Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Κολύμβηση:Κέρδισε εμπειρίες η Μουσλέχ


 
Με το Τριφύλλι στο στήθος αγωνίστηκε στην Ολλανδία η Λυδία Μουσλέχ, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Σάρωσαν τα μετάλλια τα «πράσινα δελφίνια»!




Συνολικά 22 μετάλλια και την 6η θέση πανηγύρισαν οι λιλιπούτειοι κολυμβητές του Παναθηναϊκού, ενώ 10 μετάλλια και την 1η θέση πήρε το «τριφύλλι» στα Junior!

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τσόκας: "Όλα για όλα με Πανιώνιο!"



Να αποδείξει όχι στα λόγια, αλλά στην… πισίνα ο Παναθηναϊκός ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο, επιθυμεί ο αρχηγός του τριφυλλιού, Γιώργος Τσόκας

Έφηβοι: Πρεμιέρα για τους «πράσινους»


 
Το πρωτάθλημα πόλο των εφήβων, ξεκινάει την Παρασκευή 16/3 με τους αγώνες της Α’ προκριματικής φάσης, που θα διεξαχθούν σε 10 Ομίλους και με τη συμμετοχή 46 συνολικά ομάδων.

«Πετάνε» τα κομάντο!



Με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή τους πορεία στο Κύπελλο, θα "πετάξουν" το Σάββατο το πρωί οι «πράσινοι» για την Αλεξανδρούπολη, με στόχο να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, σύμφωνα με τον νεαρό Άκη Δαρίδη

Άστραψε και βρόντηξε ο Ακριτίδης!




Την αντίδρασή για τους χειρισμούς της ΕΣΑΠ, σε διάφορα θέματα σχετικά με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του «πράσινου» ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ την Πέμπτη το απόγευμα. 

Πανταλέων: "Στο μυαλό μου μόνο ο ΠΑΟ"!



Στην Ιταλία βρίσκεται από την Πέμπτη το πρωί ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με την Λατίνα, για να ξεκινήσει το δικό του όνειρο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το καμπιονάτο.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Με γεμάτο τον Ναό μας για τη νίκη»!



Μολονότι η τύχη δεν… χαμογέλασε στις μπασκετμπολίστριες  του Παναθηναϊκού, στην προχθεσινή κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έριξε στον δρόμο τους τον Αθηναϊκό, η Αφροδίτη Κοσμά δεν χάνει την αισιοδοξία της. 

Στο… βάθος Ανατόλια!



 Μπορεί τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού να προετοιμάζοντας για το ματς με την ΑΕΚ, την προσεχή Δευτέρα, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ανατόλια που θα τους χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα στις 7 Απριλίου.

Στην Ολλανδία η Μουσλέχ!



 Στην Ολλανδία βρίσκεται από την Παρασκευή το «δελφίνι» του Παναθηναϊκού, Λυδία Μουσλέχ, προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με ακόμη 27 Έλληνες κολυμβητές, στο μίτινγκ του Άμστερνταμ (16-18 Μαρτίου). 

Όλα για όλα με ΑΕΚ


 
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η σκληρή προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ, που θέλει μόλις έναν βαθμό για να στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλήτρια, παίρνοντας τα σκήπτρα από τα... φίνα κορίτσια που εδώ και 7 χρόνια δεν κατέβει από τον θρόνο τους.

Στίγγας: «Τυχερός που συνεργάστηκα με τον «Σώτο»»!



Καλή επιτυχία ευχήθηκε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη», ο νεαρός κεντρικός του Παναθηναϊκού, Κάσσανδρος Στίγγας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έμαθε πολλά από τον αρχηγό του «τριφυλλιού» και τον ευχαριστεί γι αυτό!

Πανταλέων: «Θα ξαναγυρίσω στον ΠΑΟ»!


 Αιώνια πιστός Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι ο Σωτήρης Πανταλέων, που μετά από 20 χρόνια θα σταματήσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στην καρδιά, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Λατίνα, με την ευχή ωστόσο ότι κάποια μέρα θα επιστρέψει στην «οικογένειά» του!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

«Επιτέλους να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»!


Για την αναμέτρηση κόντρα στο Μαρκόπουλο, αλλά και για τα επόμενα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, με ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα και με Ανατόλια για το Κύπελλο, μίλησε η αρχηγός του Παναθηναϊκού Ξανθή Μυλωνά, στο "Captains blog" στην εφημερίδα η "ΠΡΑΣΙΝΗ".

«Να εκπληρώσουμε τουλάχιστον τον έναν στόχο»!



Τα μέγιστα συνέβαλλε στην επίτευξη της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Μαρκόπουλου, η Έλενα Χριστοδούλου που σε ένα ακόμη μας αγωνίστηκε ως διαγώνια.

Έκαναν το καθήκον τους στα Μεσόγεια!


Μια «καθαρή» νίκη με 3-0 (25-18, 25-22, 25-14) επί του Μαρκόπουλου πανηγύρισαν χθες στα Μεσόγεια, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στην 7η αγωνιστική της Β’ φάσης για τις θέσεις 1-6, της Α1 Γυναικών.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

«Και μητέρα να γίνω, θα επιστρέψω στον ΠΑΟ»!


Για τις μεγάλες της αγάπες: το βόλεϊ και τον Παναθηναϊκό μίλησε στους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας, η Ξανθή Μυλωνά, στo πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για την Ημέρα της Γυναίκας.

Μονόδρομος το «τρίποντο»




Να επιστρέψουν στις νίκες επιθυμούν άπαντες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 5μ.μ. επί του Μαρκόπουλου (Μιχαήλογλου – Κομπούρας, Παρ. Μαυρικίδης) και μάλιστα εκτός έδρας.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Aναμενόμενη ήττα από Αθηναϊκό


Μπορεί να άντεξαν μόλις ένα ημίχρονο οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκου, όμως τελικά ηττήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα με 64-43 εκτός έδρας από τον Αθηναϊκό.