Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καλή Χρονιά με Κούπες σε όλα τα τμήματα!

Το 2012 να φέρει υγεία στους αθλητές μας και Κούπες σε όλα τα τμήματα του "τριφυλλιού"!

Το GreenSports13 σας εύχεται Καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία, ευτυχία και ευημερία στον κάθε Παναθηναϊκό!

«Νταμπλ στη Λεωφόρο θέλω»!

Οι Μαρία Χατζηνικολάου και Άννα Καρπουζά είναι στη λίστα με τα… άτακτα παιδιά του Άγιου Βασίλη. Αυτό όμως που θέλουν είναι το 2012 να τους φέρει υγεία, ευτυχία και φυσικά Πρωτάθλημα και Κύπελλο για ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα του Παναθηναϊκού! 


Ο… καλικάντζαρος, Μαρία Χατζηνικολάου και ο… μουτζούρης, Άννα Καρπουζά, δίνουν μια συνέντευξη στην εφημερίδα η «ΠΡΑΣΙΝΗ» αλλιώτικη από τις άλλες, ξεπροβοδίζοντας το 2011. Μπορεί να μην πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη, όμως την αυγή του 2012 εύχονται υγεία, ευτυχία και φυσικά Πρωτάθλημα και Κύπελλο για πάντα στον Παναθηναϊκό!

Από τις Βασίλισσες ο πρώτος τίτλος του ΠΑΟ!


Η πρώτη Κούπα της φετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό ήρθε από γυναικεία… χέρια! 

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη για καλή Πρωτοχρονιά!


Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας την Παρασκευή το μεσημέρι επικράτησαν 3-1 του Πανιωνίου, σε φιλική αναμέτρηση στο κλειστό του Μετς, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2011!


«Πρωταθλητής παντοτινός σε όλα τα σπορ»!


Το μήνυμα του για την έλευση του 2012, έδωσε μέσω της ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη, panathinaikos1908.gr ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», Αχιλλέας Μακρόπουλος. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ: «Να κρατήσουμε μόνο τα θετικά»


Έπειτα τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων μιλώντας στο paovolleyball.gr τόνισε με νόημα: «Δεν είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε την Καλαμαριά 3-2.

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Μάγκικη νίκη με ανατροπή


Με όπλο την επιμονή, το πάθος και την μαγκιά των παικτών του, ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα ματς ζωτικής σημασίας με 3-2 (23-25, 23-25, 30-28, 25-20, 25-10) επί του Απόλλωνα στην Καλαμαριά την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στην 9η στροφή της Α1 Ανδρών.

Ο απολογισμός του Χουντουμάδη για το 2011!


Γλυκόπικρη είναι η γεύση που αφήνει το 2011 στα μέλη του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που κρατάνε την κατάκτηση του 7ου σερί Πρωταθλήματος, αλλά θέλουν να αφήσουν πίσω τους την απώλεια του Κυπέλλου.


 Ο Σπύρος Χουντουμάδης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς στην εφημερία η «ΠΡΑΣΙΝΗ», και θυμάται με συγκίνηση την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μέσα στο κλειστό του Ρέντη. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έλευση του 2012 ο Έλληνας τεχνικός ευχήθηκε: «Αγάπη, μεράκι και ακόμη περισσότερους τίτλους»!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ματς ζωής και θανάτου!


Να αποχαιρετήσουν τον… παλιό χρόνο, με νίκη επί του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, επιθυμούν οι «πράσινοι» την Πέμπτη στις 7μ.μ.(Novasports3), για την 9η αγωνιστική της Volleyleague (Γεωργιάδης, Αμασιάδης).


ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Στις 4 Γενάρη η πρώτη "μάχη"




Το πρώτο παιχνίδι για το 2012 θα δώσει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη στις 4 Ιανουαρίου στις 7μ.μ.  κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Βουδούρης – Γεροθόδωρος).

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Η «πρώτη» του Κόλεφ



Ο Ιβάν Κόλεφ, που ήρθε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προπονήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στον "Τάφο του Ινδού". Ο Βούλγαρος ακραίος αν αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει το τριφύλλι, αναμένεται να αποκτηθεί αντικαθιστώντας τον Ιταλό, Τζιανλούκα Σαρατσένι.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΙΒΟΣ: "Ευχές για πολλά… ρεκόρ"!


Να διαλύσει τα… χρονόμετρα επιθυμεί ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων του Παναθηναϊκού, Κώστας Δρόσος, όπως αποκάλυψε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ».



ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «Κίνητρό μου η ιστορία του ΠΑΟ»


Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητα η Ελεάννα Χριστινάκη. Η 15χρονη small forward πέρασε φέτος το κατώφλι της Λεωφόρου και ήδη αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, όσο και στους… αντιπάλους που ξέρουν ότι το μέλλον της ανήκει!


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Έρχεται ο Ιβάν Κόλεφ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από αύριο Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 το πρωί, ο Ιβάν Κόλεφ προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να δοκιμαστεί από τον Παναθηναϊκό, και μόνο αν πείσει τον προπονητή του "τριφυλλιού" Δημήτρη Καζάζη, αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Τζιανλούκα Σαρατσένι.