Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Να «σπάσουν» επιτέλους το ρόδι


Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν σήμερα στις 1:30μ.μ. στο κλειστό της Κυψέλης τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού κόντρα στα Βριλήσσια


Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ματς ζωής και θανάτου είναι για τον Παναθηναϊκό το σημερινό (1:30μ.μ.-live streaming από το www.live1tv.eu και την ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, www.volleyball.gr) κόντρα στα Βριλήσσια στο κλειστό της Κυψέλης, για την 6η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Γυναικών.

Τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους, όπως γίνεται σε κάθε ματς τη φετινή σεζόν, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα με οποιοδήποτε σκορ, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς. Μπορεί τα Βριλήσσια να είναι μια νεοφώτιστη στην κατηγορία, ωστόσο έχει τεράστια ιστορία στην Α1 και φέτος διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο με την Τσέχα ακραία, Σιλχάνοβα να έχει οδηγήσει ήδη την ομάδα της σε δύο νίκες και επουδενί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να την υποτιμήσει.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και χθες ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, με την απαραίτητη προβολή βίντεο, με τις αθλήτριες του να χρειάζονται την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που μπορούν να πετύχουν αν παρουσιαστούν σοβαρές και συγκεντρωμένες και αποφύγουν τα εύκολα λάθη.
Με τους φιλάθλους να δίνουν ώθηση στις νεαρές αθλήτριες του Σπύρου Χουντουμάδη, το Τριφύλλι θέλει να σπάσει το ρόδι και να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, που έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση όλη την εβδομάδα.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου