Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

«Νίκη και για τον κόσμο μας»!



Με την ευχή ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα γεμίσουν την Δευτέρα στις 5μ.μ. το κλειστό του Μετς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η αρχηγός Μαρία Χατζηνικολάου έδωσε μέσω της εφημερίδας η «ΠΡΑΣΙΝΗ» το σύνθημα της νίκης.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, όμως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα», ανέφερε αρχικά η ελληνίδα κεντρική και πρόσθεσε: «Έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε δει βίντεο και γνωρίζουμε τις τακτικές της ΑΕΚ. Έχουμε εντοπίσει τα αδύνατα στοιχεία της αντιπάλου μας, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε τη νίκη».
Εν συνεχεία η έμπειρη μπλοκέρ τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα, που δεν έχει ελλείψεις σε κάποια θέση, έχει βάθος πάγκου, με παίκτριες που μπορούν να βοηθήσουν. Ωστόσο πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει και τα δύο ντέρμπι (σ.σ. με Ολυμπιακό και ΑΕΚ)». 
Αναφορικά με το που πιστεύει ότι θα κριθεί η νίκη, η Μαρία Χατζηνικολάου εξήγησε: «Θεωρώ πως προβάδισμα θα έχει η ομάδα που θα έχει καλύτερο σέβρις και υποδοχή. Ενώ ρόλο θα παίξει και το πόσα λάθη θα κάνει η κάθε ομάδα. Αν πιέσουμε τον αντίπαλο ώστε να κάνει λάθη, θα καταφέρουμε εύκολα να πάρουμε τη νίκη».

«Να έρθει το 1/3 του κόσμου που ήταν στην Λεωφόρο χθες»!

Αμέσως μετά την χθεσινή προπόνηση, οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας, έδωσαν το «παρών» στην γιορτή της Θύρας 13 στη Λεωφόρο. Ενώ η Μαρία Χατζηνικολάου έσπευσε να καλέσει αύριο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το κλειστό του Μετς.
«Εύχομαι από τον κόσμο που βλέπω σήμερα στην γιορτή της Θύρας 13, να έρθει αύριο στο Μετς το 1/3 στο Μετς, για να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε και κατέληξε: «Φέτος δεν υπάρχουν πολλά ντέρμπι, οπότε είναι ευκαιρία να έρθουν στο ματς με την ΑΕΚ για να δουν καλό βόλεϊ. Θέλουμε να νικήσουμε και για τον κόσμο μας»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου