Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Κατέθεσαν τα συμβόλαια στην ΕΣΑΠ

Να εντείνουν τις επαφές με τον εκπρόσωπο των Σαμικά, Ερπ και Αντράε, αποφάσισαν χθες κατά το έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, με θεματολογία κυρίως για το «πράσινο» ΤΑΑ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ερασιτέχνη, χωρίς ωστόσο τον Χρόνη Ακριτίδη να δίνει το «παρών» καθώς έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. 

Ευχές στους εκπροσώπους του ΠΑΟ



 Καλή δύναμη ευχήθηκε το ΔΣ του Ερασιτέχνη και οι διοικούντες του τμήματος, στους προπονητές της ομάδας ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, που συμμετέχουν ως διαιτητές στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 

Στον τελικό των 400μ. ο Πρώτος!




Ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας κρατάει, ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου και μοναδικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Πρώτος, που θα δώσει το «παρών» στον μεγάλη τελικό της Κυριακής στα 400μ. στο τουρνουά «Λονδίνο 2012»

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Καμπανάκι στον ΠΑΟ και έκτακτο ΔΣ!

 Τα… ενδοοικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, Ερασιτέχνης με ΤΑΑ, μπορεί να θέσουν ακόμη και εκτός πρωταθλήματος το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, το οποίο χρειάζεται άμεσα συμβόλαια!

«Τα λεφτά δεν κάνουν την επιτυχία»!




Το κλίμα μέσα στην ομάδα και η όρεξη για διάκριση είναι το μυστικό της επιτυχίας για το μέλος της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Παπαδόγκωνα! 

Ανυπομονώ να διακριθώ στον ΠΑΟ!


Έχει παίξει στην κατάμεστη Λεωφόρο και πλέον δεν βλέπει την ώρα να παίξει μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, η Ιωάννα Δίελα

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πρόωρος αποκλεισμός για τα μαγκάκια του Καζάζη




Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των εφήβων ηττήθηκε με 3-1 (25-20, 25-18, 18-25, 25-22) από την Τουρκία και σε συνδυασμό με την νίκη της Γερμανίας με  3-1 επί της Δανίας στην 5η και τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου, έμεινε εκτός 8άδας της τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Μεγάλη ζήτηση με το… καλημέρα




Στο πλευρό των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού, βρίσκεται ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού, που αν και είναι δύσκολη οικονομική περίοδος για όλη την χώρα άπαντες δείχνουν την αγάπη τους στην «Μάνα του Λόχου». 

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Το μέλλον είναι στον ΠΑΟ!



Νεαρές αθλήτριες με ταλέντο, προσόντα και διάθεση για σκληρή δουλειά, έχουν περάσει το κατώφλι της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να «χτίζει» τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν σε γυναικείο βόλεϊ και μπάσκετ!

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του πόλο!




 Οι δύο όψεις των νέων καρτών διαρκείας του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού!

Στο… αέρα το ΤΑΑ!



 Στο περιθώριο της έναρξης της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός. 

Καινούρια αρχή για τα… φίνα κορίτσια!





Όρεξη για σκληρή δουλειά και «δίψα» για διάκριση διαθέτουν τα νέα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που χθες είχαν την «Πρώτη» τους συγκέντρωση στο «Απ. Νικολαΐδης»

«ΠΑΟ θα πει Μαχητική ψυχή»!


 

Με πολλά χαμόγελα και στόχο να καταφέρουν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα σκαλοπάτια του Πρωταθλήματος, όπως του αξίζει πραγματοποιήθηκε χθες ο Αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού», παρουσία της «Πράσινης»

Πρεμιέρα στο «Αλεξάνδρειο»



 Στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη θα αρχίσει τις προσπάθειες της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όπως έβγαλε χθες η κληρωτίδα, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, του εφόρου Ηλία Μιχαλαριά και του Γενικού αρχηγού, Δημήτρη Μούρτο. 

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η ελληνική ψυχή δεν πεθαίνει!



 Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Εθνική ομάδα μπάσκετ Νέων Γυναικών κατάφερε και επικράτησε της Ουγγαρίας με 62-61 την προτελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Τσεχία.