Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αναβολή λόγω κακοκαιρίας




Κυριακή αντί για Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, ΝΟ Αργοστολίου – Παναθηναϊκού.

Κουτσιβίτη «Κανένα πρόβλημα με Μαρκόπουλο»!



Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο ματς της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα των Μεσογείων εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» η Ελένη Κουτσιβίτη.

Επικίνδυνη αποστολή για τους "πράσινους"



Έτοιμοι να «αλώσουν» το Αργοστόλι, παίρνοντας μία δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη το Σάββατο στις 3μ.μ. είναι οι πολίστες του Παναθηναϊκού στην 1η αγωνιστική του β΄ γύρου της Α1 πόλο ανδρών.

Γιορτή στον σύνδεσμο!




Εκδήλωση στα μέλη της αποστολής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, ετοίμασαν την Παρασκευή το βράδυ, τα μέλη του συνδέσμου στο Αργοστόλι. 

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Χρόνια πολλά ΠΑΟ!


 

Για τα 104α γενέθλια του Παναθηναϊκού φυσικά ευχήθηκαν και τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν στο Facebook.

"Παλέψαμε, αλλά πρέπει να ξέρουμε τις δυνατότητές μας"!


Ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια των «πρασίνων» και όχι από το αποτέλεσμα ήταν ο Δημήτρης Καζάζης, αμέσως μετά την ήττα από την Λαμία.

Μπλακ άουτ και νέα ήττα για ΠΑΟ!



Παρότι ο Παναθηναϊκός «γύρισε» το ματς με την Λαμία από 0-1 σε 2-1, έκαναν πολλά λάθη και ηττήθηκαν με 3-2 (25-19, 20-25, 25-21, 15-12) από την Λαμία στο κλειστό του Μετς!

Στελλάτος: «Στόχος μας η 4άδα»!




 Για τη ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στα Χανιά την Πέμπτη το βράδυ και το επικείμενο ματς με το Αργοστόλι, μίλησε στην κάμερα του «GS13» ο Νίκος Στελλάτος.

Κοπή πίτας και για τα «πράσινα» δελφίνια!

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/2 θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και οι ακαδημίες υγρού στίβου του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

ΣΤΙΒΟΣ: Παράξενο ντεμπούτο


Η πρώτη εμφάνιση του Παναγιώτη Λάσκαρη σε διεθνή μίτινγκ, δεν ήταν όπως την ονειρευτόταν.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Κόβουν πίτα οι μικρές!



Την προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αναμένεται να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα ακαδημιών Βόλεϊ κοριτσιών.

Πρώτος στόχος το Μαρκόπουλο!


 Να βρει ο Παναθηναϊκός λύσεις για να διατηρήσει τα κεκτημένα του στο Πρωτάθλημα, συνέστησε η Έλενα Χριστοδούλου

Όλα για όλα οι «πράσινοι»!



Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague «ανοίγει» την Παρασκευή στις 8μ.μ. στο κλειστό του Μετς ( Γεωργουλέας, Παπαδογούλας, Κομισάριος: Ιορδανίδης), με την κρίσιμη αναμέτρηση που φέρνει αντιμέτωπους τον Παναθηναϊκό και την Λαμία.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Νίκη με Αργοστόλι"!


Ευχαριστημένος από την παρουσία των «πρασίνων» στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς, με την οποία ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος του Πρωταθλήματος, ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός. 

Ο ΠΑΟ… κατασπάραξε τα Χανιά!



 Η ομάδα του Παναθηναϊκού πήρε την Πέμπτη το απόγευμα μια άνετη νίκη με 11-5 κόντρα στα Χανιά στην 11η αγωνιστική για την Α1 πόλο των ανδρών, με την οποία ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος.

Στις 15 Φλεβάρη το ματς με Αστέρα


Μια εβδομάδα αργότερα από ότι αρχικά όρισε η ΕΟΚ, θα διεξαχθεί τελικά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Εξαρχείων, που είχε αναβληθεί λόγω επεισοδίων.

Μυλωνά: «Ανυπομονώ για το All Star Day της Λευκάδας»!

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά, παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για το All Star Day της Λευκάδας, το φετινό πρωτάθλημα της Α1, για την ομάδα της και τους στόχους της, αλλά και για πολλά αλλά ενδιαφέροντα!

Όλοι στο Μετς!

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού έκανε το "πράσινο" ΤΑΑ για την αναμέτρηση με την Λαμία στο Μετς.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Λιντς ο Λάσκαρης!



Στο διεθνές μίτινγκ του Λιντς θα λάβει μέρος ο αθλητής στίβου του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Λάσκαρης, στον πρώτο του αγώνα για το 2012!

Μονόδρομος η νίκη!


Ποδαρικό με το... δεξί για το 2012, θέλουν να κάνουν την Πέμπτη 2/2 στις 6μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι πολίστες του Παναθηναϊκού κόντρα στα Χανιά, για να μείνουν ζωντανοί στον στόχο της 4άδας 

Κύπελλο:Στις 15 Φεβρουαρίου ο προημιτελικός



Για την επόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. ορίστηκε ο προημιτελικός Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Και τώρα… Μαρκόπουλο!


Αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό, τα φίνα… κορίτσια του Παναθηναϊκού πρέπει να επικεντρωθούν στο επικείμενο ματς με το Μαρκόπουλο την προσεχή Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV)στο κλειστό του Μετς.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Εννιά φορές στο βάθρο!




Πολύ καλές επιδόσεις πραγματοποίησαν στο «Κύπελλο Χριστουγέννων» οι καταδύτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επέστρεψαν από τον Βόλο έχοντας 9 μετάλλια στις αποσκευές τους!

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Τέσσερα μετάλλια για Αλυφαντή!



Συλλογή μεταλλίων, 4 -3 χρυσά και ένα ασημένιο- έκανε ο Ρωμανός Αλυφαντής, στην Ημερίδα κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ:Μέσα σε έξι μήνες οι εκλογές!



Έκτακτο ΔΣ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία του Ερασιτέχνη και αποφασίστηκε ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος να προκηρύξει εκλογές μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Στις 8 Φλεβάρη το ματς με τον Αστέρας Εξ.


Για τις 8 Φεβρουαρίου ορίστηκε από την ΕΟΚ, η διεξαγωγή του αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Εξαρχείων, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω της επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ στην αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της χρήσης χημικών από την πλευρά της αστυνομίας, στο κλειστό του Στρέφη.

«Αν κάνουμε το 9/9 όλα είναι πιθανά»!


Σημαντική χαρακτήρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό η Ξανθή Μυλωνά, όμως αν ο Παναθηναϊκός παλέψει και κάνει το 9/9, θα είναι αυτός που θα κατακτήσει το 8ο Πρωτάθλημά του σε ισάριθμα χρόνια!

Καζάζης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»!

Η χρονιά μπορεί να σωθεί αρκεί όλοι να προσπαθήσουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, ανέφερε στην εφημερίδα η «Πράσινη» ο Δημήτρης Καζάζης

Δραστική αλλαγή ΤΩΡΑ!

Να αλλάξει ο τρόπος που προπονείται και αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, είναι επιβεβλημένη ανάγκη για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, κατά την Μαρία Χατζηνικολάου


Κρίσιμο ραντεβού με Ντονά

Το θέμα που έχει προκύψει με έναν άνθρωπο που αδιαμφισβήτητα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκού, τον Στάθη Ντονά, και πλέον ταλαιπωρείται χωρίς λόγο, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Ο δρόμος προς το Final 4 της Αττικής



Νικηφόρα συνεχίστηκε η πορεία της ομάδας των Νεανίδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, προς το Final 4 της Αττικής.

Στο μυαλό τους το Κύπελλο!


Αφήνοντας πίσω τα θλιβερά επεισόδια το Σάββατο, που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Εξαρχείων, οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ματς της Γ’ φάσης του Κυπέλλου γυναικών, κόντρα στον Κρόνο, που θα διεξαχθεί στις 12μ. στον Άγιο Δημήτριο.

Καρπουζά: «Εμείς το χάσαμε»!


«Η ευθύνη είναι δική μας», ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Καρπουζά για την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Χουντουμάδης: «Το σκορ ευνοεί την ΑΕΚ»


Στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση στάθηκε ο Σπύρος Χουντουμάδης.

Αυτόχειρες στο Ρέντη!


  Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με 2-1 σετ, παρέδωσε τα όπλα και γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 4 χρόνια στο «Μ. Μερκούρη» από τον Ολυμπιακό

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς!

Από την περασμένη Παρασκευή έως και την Κυριακή 29/1 διεξήχθησαν στο Μάλχοφ της Γερμανίας αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας,  με αμαξίδιο (ατόμων με ειδικές ανάγκες).

Δύσκολο ξεκίνημα


Με δύο ματς θα γίνει η επιστροφή στην ενεργό δράση για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η κούρσα ξεκινάει στο... εξοχικό!

Ο… δρόμος για την κατάκτηση του 8ου Πρωταθλήματος σε ισάριθμα χρόνια, ξεκινάει την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ. (Novasports3) από το Ρέντη, με πρώτο «θύμα» τον Ολυμπιακό!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Καζάζης: «Χρειαζόμαστε ένα σοκ»!


Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καζάζης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη.

Νέα ήττα, από τον Άρη


Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Άρη με 3-0 (26-24, 25-17, 25-17), και πλέον το ενδεχόμενο αποφυγής των πλέι άουτ για την παραμονή της στην Α1 φαντάζει… όνειρο!

Ευθύνες η Αστυνομία!



 Ανακοίνωση για τα επεισόδια, που συνέβησαν το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό του Στρέφη και οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα γυναικείου μπάσκετ Αστέρας Εξαρχείων-Παναθηναϊκός, εξέδωσαν την Κυριακή οι οπαδοί του Αστέρα. 

«Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»!


 Την πεποίθησή της ότι η ομάδα της θα ξεκινήσει με το… δεξί την β’ φάση του Πρωταθλήματος, επικρατώντας του Ολυμπιακού, και ότι στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει τα κεκτημένα του στο Πρωτάθλημα εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» η Μαρία Χατζηνικολάου.

Τα «παίζουν» όλα για όλα!

Να... ιδρώσουν αλλά να φύγουν με το «διπλό» από την Θεσσαλονίκη επιθυμούν οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, που την Κυριακή στις 7μ.μ θα αντιμετωπίσουν τον Άρη για τη 14η αγωνιστική της Volleyleague.

Σαμαντούρα: «Είχαν στήσει... καρτέρι»!


Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιγράφει η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Γιασεμή Σαμαντούρα, που όπως δήλωσε: «Φοβόμαστε να πάμε ξανά»!

«‘Έχουμε πετύχει τον στόχο μας»!



Επιτυχημένη χαρακτηρίζει την πορεία της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, ο Γιώργος Αφρουδάκης. 

Επεισόδια και αναβολή στο Στρέφη



Οι γνωστοί… άγνωστοι ξαναχτύπησαν! Μετά τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στο κλειστό του Μαρκόπουλο σε γυναικείο βόλεϊ, σκηνές βίας ακολούθησαν και στο κλειστό του Στρέφη, όπου επρόκειτο να γίνει ο αγώνας γυναικείου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα Εξαρχείων, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε! 

Κουντουδιός:«Έχουμε προβλήματα»



Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Φάνης Κουντουδιός.