Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Έδρα Λεωφόρο και Κυψέλη



 Το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχουν δηλώσει στην ΕΟΠΕ οι ιθύνοντες του γυναικείου τμήματος βόλεϊ  του Παναθηναϊκού ως πρώτη έδρα, και αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημά τους λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που ταλαιπωρούν πολλές ομάδες της Α1 Γυναικών, συμπεριλαμβανομένου και του «τριφυλλιού».

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών!



Με εγγυήσεις και προσωπικές ενέργειες του Νίκου Πλυτά «χτίζεται» το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Έμειναν Κουντουδιός, Γιώργος και Ζάχος Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης και Νικήτας Κόχειλας

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Στο πλευρό των «πράσινων Αμαζόνων»!



 Με ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καλούν τους φίλους του «τριφυλλιού» να στηρίξουν την προσπάθεια των πράσινων αμαζόνων αγοράζοντας κάρτες διαρκείας.

Κανονικά Α1 το πόλο του ΠΑΟ!



 Στο… παρά πέντε θα σωθεί η χρονιά για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, που μέχρι χθες δεν είχε καν δηλωθεί ότι θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία.

Έτοιμα τα… φίνα κορίτσια!



 Έτοιμη να δικαιώσει όσους την πιστεύουν και την έφεραν στην ομάδα, είναι η Ανθή Βασιλαντωνάκη, που υπέγραψε χθες το νέο της συμβόλαιο στο «τριφύλλι»

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Υπογράφει και η Βασιλαντωνάκη



 Σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι αναμένεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη, η νεαρή διαγώνια, Ανθή Βασιλαντωνάκη, προκειμένου να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Πικρό το αντίο για 5 «πράσινους»!




 Η πόρτα της εξόδου από την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, που άνοιξε πριν από μερικές ημέρες δεν λέει να… κλείσει, με τον αριθμό των πολιστών που δεν θα αγωνίζονται φέτος στο «τριφύλλι» να φτάνει τους 5!

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κραυγές απόγνωσης από τους πολίστες!



Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει εδώ και καιρό να μετράει για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, που βαδίζει προς ολοταχώς για την Α2!