Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Έφυγε» ο Μιχάλης Πολέμης



Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Μιχάλης Πολέμης.

«Παίξαμε καλά 3,5 οκτάλεπτα»



Στην έλλειψη καθαρού μυαλού καταλόγισε το μπλακ άουτ που έπαθε η ομάδα του στα μισά του τέταρτου 8λέπτου, ο Γιάννης Κόχειλας.

Όλα για όλα με Πανιώνιο!



 Μια ολιγωρία 2 λεπτών, μετέτρεψε το σκορ από 4-5, σε 7-6 υπέρ της Βουλιαγμένης, με τους «πράσινους» να χάνουν την ευκαιρία να μπουν στην 4άδα του Πρωταθλήματος

Νίκη ενόψει Ολυμπιακού!


 
«Καθαρή» νίκη επιθυμούν τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού σήμερα, Σάββατο στις 5μ.μ. στο κλειστό του Μετς με… θύμα τα Βριλήσσια, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παπαδημητρίου


Εκδικάστηκαν την Παρασκευή από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών οι τέσσερις από τις 20 υποθέσεις προσφυγών αθλητών κατά ΤΑΑ – σωματείων και παραγόντων, ενώ οι υπόλοιπες 16 πήραν αναβολή για τις 24 Απριλίου. 

Προηγείται ο «Άφρου»



Μπορεί την Παρασκευή ο Χρήστος Αφρουδάκης να βγήκε νικητής στην αναμέτρηση ΝΟΒ-ΠΑΟ κόντρα στον αδερφό του, Γιώργο, όμως ο άσος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να προηγείται στην βαθμολογία για το έπαθλο του πολυτιμότερου παίκτη της Α1, για το έπαθλο Forthnet,  μετά και την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πέμπτη 22/3 ο ημιτελικός Κυπέλλου για τις «πράσινες»




Οριστικοποιήθηκαν οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Γυναικών, με… έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Παρασκευή 9/3 στις 7μ.μ. το ντέρμπι «αιωνίων»


 Ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της Β' φάσης Α1 Γυναικών, αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη 8/3 και τελικά θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9/3/2012 στις 7μ.μ. στο κλειστό του Μετς, λόγω μετάδοσης από το ΟΤΕ Sport.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Να βρει τον καλό τους εαυτό!



Να βρει και μάλιστα πολύ γρήγορα τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του, πρέπει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης.

Μυλωνά: «Να κλείσει η σεζόν με έναν τίτλο»!



Την πεποίθηση ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού μπορεί να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση ενός τίτλου, αυτόν του Κυπέλλου, εξέφρασε την Πέμπτη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η αρχηγός του Παναθηναϊκού Ξανθή Μυλωνά.

Βρήκε ξανά δίχτυα ο Κοκκινάκης!



Αν και «βράχος» στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Κοκκινάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…



Από νίκη 10-4 επί του ΠΑΟΚ, συνοδεύτηκε η πρόβα τζεναράλε για τον Παναθηναϊκό, που αύριο Παρασκευή στις 7μ.μ. αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στον Λαιμό για την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Με Σούιρς η νίκη επί του ΔΑΣΑΛ


  
Πιστή στο ραντεβού της με την νίκη ήταν την Τετάρτη το απόγευμα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που επικράτησε με 67-56 του ΔΑΣΑΛ στο κατάμεστο κλειστό της Λεωφόρου.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Συγγνώμη προεδράρα, αλλά δεν είμαι μαλάκας»



Αποστομωτικός ήταν για μία ακόμη φορά ο Στάθης Ντονάς, ο οποίος κατηγορήθηκε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί»



 Στα γραφεία του Ερασιτέχνη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/2 η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, παρουσία του προέδρου του Αθλητικού Ομίλου, Αχιλλέα Μακρόπουλου, του προέδρου του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη, του Αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ και του μέλους της τριμελούς του ΤΑΑ, Στ. Ξεκαλάκη.   

«Είμαστε Πρωταθλήτριες και πρέπει να έχουμε αξιοπρέπεια»!



"Είμαστε οι κάτοχοι του τίτλου και πρέπει να παίζουμε αναλόγως" αυτό θέλησε να... θυμίσει η Ξανθή Μυλωνά στις συμπαίκτριές της, μέσω του "Captains blog" στην εφημερίδα η "Πράσινη"!

Μαλουσάρη: «Άσχημη εικόνα για τον ΠΑΟ»!


  
Απογοητευμένη από την απόδοση που… δεν έπιασε η ομάδα της, ήταν και η ακραία του Παναθηναϊκού, Όλγα Μαλουσάρη, που αν και ήταν από τις λίγες που προσπάθησαν δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της στη νίκη.

Χουντουμάδης: «Για μένα ήταν διασυρμός»!



 Έξαλλος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, που συνέστησε αλλαγή νοοτροπίας.

Η υπεροψία τιμωρείται!



 Ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός ξέχασε τη νοοτροπία πρωταθλητή… σπίτι και την Καθαρά Δευτέρα πήγε να… πετάξει χαρταετό στο Ζηρίνειο, με αποτέλεσμα την ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς με 3-1 (17-25, 25-16, 25-23, 25-15) στην 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 Γυναικών

Η ημέρα της κρίσης για το πράσινο ΤΑΑ




Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσουν σήμερα, Τρίτη στις 3μ.μ. οι διοικούντες το ΤΑΑ Παναθηναϊκός στα γραφεία του Ερασιτέχνη, δίνοντας εξηγήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που βρίσκεται ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό στην Α2

Διαβολοβδομάδα για ΠΑΟ



Τρία ματς σε διάστημα 6 ημερών έχουν στο πρόγραμμά τους οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που ήδη έκαναν το πρώτο βήμα, αφού το Σάββατο επικράτησαν με 16-8 του Καλαμακίου. 

Σκοποβολή: Καλό ποδαρικό για ΠΑΟ



Τον πρώτο τους επίσημο αγώνα για την χρονιά, είχαν το Σαββατοκύριακο οι σκοπευτές του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στους Διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλου πιστολιού στο Βύρωνα (Διοργανωτής Σ.Ο. ΕΨΙΛΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ).  

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ντέλβα: «Μπορούμε για το Κύπελλο»!




Να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός, παίζοντας δυνατά και με πάθος, προκειμένου να διεκδικήσει κάποιο τίτλο επιθυμεί η Νταϊάνα Ντέλβα.

Νίκη μαγκιάς στην Β' παράταση!



Ένα πολύ σημαντικό "διπλό" πανηγύρισε το Σάββατο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που κέρδισε τις Εσπερίδες με 87-80 έπειτα από δυο παρατάσεις σ' ένα συγκλονιστικό ματς!

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Χαρταετό στο Ζηρίνειο!




Κούλουμα με… «τρίποντο» επί του Ηρακλή Κηφισιάς, θέλουν να κάνουν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αύριο, Καθαρά Δευτέρα, στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV3), στο Ζηρίνειο για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 Βόλεϊ Γυναικών (Κυριοπούλου - Κολτσίδας, Παρ. Πολίτης).

Ο... δολοφόνος "χτύπησε" πέντε φορές!



 Ο Μίμης Αληχανίδης πιστεύει ότι ο ΠΑΟ, μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα!

Με… σπασμένα φρένα!



Πολυφωνία στην επίθεση και διάθεση για σκοράρισμα έδειξαν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί του αγώνα καθώς το Σάββατο το απόγευμα επικράτησαν εύκολα 16-8 του Καλαμακίου στην 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.