγότερο ούτε για τον σύλλογο ούτε για μένα. Ποτέ μου όμως δεν θα έφευγα για τα χρήματα», ξεκαθάρισε στο προσωπικό της blog στην «Πράσινη» η Ξανθή Μυλωνά!

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: «Ήρθα στον ΠΑΟ, για να μείνω»!



Με την Ελληνίδα πασαδόρο από τον Ηρακλή Κηφισιά, Έλενα Κουντουρά και την λίμπερο, Ιωάννα Μάρκου από τον Πανναξιακό ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. 

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Με «οδηγό» τον Στέλιο Καζάζη ο ΠΑΟ


Επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια του Παναθηναϊκού ο Στέλιος Καζάζης, που έχει πανηγυρίσει τίτλους με την πράσινη φανέλα και ως αθλητής αλλά και ως προπονητής!

ΣΟΥΡΑ: "Πρώτος στόχος ο ΠΑΟ"!



 Όνειρο της 17χρονης, Γιώτας Σούρας είναι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού», αλλά και στην Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών, όπως ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στην Εφημερίδα "Η Πράσινη"!

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Κλείνει η Κουντουρά, κοντά σε Βασιλαντωνάκη



Έπειτα την απόκτηση της Αγγελικής Καββαδίας ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει και την Έλενα Κουντουρά.

Θέλει Καλέντζου o ΠΑΟ



Μια μεγάλη μεταγραφή θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός και προς αυτή την κατευθυνση κινείται. Στόχος του είναι να εντάξει στο δυναμικό του την Τούλα Καλέντζου, την κορυφαία Ελληνίδα πόιντ γκαρντ της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.