Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αντρίκεια στάση του Ντονά: ΠΑΟ ή σταματάω!


Τα… έδειξε για μία ακόμη φορά  ο Στάθης Ντονάς τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, αφού αρνήθηκε πρόταση της ΕΑΠ, καθώς έχει τους ίδιους στόχους με τον Παναθηναϊκό!

Με Σουιρς για το "διπλό"



Με στόχο το «διπλό» κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων θα πάνε το Σάββατο στο Στρέφη στις 4μ.μ. οι μπασκετμπολίστρες του Παναθηναϊκού, με την Τσέλσι Αλέξα Σούιρς, που ήρθε χθες στην Αθήνα να είναι στην διάθεση της Γιασεμής Σαμαντούρας (Σκούτας-Αποστολίδης, Θεολογίτης).

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

«Να δικαιώσουμε τον ΠΑΟ»!


Tο χαρτί από την ΧΑΝΘ για την παραχώρηση με υποσχετική του Κάσσανδρου Στίγγα έφτασε την Παρασκευή το πρωί στα γραφεία του Ερασιτέχνη και αμέσως οι ιθύνοντες του ΤΑΑ Παναθηναϊκός κατέθεσαν τα συμβόλαια τόσο του Στίγγα όσο και του Στέλιου Πιπέργια, οι οποίοι στη συνέχεια ανακοινώθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Χριστοδούλου: "Με πάθος για τη νίκη"!

Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα φύγει με το «τρίποντο» από το  Ρέντη την Δευτέρα 30/1 εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «ΠΡΑΣΙΝΗ» η Έλενα Χριστοδούλου. 

Στα πράσινα Στίγγας και Πιπέργιας!

Τα νέα τους συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό υπέγραψαν την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη οι Στέλιος Πιπέργιας και Κάσσανδρος Στίγγας.

Προπόνηση με τα… ΚΑΠΗ!

Υπό αντίξοες συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που το κολυμβητήριο του Ζαππείου έβαλε «λουκέτο».

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεκίνημα με το… αριστερό



Την ήττα με 65-56 από τον ΔΑΣΑΛ γνώρισαν την Πέμπτη το βράδυ οι Νεανίδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκαν χωρίς την Άννα-Μαρία Κορακίτη, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της ημιτελικής σειράς του Πρωταθλήματος.

Άφιξη Σούιρς και φιλική ήττα!


 Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού -που την Παρασκευή περιμένει την Τσέλσι Αλέξα Σούιρς- όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα, με τις «πράσινες» να γνωρίζουν την ήττα με 65-53 από τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα.

Καζάζης: «Νέα παιδιά με όρεξη και ταλέντο»!



 Στην χημεία που πρέπει να βρει η ομάδα στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης.

Βελτιωμένοι και έτοιμοι για το Αλεξάνδρειο!


Μία νίκη και μία ήττα ήταν τα αποτελέσματα των δύο φιλικών που έδωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Τετάρτη και Πέμπτη, προκειμένου ο Δημήτρης Καζάζης να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, ενόψει του αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τέλος εποχής για Ψάρρα!


Τέλος εποχής για τον Σάκη Ψάρρα στον Παναθηναϊκό από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012, όποτε λύθηκε η συνεργασία του με το «πράσινο» ΤΑΑ.

Οριστικά Δευτέρα το ντέρμπι «αιωνίων»


 Για την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 στις 7μ.μ. (Nova) ορίστηκε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους» αντιπάλους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Β΄ φάσης της Α1 γυναικών.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Χουντουμάδης: «Θα στηριχτούμε στην ιστορία μας»!


Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον Σπύρο Χουντουμάδη η κλήρωση της Τρίτης για την β’ φάση του Πρωταθλήματος που αποτελείται από δύο γύρους, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα παιχτούν συνολικά 10 αναμετρήσεις με έπαθλο τον τίτλο! 

Καλές εμφανίσεις για τις... μικρές!



Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησε η Β’ φάση στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Ο Γόντικας στηρίζει Καζάζη!



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της NOVA, «Στο Φιλέ» την Τρίτη το απόγευμα και φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ενώ εξέφρασε την στήριξη του στον προπονητή, Δημήτρη Καζάζη!

Να γράψουν πάλι ιστορία!

Τον τρόπο να σηκώνουν Κούπες τον γνωρίζουν πολύ καλά τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που ξεκινούν την πορεία τους προς το… 8ο Πρωτάθλημα από το «εξοχικό» τους στο Ρέντη!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Στη Λεωφόρο η Κοπή της πίτας!



Σε μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση που διοργάνωσε την Τρίτη το βράδυ το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μαζί με τις υποδομές του συλλόγου, κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του τμήματος στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ξιφασκία: Νέα βράβευση για ΠΑΟ


Ακόμη ένα βραβείο για το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, που φέτος έχει αναδιοργανωθεί από τον νέο έφορο, Δημήτρη Σύριο, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του Νίκο Τσίλη και φυσικά του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο!

Με 6 «πράσινες» το «All Star Day» 2012!



Πράσινο χρώμα θα έχει και το φετινό All Star Day Γυναικών!

«Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος»!



  Σε μία αξέχαστη βραδιά την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Νεανίδες Μπάσκετ: Κόντρα σε ΔΑΣΑΛ και διαιτητές!



 Οι Νεανίδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού, παρόλο που προσπάθησαν να κάμψουν την αντίσταση τόσο του ΔΑΣΑΛ όσο και των διαιτητών, τελικά ηττήθηκαν 66-46 στα Άνω Λιόσια.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγές ή τώρα ή ποτέ!


Αίθουσα… αφίξεων και αναχωρήσεων πρέπει να δημιουργήσουν στα γραφεία του Ερασιτέχνη οι ιθύνοντες του ΤΑΑ, καθώς αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, τις οποίες προανήγγειλε και ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης και πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Μυλωνά: «Στο χέρι μας το 8ο Πρωτάθλημα»!



Κάνοντας τον απολογισμό της α' φάσης του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών η Ξανθή Μυλωνά χαρακτήρισε την ΑΕΚ, πιο έτοιμη και πλήρης βάσει των αποτελεσμάτων, ωστόσο τόνισε πως είναι στο χέρι των "πρασίνων" να κατακτήσουν το 8ο Πρωτάθλημα! 

Γιουράνι: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ»!


 Η Ρομάνια Γιουράνι ήταν η κορυφαία για το «τριφύλλι» με 29 πόντους στο ματς με το Ανατόλια!

Κορασίδες Μπάσκετ:Θανατηφόρο τρίποντο στα 6’’


Ένα… τυχερό τρίποντο και μάλιστα με ταμπλό στα 6’’ πριν την λήξη του 4ου δεκαλέπτου χάρισε στις Κορασίδες του Προμηθέα τη νίκη με 39-36 επί του Παναθηναϊκού, στο Χαλάνδρι.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

«Το θετικό είναι ότι «γυρίσαμε» το ματς»!



Στην απώλεια του 2ο σετ στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη», αμέσως μετά το ματς με το Ανατόλια.

Ήττα με... παρενέργειες!


«Όποιος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, να φύγει»! Με αυτήν την ατάκα ξεκίνησε την ομιλία του στα αποδυτήρια ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, έπειτα τη νέα ήττα της ομάδας του, αυτήν την φορά από τον Παμβοχαϊκό με 3-1 (25-19, 23-25, 25-22, 25-17) στο κλειστό του Μετς.