Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στα ημιτελικά οι... μικρές του Παναθηναϊκού!


 Στα ημιτελικά προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, που την Κυριακή στις 4μ.μ. αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Κηφισιάς, με έπαθλο μια θέση στην τελική φάνη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων βόλεϊ! 

Κουντουδιός:«Ετοιμοπόλεμοι στο Final 4»



 Ανασύνταξη ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, όπως δήλωσε στην «Πράσινη», μετά το τέλος του αγώνα με τον Βουλιαγμένη. 

Και τώρα Final 4



Να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην συμμετοχή τους στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 18-19 Μαΐου στο Αργοστόλι, επιθυμούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, μετά την δεύτερη ήττα τους από την Βουλιαγμένη (χθες με 10-4) και την απώλεια της πρόκρισης στους τελικούς των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Α1 πόλο

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΟΛΕΪ: Για τη νίκη με Νηρέα



Σήμερα, Σάββατο θα κριθεί η υπόθεση πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων για τον Γ’ όμιλο που συμμετέχει ο Παναθηναϊκός.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Με δύο "πράσινες" η Πρώτη της Εθνικής!



 Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την προσεχή Δευτέρα 14 Μαΐου για την έναρξη των προπονήσεων εν όψει των αγώνων του Ευρωπαϊκού Λιγκ, με τις Μαρία Χατζηνικολάου και Ξανθή Μυλωνά να εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό. 

Η Μουσλέχ στο «Ακρόπολις»


Στο 25ο διεθνές μίτινγκ κολυμβησης θα συμμετάσχει η Λυδία Μουσλέχ!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Ψυχωμένοι για τη νίκη»!



Παράπονα από τους παίκτες του κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, μετά το τέλος του αγώνα. Ενώ ο αρχηγός Γιώργος Τσόκας είναι αισιόδοξος για το ματς της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. 

Για το 1-1 στο ΟΑΚΑ



Ηττήθηκαν με 10-7 και απώλεσαν την ευκαιρία να «σπάσουν» την έδρα του ΝΟΒ, οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που την Παρασκευή το απόγευμα θα "παλέψουν" για να ισοφαρίσουν την ημιτελική σειρά των πλέι οφ

Στίβος: Με… φόντο το Λονδίνο!



 Η απόφαση να πληρώνονται οι αθλητές του στίβου βάσει των βαθμών που θα χαρίζουν στον σύλλογο από τις επιδόσεις που θα πετύχουν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στις 8 Ιουνίου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά, πάρθηκε κατά την συνάντηση των αθλητών με την διοίκηση του Ερασιτέχνη, στα γραφεία του συλλόγου την Δευτέρα που μας πέρασε.

Στη «μάχη» οι Κορασίδες του ΠΑΟ



Τις υποχρεώσεις τους στην Προημιτελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Κορασίδων, ξεκινούν σήμερα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που στις 6μ.μ. αντιμετωπίζουν την ομάδα της Σούδας.

Μέχρι αρχές Ιουνίου στο Μετς



Το Πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών μπορεί να τελείωσε, ωστόσο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού δεν βρίσκονται στις παραλίες κάνοντας… ηλιοθεραπεία.

Νίκες για τις «πράσινες γροθιές»!


Ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο 4ες θέσεις, χάρισαν στον σύλλογο οι πυγμάχοι του Παναθηναϊκού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Στη «μάχη» οι πράσινοι!



Η Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αρχίζει την Τετάρτη με τους πρώτους αγώνες της Α’ φάσης των πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στον Λαιμό την Βουλιαγμένη.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τελικός μέσω... Χίου!



Το εμπόδιο της Χίου καλείται να προσπεράσει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Παρασκευή στις 18 Μαΐου, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Κάλεσμα Μακρόπουλου στους αθλητές του στίβου



Όλους τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος στίβου του Παναθηναϊκού, κάλεσε σε συνάντηση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναθηναϊκός, Αχιλλέας Μακρόπουλος, για την Δευτέρα 7 Μαΐου στις 3μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που άπτονται του τμήματος.
 

«Το όπλο μας ήταν ότι είμαστε Παναθηναϊκός»!


 
 Τον δικό του ρόλο στην παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία αδιαμφισβήτητα έπαιξε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», και τιμ μάνατζερ της ομάδας, Ρούλης Αγραπιδάκης, που όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα η «Πράσινη» της Κυριακής 6 Μαΐου, το μέλλον του συλλόγου είναι στις ακαδημίες και στα νέα ταλέντα της χώρας μας!