Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Επιτέλους τέλος στις ήττες"!



Ενθουσιασμένη από τη νίκη της ομάδας της και άκρως ικανοποιημένη από τις συμπαίκτριές της ήταν η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Όλγα Μαλουσάρη μετά το ματς με τα Βριλήσσια.

Νούσια: «Όχι στις ήττες»!



  Τέλος στις ήττες θέλουν να βάλουν οι «πράσινες», με την Αποστολία Νούσια να… δείχνει τον… δρόμο των επιτυχιών στις συμπαίκτριές της

Τσόκας: «Το πόλο σημαντικό κομμάτι για τον ΠΑΟ»




Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού στο τμήμα πόλο, Γιώργος Τσόκας βρέθηκε την Παρασκευή στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, μαζί με τον γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας της καρδιάς του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κόντρα στην Κέρκυρα.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Με τον κόσμο ήρθε η νίκη!



Ο Κώστας Νικόπουλος με τις Γεωργίου, Μουμτζή, Μοσχά, Μιχελάρου, Μαρούσκου!

Μυλωνά: «Ποτέ μη λες ποτέ»!



Την επιστροφή της Ξανθής Μυλωνά στον Παναθηναϊκό -εκτός από την ενίσχυση της ομάδας με μία ξένη αθλήτρια- σκέφτονται οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, όπως αποκάλυψε η ίδια κατά την μετάδοση του αγώνα του «τριφυλλιού» κόντρα στα Βριλήσσια, από το live1tv.eu σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ.

«Δεν είναι εύκολο να φοράς αυτή τη φανέλα»!




Ικανοποιημένος από όλες τις αθλήτριές του παρουσιάστηκε μετά τη νίκη επί των Βριλησσίων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης.

«Έσπασαν» το ρόδι! (+Video)


Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχαν χθες τα κορίτσια του Παναθηναϊκού με 3-1 επί των Βριλησσίων, με κορυφαίες τις Νούσια και Βασιλαντωνάκη, και ξεκόλλησαν από την ουρά της βαθμολογίας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Σαραντάρα για τις "πράσινες"


Ήταν να μην πατήσει... γκάζι το Τριφύλλι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όταν το έπραξε μετά την πρώτη περίοδο η διαφορά άρχισε και ανέβαινε επικίνδυνα και το κοντέρ σταμάτησε στο 73-33 στον Τάφο του Ινδού που για ακόμα μια φορά ήταν κατάμεστος.

«Πήραμε αυτό που… αξίζαμε»



Ο Παναθηναϊκός δεν… πήγε στο Χαλκιοπούλειο, όπου γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Λαμία, με τον Στέλιο Καζάζη να είναι απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του

Καζάζης: «Εγώ θα μείνω μέχρι τέλους»!




Εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τους παίκτες του εμφανίστηκε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Στέλιος Καζάζης, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Λαμία: «Δεν υπάρχουν σχόλια για το παιχνίδι. Πήραμε αυτό που αξίζαμε, αφού ήμασταν το απόλυτο μηδέν».

Να «σπάσουν» επιτέλους το ρόδι


Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν σήμερα στις 1:30μ.μ. στο κλειστό της Κυψέλης τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού κόντρα στα Βριλήσσια

Επιστροφή στις νίκες!



Οι αμαζόνες του Παναθηναϊκού θέλουν να ξεπεράσουν το πρώτο τους αρνητικό αποτέλεσμα για τη φετινή σεζόν από τον Αθηναϊκό, και να επιστρέψουν στις νίκες σήμερα στις 4μ.μ., στον «Τάφο του Ινδού» επί του Πανιωνίου για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών.