Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση με Αλαφούζο




 Σε ιδιαίτερα θερμό και Παναθηναϊκό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/9/2012) συνάντηση κορυφής μεταξύ του Προέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Ιωάννη Αλαφούζου, του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου και του A’ Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας, Νικολάου Μακρόπουλου.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

"Πράσινες" Ακρίβου και Θεολόγου



Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της νεαρής (γεν.1994) αθλήτριας, Ελευθερίας Ακρίβου, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΚΑ Αρκάδι.

Διάψευση για Χατζηθεοδώρου!



 Αλήθεια ποιος από τον Παναθηναϊκό έκανε πρόταση στον κύριο Χατζηθεοδώρου;» 

«Θάρρος να δουλέψω πιο πολύ»!


Κίνητρο για σκληρή δουλειά είναι η παρουσία της για δεύτερη χρονιά στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, για την Αναστασία Μικρουδάκη!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμες για τα πρώτα… τρίποντα!



 Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 5μ.μ. στο κλειστό της Λεωφόρου, τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τους Κυρίαρχους, όπου προπονήτρια είναι η βοηθός της Γιασεμής Σαμαντούρα στον πάγκο του «τριφυλλιού», Κατερίνα Χατζηδάκη. 

Κρίσιμα 24ωρα για τον ΠΑΟ



Ρευστά παραμένουν όλα τα θέματα που αφορούν το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, παρότι η πλευρά των επενδυτών εξακολουθεί να θέλει να βοηθήσει τους «πράσινους» να δημιουργήσουν ομάδα για την Α1

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληρή δουλειά για την… υπέρβαση!




Οι Έλενα Χριστοδούλου και Ελένη Ιχτιάρη (κέντρο), μαζί με την Όλγα Μαλουσάρη (δεξιά) αναμένεται να δείξουν τον… δρόμο προς την κορυφή στο νεανικό σχήμα του Παναθηναϊκού!

Νέα αναβολή για ΠΑΟ



Κρίσιμο ραντεβού Ακριτίδη, Σταθοκωστόπουλου και Καζάζη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ για να αποφασιστεί το μέλλον του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, το οποίο πήρε χθες νέα αναβολή από την ΕΕΑ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δύναμή σου ΜΟΝΟ οι οπαδοί σου!



Ανακοίνωση σχετικά με την βοήθεια που προσφέρουν στο τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, εξέδωσαν τα μέλη του συνδέσμου West Block: 

Λίγα δευτερόλεπτα για μετάλλιο!





Νέο φετινό ατομικό ρεκόρ, με 49.67 έκανε ο Γιάννης Πρώτος στον χθεσινό τελικό των 400μ. κατηγορίας Τ13, αλλά δεν αρκούσε για να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Ανυπομονώ να παίξω στον Τάφο»


 Η Τούλα Καλέντζου στις… υπηρεσίες της πρώην συμπαίκτριάς της στο «τριφύλλι», Γιασεμή Σαμαντούρα, με στόχο να ξαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή!

Κανένα πρόβλημα με Λιόντα



Την ώρα που οι ιθύνοντες του Πανερυθραϊκού ισχυρίζονται πως το δελτίο του Μιχάλη Λιόντα παραμένει στην ομάδα, οι διοικούντες το ΤΑΑ Παναθηναϊκός έχουν στα χέρια τους υπογεγραμμένο συμβόλαιο του αθλητή (το οποίο και έστειλαν στην ΕΣΑΠ, μαζί με του Πρωτοψάλτη και Μαδούρα για να πάρουν την αδειοδότηση). 

Έτοιμος για μετάλλιο ο Πρώτος!



Το δεύτερο μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες αναμένεται να διεκδικήσει σήμερα στις 11:41μ.μ. στο Λονδίνο στον τελικό των 400μ. κατηγορίας Τ13, ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Πρώτος

Ξεκινούν τα δύσκολα για Παρασκευόπουλο!



 Τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών στο Roussillon της Γαλλίας, με τον νεαρό τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Νικήτα Παρασκευόπουλο, να βρίσκεται μέσα στους 13 εκλεκτούς του Περικλή Δαμάσκου.