Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ολική επαναφορά μέσω... Κολομβίας!


Με πρώτη σκόρερ την Γιουράνι με 29 πόντους, οι  Αμαζόνες του Παναθηναϊκού έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν 3-2 του Ανατόλια, «κλείνοντας» νικηφόρα την α’ φάση του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών 

Αφιερωμένη η νίκη στον πρόεδρο!


Στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, Αχιλλέα Μακρόπουλο αφιέρωσε τη νίκη επί της ΦΕΑ, η προπονήτρια της ομάδας, Γιασεμή Σαμαντούρα.

Σούπερ κορίτσαροι στο β’ ημίχρονο


Ζωντανές για την «μάχη» της τετράδας είναι οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού, που το Σάββατο (21/1) πήραν την νίκη με 55-43 κόντρα στην ΦΕΑ στο κλειστό της Λεωφόρου και έτσι ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με τον Πανιώνιο με 23 βαθμούς.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμες για το «διπλό»


Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στο σαββατιάτικο ματς με το Ανατόλια, ωστόσο οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας έστειλαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, για την περιπέτεια της υγείας του.

Τιμούν τους Επίλεκτους οι Παλαίμαχοι!


Την προσεχή Δευτέρα στις 23 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στο Ξενοδοχείο «St.George Lycabetus» στο Κολωνάκι, οι Παλαίμαχοι Αθλητές του Παναθηναϊκού θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και αναμένεται να βραβεύσουν και 10 διακεκριμένους πρωταγωνιστές του συλλόγου από διάφορα αθλήματα.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Με Άρη στο Κύπελλο


Τον Άρη βρήκαν στον... δρόμο τους οι παίκτες του «τριφυλλιού» στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Ρούλη Αγραππιδάκη να ζητάει και την βοήθεια της θεάς... τύχης για την συνέχεια της πορείας του Παναθηναϊκού στον θεσμό.

Στις 3μ.μ. η αναμέτρηση με ΦΕΑ


Το Σάββατο στις 3μ.μ. αντί για τις 4μ.μ., όποτε είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα υποδεχτεί στο κλειστό της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός την ΦΕΑ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών (Τεφτίκης, Κανακάρης-Παπαγιαννόπουλος). 

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ετοιμάζονται για τον Παμβοχαϊκό!




Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου (21/1) κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Τελευταίο… θύμα το Ανατόλια



 Την τελευταία τους «μάχη» για την α’ φάση του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, θα δώσουν το προσεχές Σάββατο τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη.

Μυλωνά:«Μάχιμες για τα… δύσκολα»



Στην αγωνιστική ετοιμότητας της ομάδας της και στην σημασία της β’ φάσης για την έκβαση του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο «Captains blog» στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Ξανθή Μυλωνά.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός!



Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε την Κυριακή στην Β'  φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών από τους αγώνες του Β' Ομίλου Αττικής.

ΣΤΙΒΟΣ: 4ος ο Δρόσος!



 Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Δρόσος στον 2ο από τους «Γύρους των Πόλεων», που διεξήχθη την Κυριακή 15/1, στην Νέα Σμύρνη. 

«Όλο το γήπεδο έβριζε εμένα και την οικογένειά μου»!


Ένα απαράδεκτο περιστατικό, αλλά ευτυχώς μεμονωμένο, διαδραματίστηκε πριν την έναρξη του τάι μπρέικ του αγώνα στο σαββατιάτικο ματς του Παναθηναϊκού, όταν δύο ανεγκέφαλοι φίλαθλοι του Φοίνικα Σύρου κινήθηκαν εχθρικά προς το μέρος του Μιχάλη Χριστοφορίδη.

Συγκλονιστικός κόσμος στην Σύρο



Πάνω από 60 οπαδοί του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στον Φοίνικα στο κλειστό της Σύρου, στην Ερμούπολη, θέλοντας να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Δημήτρη Καζάζη.

Μικρουδάκη: "Συμμετοχή και εμπειρίες"

Να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες από τις συμμετοχές της με την πρώτη ομάδα, επιθυμεί η φερέλπιδα αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Αναστασία Μικρουδάκη, όπως δήλωσε στην κάμερα του "GreenSports13".

Κωνσταντίνου: "Σημαντικό να κρατάμε την διαφορά"



Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αμέσως μετά το ματς με τα Βρίλησσια, μιλώντας στην κάμερα του «GreenSports13», στάθηκε στην καλή απόδοση της ομάδας της αλλά και στο γεγονός ότι κράτησε την διαφορά που δημιουργούσε σε κάθε σετ. 

Μαλουσάρη: "Τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα ματς"


Η βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Όλγα Μαλουσάρη στην κάμερα του "GreenSports13".

"Έκλεψε" βαθμό από τον Φοίνικα


 Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός στα δύο πρώτα σετ, και ένας μαχητικός αλλά χωρίς αντοχές στα επόμενα τρία, κατάφερε να «κλέψει» έναν βαθμό από τον Φοίνικα το Σάββατο το βράδυ στην Σύρο.

Χουντουμάδης: «Όλα θα κριθούν στην β’ φάση»


Άκρως ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι αθλήτριές του ήταν ο Σπύρος Χουντουμάδης, μετά το ματς με τα Βριλήσσια.

Σπουδαίο «διπλό» για ΠΑΟ


Κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που το Σάββατο (14/1) το απόγευμα επικράτησαν 70-62 του Κρόνου στον Άγιο Δημήτριο.

Υγιεινός περίπατος για τις Αμαζόνες!

Την πρώτη τους νίκη μέσα στην έδρα τους για το 2012, πανηγύρισαν το Σάββατο (14/1) το βράδυ τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που επικράτησαν των Βριλησσίων με 3-0 (25-19, 25-8, 25-11) στην 10η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με όπλο το καλό σερβίς!
Με Φωτογραφικό ρεπορτάζ και βίντεο- φάσεις του αγώνα από τον φακό του "GreenSports13"!