Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Εκπέμπουν SOS





 Τελειώνει ο Ιούνιος και ακόμη να βρεθεί κάποιος χορηγός για τα ομαδικά τμήματα του Ερασιτέχνη, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κατεβάσει εφήβους και νεανίδες στα πρωταθλήματα βόλεϊ, μπάσκετ και πόλο


Κρίσιμο ραντεβού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αναμένεται να έχει ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Μούρτος σήμερα ή αύριο, προκειμένου να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι με το κάθε τμήμα της «Μάνας του Λόχου» ξεχωριστά ενόψει της νέας σεζόν.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι δυστυχώς τα ίδια, αφού κανένας χορηγός δεν έχει εμφανιστεί να αναλάβει κάποιο από τα ομαδικά τμήματα του Παναθηναϊκού, που είναι και ο «βραχνάς» για το ταμείο του συλλόγου, που εξακολουθεί να είναι... μείον. Ο Δημήτρης Μούρτος αναμένεται σήμερα να ζητήσει ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα του Ερασιτέχνη, για να οριστικοποιηθεί η θέση της διοίκησης για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο κάθε τμήμα ξεχωριστά. 

Τα δεδομένα στα ταμεία του συλλόγου δεν έχουν αλλάξει με τα έσοδα να είναι μηδαμινά, μιας και η ΠΑΕ έχει ανεξόφλητους λογαριασμούς με τον Ερασιτέχνη, ενώ δεν εφαρμόζονται και διάφορες πρωτοβουλίες όπως μαζί με τα διαρκείας οι κάτοχοι να δίνουν και ένα ποσό της τάξεως των 50€ για την οικονομική ενίσχυση της «Μάνας του Λόχου», κάτι που γίνεται στον Ολυμπιακό, και γι’ αυτό έχει μπει δυναμικά στην μεταγραφική αγορά σε όλα τα αθλήματα.
Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τέλος του μήνα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα πρέπει να ενημερώσουν τους εφόρους των τμημάτων –που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί- να επικοινωνήσουν με τους αθλητές του συλλόγου, γνωστοποιώντας τους τις προθέσεις της διοίκησης να προχωρήσει στην στελέχωση των τμημάτων με παιδιά από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, και να σφραγιστεί η επιστροφή στον πλήρη ερασιτεχνισμό στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας!  


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

1 σχόλιο: