Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σε… αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟ!



Σε διαδικασία εύρεσης χορηγών βρίσκονται οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου να μην υλοποιηθεί το χειρότερο σενάριο που είναι να κατέβουν οι ομάδες με νεανίδες και εφήβους σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών και πόλο τη νέα χρονιά

Α1 Βόλεϊ Γυναικών: Επιστροφή στα πλέι οφ!



 Την επιστροφή των πλέι οφ στο Πρωτάθλημα και την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ για πρώτη φορά στο βόλεϊ γυναικών, πρότεινε η ΑΕΚ (Πρωταθλήτρια) και συμφώνησε ο Ολυμπιακός (Κυπελλούχος) κατά την σύσκεψη της ΕΟΠΕ με τα σωματεία της Α1 γυναικών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στο site οι τυχεροί της λαχειοφόρου!




Έπειτα από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (22/5/2012), οι τυχεροί φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν στην κατοχή τους, τους τυχερούς λαχνούς μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να λάβουν τις πληροφορίες παραλαβής των δώρων τους ή να μπουν στο επίσημο site του Ερασιτέχνη panathinaikos1908.gr για να δουν αναλυτικά τους αριθμούς και τα δώρα που κερδίζουν. 

Τρία μετάλλια για τον ΠΑΟ στα «Παπαναστάσεια»



 Τρεις φορές ανέβηκαν στο βάθρο οι αθλητές στίβου του Παναθηναϊκού στα 2α «Παπαναστάσεια», που διεξήχθησαν με επιτυχία την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου ΓΣ στην Κυψέλη.

Έλαμψαν τα «πράσινα δελφίνια»!



Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Παναθηναϊκού,  στους ΙΣΤ Ιωνικούς αγώνες στο Βόλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς ανέβηκαν 22 φορές στο βάθρο!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Να στεφθώ Πρωταθλητής με τον ΠΑΟ»!



Στο… χέρι της διοίκησης του Ερασιτέχνη είναι το αν θα διατηρήσει το τμήμα πόλο σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τον Φάνη Κουντουδιό, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς στην εφημερίδα η «Πράσινη», ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας για να στεφθεί Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό!

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δύο μετάλλια και 3η θέση για ΠΑΟ


Δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι νεαροί καταδύτες του «τριφυλλιού» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, με τον Παναθηναϊκό να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη!

4η θέση και Europe Cup οι "πράσινοι"



Στο Europe Cup θα συμμετάσχει- αν τελικά δηλώσει συμμετοχή- ο Παναθηναϊκός που τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, μετά τη νέα ήττα από την Χίο με 10-6

Στα τελικά τα πράσινα πετάλια!



Δύο προκρίσεις στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας περιελάμβανε η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης για τα... πράσινα πετάλια!