Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Γλυκιά ήττα, και πλέι άουτ!



Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, από τον ΠΑΟΚ με 3-2 αλλά με τον πόντο που κέρδισε έμεινε «ζωντανός» στο κόλπο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, καθώς η ΕΑΠ ηττήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, και πανηγύρισε την πιο… γλυκιά ήττα στο πρωτάθλημα. 

Κωνσταντίνου: «Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»!


 
Στην καλή απόδοση της ομάδας της στάθηκε η ακραία του Παναθηναϊκού, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, μετά την νίκη της ομάδας της επί του Ανατόλια και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

«Καθαρό μυαλό και διάρκεια»


Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στο Ανατόλια, εμφανίστηκε χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης.

«Τσέκαραν» εισιτήριο για τον τελικό!




Την παρουσία του στον 7ο τελικό στην ιστορία του τμήματος, εξασφάλισε την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-1 (25-20, 22-25, 25-16, 25-22) του Ανατόλια στον α΄ημιτελικό και περιμένει να δει ποιον θα αντιμετωπίσει εκ των Ολυμπιακό-ΑΕΚ, στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα, με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ευχαριστώ σε Θανάση Γιαννακόπουλο


Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη, υπό την προεδρία του Αχιλλέα Μακρόπουλου. 

Αφρουδάκης: "Πρώτα το προολυμπιακό, μετά οι Ολυμπιακοί"




Ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης μίλησε για την πορεία της εθνικής ομάδας πόλο ενόψει και του προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα.

Νέα εποχή με Μακρόπουλο, βάζει 120.000ευρώ ο Θανάσης!



Ψήφο εμπιστοσύνη στον Αχιλλέα Μακρόπουλο έδωσαν την Πέμπτη το απόγευμα τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στις εκλογές που διεξήχθησαν μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση στον «Τάφο του Ινδού», παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου

Έφηβοι Πόλο: Ο ΠΑΟ στην β’ φάση!


 
Η Κλήρωση της Β' φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος, όπου έχει προκριθεί ο Παναθηναϊκός πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι.

To πρόγραμμα του final-4!




Ανακοινώθηκε χθες από την ΕΟΚ το πρόγραμμα του Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο 4-6 απριλίου, στο κλειστό της Ζωφριάς, με τον Παναθηναϊκό να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του!

Αναβολή ζήτησε ο ΠΑΟ, αλλά απορίφθηκε!



Με αφορμή το ότι η υπόθεση του Χοσέ Ριβέρα εναντίον της ΕΑ Πατρών, που ήταν να εκδικαστεί την Τετάρτη 21/3, αναβλήθηκε για τις 27/3 λόγω απεργίας των δικηγόρων της Πάτρας, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ζήτησε την Πέμπτη εγγράφως από την ΕΣΑΠ και την ΕΕΑ, την αναβολή της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 23/3, η οποία όμως την Παρασκευή δεν έγινε αποδεκτή από την Λίγκα!

Τελευταία ευκαιρία...



Aνακοινώθηκε την Πέμπτη το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 22ης της Volleyleague.

Εκκρεμεί το ματς με Ηρακλή Κηφισιάς



Αλλαγές επί αλλαγών στο πρόγραμμα και ματαίωση αγώνα ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ. Το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς από Δευτέρα που ήταν αρχικά ορισμένο να διεξαχθεί μεταφέρθηκε για την Τετάρτη, ωστόσο χωρίς να έχει ενημερωθεί η διοίκηση του "Τριφυλλιού". 

Το πρώτο βήμα για το Κύπελλο!



Όλα για όλα θα τα δώσουν την Πέμπτη στις 7μ.μ.στην Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια, τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Φιλική νίκη επί του Φοίνικα


 
Σε καλή ημέρα βρέθηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι οι «πράσινοι», που σε φιλικό ματς επικράτησαν 3-1 (17-25, 26-24, 25-18, 27-25) του Φοίνικα Σύρου, στο κλειστό της Γλυφάδας.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Δίκαια το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, ώρα να ξυπνήσουμε για το Κύπελλο»!



 Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έδωσε μέσω του Captains blog στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Ξανθή Μυλωνά, η οποία ωστόσο συνέστησε στις συμπαίκτριές της να "ξυπνήσουν" για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, την Πέμπτη 22/3 στην Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια!

«Τιμή μας που πήραμε τον τίτλο, στην έδρα του 7 φορές Πρωταθλητή»!


Η ΑΕΚ κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος, και ο προπονητής της, Απόστολος Οικονόμου, μιλώντας στην «Πράσινη» στάθηκε στην σημασία του να παίρνεις το πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα του 7 φορές Πρωταθλητή, του Παναθηναϊκού!

Χριστοδούλου: «Δυνατά για το Κύπελλο»!


  
Πεπεισμένη ότι η ομάδα της πρέπει την Πέμπτη να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στο Ανατόλια στην Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε η Έλενα Χριστοδούλου.

Κωνσταντίνου: «Κάναμε αστεία λάθη»!


 
Την δυσαρέσκειά της για την απόδοση της ομάδας της στα δύο πρώτα σετ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία ωστόσο είναι αισιόδοξη για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο!

Χάθηκε το Πρωτάθλημα, τώρα Κύπελλο!!!


Ο Παναθηναϊκός έπειτα από 7 χρόνια έδωσε τα ηνία στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, στην ΑΕΚ, που επικράτησε 3-0 στο Μετς, και πλέον πρέπει να ανασυνταχθεί για να διεκδικήσει το Κύπελλο

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Νίκη για το γόητρο!


Απελευθερωμένες από το άγχος, οι «πράσινες» Αμαζόνες επιθυμούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να σαρώσουν την ΑΕΚ, την Δευτέρα στις 5μ.μ. (ΟΤΕ Sport 3) στο κλειστό του Μετς, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 Γυναικών 

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σκοποβολή: 12η θέση το ομαδικό του ΠΑΟ




Στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής 2012, στην ομαδική κατάταξη ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 12η θέση, σε σύνολο 18 ομάδων.

Καταδύσεις: 1η και 2η θέση για Μόλβαλη


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα η ημερίδα καταδύσεων Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας που διεξήχθη στο κλειστό καταδυτήριο του Εθνικού κολυμβητηρίου του Βόλου, με τον αθλητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μόλβαλη να συνεχίσει να εντυπωσιάζει. 

Έφηβοι Πόλο: Στα ημιτελικά οι "πράσινοι"!


Έπεσε χθες η «αυλαία» της Α’ Προκριματικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων στην υδατοσφαίριση με τον Παναθηναϊκό να έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση, μαζί με τον Πανιώνιο και τον Μίλωνα από τον Γ’ όμιλο Αττικής.

Ούτε βαθμό στην Αλεξανδρούπολη



 Ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος στην Αλεξανδρούπολη, αφού το Σάββατο το απόγευμα θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τουλάχιστον ένα βαθμό από τον τοπικό και μαχητικό Εθνικό, αλλά αντί αυτού ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Με τέτοιο κόσμο σιγά μην έχαναν!


 Έχοντας στο πλευρό τους τον απίστευτο κόσμο του Παναθηναϊκού, οι «πράσινες» το απόγευμα του Σαββάτου, όχι μόνο νίκησαν τον Πανιώνιο αλλά κάλυψαν και την διαφορά των 13 πόντων που χρειάζονταν για να πλασαριστούν στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Μαλουσάρη: "Ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε"



Να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι, για τη φετινή σεζόν, επιθυμούν οι «πράσινες» για την Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ, με την Όλγα Μαλουσάρη να θέλει μια καλή εμφάνιση της ομάδας της, ενόψει του αγώνα με το Ανατόλια

Καταδύσεις:«Πράσινες» πρωτιές



Δύο πρωτιές πανηγύρισε χθες ο Νικόλας Μόλβαλης, του Παναθηναϊκού στην ημερίδα ορίων Α, Β, Γ, κατηγορίας που είχαν χαρακτήρα πρόκρισης για το διεθνές μίτινγκ της Δρέσδης, που έγιναν στο εθνικό κολυμβητήριο Βόλου.

Σκοποβολή: 7ος ο Λιβέρης


Μια πολύ καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από την 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012 στο Πιστόλι 50 μ. Ανδρών, πέτυχε χθες ο Διονύσης Λιβέρης!