Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σε… ρυθμούς League Cup



 Σε αγωνιστικούς ρυθμούς κινούνται πλέον οι ομάδες της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, αφού μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, ακολουθεί άμεσα η έναρξη της σεζόν με την διεξαγωγή του League Cup 2012, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από την ΕΣΑΠ. Οριστικοποιήθηκε μάλιστα το πρόγραμμα των αγώνων στους τέσσερις ομίλους του League Cup 2012. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό έχει ως εξής:
Α' όμιλος (Βραχάτι)
5/10, 19.30, Παναθηναϊκός - ΑΟ Κηφισιάς
6/10, 18.30, Παμβοχαϊκός - ΑΟ Κηφισιάς
7/10, 18.30, Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα για τις Νεανίδες!




Τον ΚΑΟ Μελισσίων αντιμετωπίζουν το Σάββατο στις 4μ.μ. -λίγο νωρίτερα από το φιλικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου κόντρα στον Ηλυσιακό- οι Κορασίδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ. Από εκεί και πέρα αύριο είναι προγραμματισμένη η Πρεμιέρα και για τις Νεανίδες, που στις 8μ.μ. αντιμετωπίζουν στο κλειστό της Εργάνης τον Αθηναϊκό. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Ετοιμάζονται για το Κύπελλο



 Τα… κεφάλια μέσα έχουν βάλει τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην πρώτη επίσημη αγωνιστική τους υποχρέωση για τη νέα χρονιά, το ματς με τον Παναθλητικό στο κλειστό Συκεών, για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Να… ανέβουν σκαλοπάτι!



 Να βελτιώσουν ακόμη περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι τους επιθυμούν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που σήμερα στις 5:30μ.μ. θα αντιμετωπίσουν τον Ηλυσιακό σε φιλικό παιχνίδι στον «Τάφο του Ινδού».

Αγώνα δρόμου να «κλείσει» το ρόστερ!



«Τρέχουν» για να ολοκληρώσουν την στελέχωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, οι ιθύνοντες του «πράσινου» ΤΑΑ, με επτά παίκτες μέχρι στιγμής να έχουν ντυθεί στα πράσινα, και τον βραζιλιάνο διαγώνιο να βρίσκεται προ των πυλών!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Στην κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του TAA!



Κυκλοφορούν από σήμερα (28/9) οι κάρτες διαρκείας και οικονομικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού Α.Ο-ΤΑΑ. Με έδρα το κλειστό της Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας» και την πεποίθηση ότι οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού θα στηρίξουν ακόμα μια αγωνιστική προσπάθεια του ιστορικού τμήματος του Συλλόγου που στα δύσκολα αποδεικνύεται πολύ σκληρό για να πεθάνει!

Πρεμιέρα με Εθνικό Αλεξ. για τον ΠΑΟ!



 Στην αίθουσα του ιστορικού χώρου της Εστίας Νέας Σμύρνης, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η εκδήλωση της κλήρωσης της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, με την κληρωτίδα να βγάζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρώτο αντίπαλο του "τριφυλλιού"! 

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!


Στο πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 3-0 (25-16, 25-19, 25-20) από την ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης στον Τάφο του Ινδού, με τα περιθώρια βελτίωσης όμως να είναι εμφανή!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ ο Παναθηναϊκός



Στο 88ο Δ.Σ της ΕΣΑΠ εγκρίθηκε η προκήρυξη του Λιγκ Καπ 2012 κι αποφασίστηκε ο τόπος διεξαγωγής των Ομίλων. Έτσι, το Τριφύλλι θα αγωνιστεί στον Α' Ομίλου στο Βραχάτι (Παμβοχαϊκός, Παναθηναϊκός, ΑΟ Κηφισιάς).

Συμμετοχή και με τη... βούλα από το Δ.Σ της ΕΣΑΠ



 Έπειτα από εισήγηση της Νομικής Επιτροπής της ΕΣΑΠ στο σημερινό Δ.Σ της Ένωσης, παρουσία και του προέδρου, Χρόνη Ακριτίδη, αποφασίστηκε η συμμετοχή του ΤΑΑ Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, μετά και την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: paovolleyball.gr

Να βρουν τα… πατήματα τους!



Το πρώτο τους δυνατό φιλικό, αναμένεται να παίξουν σήμερα τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που το απόγευμα αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Με ζήλο και όρεξη οι «πράσινοι»!



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο του Ζαππείου. 

Θέμα νομιμότητας για ΠΑΟ



Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει την έγκριση της ΕΕΑ, η Λίγκα θεωρεί παράνομη τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα -κάτι που οι «πράσινοι» κρίνουν αβάσιμο- και θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, πριν την κλήρωση του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών για τη σεζόν 2012-13

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!




Να πάνε ακόμη υψηλότερα, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά που έχουν ξεκινήσει από πέρσι ευχήθηκαν παίκτριες και τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στο προχθεσινό γεύμα που παρέθεσαν χορηγοί της ομάδας

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πήρε την άδεια το ΤΑΑ Παναθηναϊκός!



Ο Παναθηναϊκός πήρε κανονικά αδειοδότηση από την ΕΕΑ για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Βόλεϊ Ανδρών αφού η Επιτροπή εξέτασε τον "πράσινο" φάκελο (ενημερότητες, διακανονισμοί κλπ) το πρωί της Τρίτης και έδωσε την άδεια στο ΤΑΑ. 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αποθέωση στον Kεντρικό!



 Στο σπίτι των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στο Κάστρο, εκεί που χτυπά η καρδιά των ανθρώπων που έχουν αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια τα τμήματα του Ερασιτέχνη έγινε χθες η παρουσίαση των γυναικείων ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ και παράλληλα αποκαλύφθηκε η φανέλα που θα φοράνε οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα!

Ξεκίνησε το "πράσινο" πάρτι!




Πάνω από 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού τίμησαν την ιστορική έδρα της Λεωφόρου και έδωσαν το… σύνθημα στις «πράσινες» για το τι θα ζήσουν στη διάρκεια της χρονιάς!

Δεν ξαναυποχωρώ!




 Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση των διακανονισμών που αφορούσαν το ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτος τίτλος της χρονιάς ήρθε στη Νέα Σμύρνη!


Η κατάκτηση της κορυφής ήρθε με το... καλημέρα για τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που κατέλαβαν την πρώτη θέση στη Νέα Σμύρνη στο φιλικό τουρνουά «Ν. Μαρίνος», το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή!