Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινούν τα δύσκολα για Παρασκευόπουλο!



 Τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών στο Roussillon της Γαλλίας, με τον νεαρό τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Νικήτα Παρασκευόπουλο, να βρίσκεται μέσα στους 13 εκλεκτούς του Περικλή Δαμάσκου.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ,που συμμετέχει στον 3 Όμιλο μαζί με την Ρωσία, την Ισπανία και την Λευκορωσία, σήμερα στη 1μ.μ. αντιμετωπίζει την Λευκορωσία, και θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Το ματς της πρεμιέρας είναι το θεωρητικά πιο εύκολο για τη «Γαλανόλευκη», καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την Ρωσία τη Δευτέρα στις 5:30μ.μ., ενώ την Τρίτη στις 4μ.μ. θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την Ισπανία, με το οποίο ολοκληρώνεται και η πρώτη φάση.
Οι 13 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη διοργάνωση είναι οι εξής: Παρασκευόπουλος Νικήτας, Σολανάκης Μανώλης, Χατζηγούλας Μάριος, Γαλανόπουλος Στέφανος, Τίγκας Δημήτρης, Χρυσοσπάθης Χρυσοβαλάντης-Αθανάσιος, Αλβέρτης Νίκος, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος, Μαρινάγης Γιώργος-Μανώλης, Καζάζης Μιχάλης, Δερβίσης Γιώργος, Λουϊζίδης Χρήστος, Βελώνιας Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου