Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αγγελόπουλος: «Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟ»!




Στους συμπαίκτες του, στο τεχνικό τιμ και στην ζωντανή ιστορία του συλλόγου, Ρούλη Αγραππιδάκη, οφείλεται η επιτυχία της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Volleyleague, σύμφωνα με τον Νίκο Αγγελόπουλο, που όπως δήλωσε στην εφημερίδα η «Πράσινη» δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στις δυνατότητες των συμπαικτών του!

«Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε την Βουλιαγμένη»!



 Τα πανηγύρια για την κατάκτηση της 4η θέσης τελείωσαν από… χθες, καθώς άπαντες στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα.

Και τώρα… πλέι οφ οι μάγκες!


 Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα Χανιά με 10-3, πετυχαίνοντας τον στόχο του που ήταν η είσοδός του στην πρώτη 4άδα του Πρωταθλήματος και τώρα θέτει έναν νέο, να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στην Εθνική η Κοσμά!



Έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε φέτος με την φανέλα του Παναθηναϊκού, η Αφροδίτη Κοσμά κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών, Αλέκο Δάγλα ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ.

«ΠΑΟ σημαίνει κορυφή»!



 Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον άθλο των παικτών του Παναθηναϊκού και του τεχνικού τιμ του ΤΑΑ, για να κρατήσουν το τρίτο μεγαλύτερο τμήμα του συλλόγου στην Volleyleague, εξέδωσε χθες το ΔΣ του Ερασιτέχνη, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι από την ερχόμενη χρονιά, αυτό όπως και τα υπόλοιπα τμήματα της «Μάνας του Λόχου» θα στοχεύουν στην κορυφή!

Χωρίς εισιτήρια το Final 4!



Η απόφαση να μην κυκλοφορήσουν εισιτήρια για το 13ο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, που θα διεξαχθεί στο Αργοστόλι 18 και 19 Μαΐου, λήφθηκε την Παρασκευή κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς.

Να «αλώσουν» τα Χανιά, με το βλέμμα στο Παπαστράτειο!



Να «κλείσει» νικηφόρα την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος, επιθυμεί η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει σήμερα στις 6μ.μ. τα Χανιά στην Κρήτη, με την ευχή θα γίνει το… αναμενόμενο -ήττα του Πανιωνίου από Ολυμπιακό- για να μπει στην 4άδα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

"Μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά τα καταφέραμε"!



Πανευτυχείς και συνάμα συγκινημένοι ήταν άπαντες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΕΑ Πατρών στο κλειστό του Μετς, καθώς η παραμονή της ομάδας ήταν δικό τους έργο και έτσι όλοι αισθάνθηκαν απίστευτα δικαιωμένοι, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στο paovolleyball.gr. 

Συγχαρητήρια, όχι για την παραμονή, αλλά για την κατάθεση ψυχής!



Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έχει ζήσει απίστευτες χαρές εντός και εκτός συνόρων, και έτσι δεν αρμόζει να πανηγυρίζει για την παραμονή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Volleyleague κόντρα στην ΕΑ Πατρών. Είναι επιβεβλημένο ωστόσο ΟΛΟΙ να δώσουν συγχαρητήρια για την απίστευτη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτήν την ομάδα, η οποία πέρασε από τις συμπληγάδες πέτρες, την Σκύλα και την Χάρυβδη και κόντρα σε όλους και σε όλα, κατάφερε να σταθεί όρθια και να σφραγίσει την παρουσία της στην Α1 και τη νέα χρονιά.

Ρέππας: «Αξίζαμε την 4άδα»!



 «Βράχος» κάτω από τα γκολποστ του Παναθηναϊκού, ήταν για ένα ακόμη ματς ο Γιώργος Ρέππας.

«Πετύχαμε τον έναν από τους δύο στόχους μας»


Εμφανώς ευχαριστημένος από την απόδοση που έπιασε η ομάδα του ήταν μετά το τέλος του αγώνα με το Αργοστόλι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο Φάνης Κουντουδιός.

«Έκλεισε» θέση για Αργοστόλι ο ΠΑΟ



Στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Κεφαλλονιά, προκρίθηκε χθες ο Παναθηναϊκός που... ξεσπίτωσε την οικοδέσποινα ομάδα, κερδίζοντάς την με 16-4 στο ΟΑΚΑ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιά στο... ποδήλατο!



'Αλλοι την Πρωτομαγιά μαζεύουν λουλούδια για το παραδοσιακό στεφάνι, άλλοι απεργούν, όμως υπάρχουν και κάποιοι που... τρέχουν. Συγκεκριμένα αυτήν την Πρωτομαγιά βρήκε τους ποδηλάτες του Παναθηναϊκού στο Αιγιο να ανεβαίνουν  προς την Φτερη!

6 μετάλλια για τα πράσινα πετάλια!



Δύο χρυσά και τρία αργυρά μετάλλια ήταν ο απολογισμός της παρουσίας του ποδηλατικού τμήματος  του Παναθηναϊκού στους αγώνες της ΠΕΠΑ το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου, ενώ ακολούθησε ακόμη ένα χρυσό στον αγώνα που διοργάνωσε ο ΠΟ Πατρών και το Πανεπιστήμιο Πατρών την ίδια ημέρα.

Με γεμάτο Μετς δεν χάνουν!


  
Γεμάτο το Μετς στο ματς της χρονιάς επιθυμούν να είναι, άπαντες στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός αύριο, Πέμπτη, στις 7:30μ.μ. για τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, αφού αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να νικήσουν την Πάτρα, θα κάνουν το 3-1 και θα σφραγίσουν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Έτοιμοι να... τσεκάρουν για Κεφαλλονιά οι «πράσινοι»



Να κάμψουν το εμπόδιο του Αργοστολίου σήμερα στις 8:30μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, επιθυμούν άπαντες στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Ιουνίου. 

Άμεση τοποθέτηση των κομμάτων.... τώρα!



Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα πολιτικά κόμματα να τοποθετηθούν δημόσια και μάλιστα πριν από τις εκλογές της 6 Μαΐου αναφορικά με της Διπλής Ανάπλασης της Λεωφόρου και του Βοτανικού, εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Όλα για όλα την Πέμπτη στο Μετς



Οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού έχασαν την ευκαιρία να τελειώσουν με 3-0 τη σειρά των πλέι άουτ, καθώς την Τρίτη ηττήθηκαν με 3-0 από την ψυχωμένη ΕΑΠ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Έγραψαν... ιστορία τα δελφίνια!



Για πρώτη φορά στην ιστορία της η παιδική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατακτώντας την 2η θέση στα ημιτελικά του θεσμού. 

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κατάθεση ψυχής για τις "πράσινες"



Σε μια ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση για φέτος, ο Παναθηναϊκός πανικόβαλλε τον Αθηναϊκό αφού έστειλε το ματς στην παράταση (58-58) αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 76-69 στον τελικό του πρωταθλήματος.