Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Αυτοκριτική, γιατί τα άλλοθι τελείωσαν»!



«Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας», με αυτήν την ατάκα που αποτυπώνει τέλεια τι ακριβώς συνέβηκε το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε η Ξανθή Μυλωνά το "Captain’s blog" της στην εφημερίδα «Η Πράσινη»!

Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ!



Δύο πρόσωπα έδειξαν για μία ακόμη φορά το βράδυ της Παρασκευής τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που τελικά ηττήθηκαν με 3-2 από τον κακό τους εαυτό, χαρίζοντας το «δίποντο» στον Ολυμπιακό στο κλειστό του Μετς

Κατάθεση… ψυχής από τους μικρούς!



 Οι «μικροί» του Δημήτρη Καζάζη έδωσαν την ψυχή τους στο τάραφλεξ και έχασαν στην κυριολεξία στη… λεπτομέρεια την πρόκριση στον τελικό του θεσμού από την αξιόμαχη Λαμία με 3-2 (24-26, 25-21, 19-25, 30-28, 19-17) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Να… κατασπαράξουν τον Ολυμπιακό!



Οι… Αμαζόνες του Παναθηναϊκού θέλουν να πανηγυρίσουν μπροστά στον κόσμο τους, τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους απόψε στις 7μ.μ. (OTE Sports3) στο κλειστό του Μετς

Αγγελόπουλος: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»!



 Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην Λαμία, ολοκληρώνοντας την έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου, με πρόκριση στον τελικό, εμφανίστηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Για το θαύμα στο θεσμό των εκπλήξεων!



Θα «παλέψουν» για την υπέρβαση σήμερα, Παρασκευή στις 5μ.μ. οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, με στόχο τη νίκη στον α’ ημιτελικό με την Λαμία, στο Final 8 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών, στην Σύρο

Ανεβάζουν στροφές


Να παραμείνουν σε… τροχιά 4άδας επιθυμούν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που με κεκτημένη ταχύτητα μετά τη νίκη τους επί του ΔΑΣΑΛ την προηγούμενη αγωνιστική, θα παραταχθούν αύριο στις 4μ.μ. στο κλειστό της Εργάνης, με στόχο την έκπληξη κόντρα στον Αθηναϊκό.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Με... αρχηγό στον ημιτελικό!



Στις επάλξεις για τον ημιτελικό και ο "Σώτος"!

Σοκ με Κόλεφ!



«Ξινή»... βγήκε η νίκη επί του Άρη, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού!

«Κάναμε την έκπληξη στο Κύπελλο»

Ένας από τους πρωταγωνιστές στην μεγάλη νίκη που πέτυχε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός, ήταν αδιαμφισβήτητα ο νεαρός Κάσσανδρος Στίγγας.

Αγραπιδάκης: «Ο ΠΑΟ είναι μεγάλος σύλλογος»!




Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» να παραμείνουν στην κατηγορία, εμφανίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης.

Νίκη γιατί έτσι τους... αρέσει!



 Παίζοντας απελευθερωμένα, παθιασμένα και με ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 κατάφερε να πάρει τη νίκη, με 3-2 επί του Άρη, και να προκριθεί στα ημιτελικά  του Final 8 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών, στην Σύρο.

Σε… ρυθμούς ντέρμπι οι "πράσινες"!



Να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» κόντρα στον Ολυμπιακό, μπροστά στους οπαδούς τους, επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στο Ανατόλια

Νίκες για τις… μικρές!



Μόνο νίκες περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες των κοριτσιών, στις  Ακαδημίες Βόλεϊ του Παναθηναϊκού.  

Για την έκπληξη και το γόητρο!



Παρότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί, θα προσπαθήσει την Τετάρτη 7/3 στις 12:30μ.μ να πετύχει το… ακατόρθωτο κόντρα στον Άρη και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στο κλειστό της Ερμούπολης στη Σύρο

«Η ιστορία πρέπει να προασπίζεται με κάθε κόστος»!



Νέα ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη 6/3 το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, προκειμένου να απαντήσει στην ανακοίνωση που είχε κοινοποιήσει προχθές το ΤΑΑ Ολυμπιακός, και στην οποία καλούσε τους «πράσινους» να… απολογηθούν για την πρώτη τους ανακοίνωση, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΕΑΠ, όπου η ήττα των «ερυθρολεύκων» ουσιαστικά έστειλε πιο κοντά τον Παναθηναϊκό στηνς Α2.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Πάλη: Δυναμικό ξεκίνημα!



Άκρως θετικά ήταν τα αποτελέσματα για τους αθλητές της πάλης του Παναθηναϊκού, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στους προκριματικούς Πανελλήνιους αγώνες της Ελληνορωμαϊκής Εφήβων-Παίδων.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μυλωνά: «Με κόσμο για τη νίκη με Ολυμπιακό, κόντρα στα προγνωστικά»!



"Είμαστε Παναθηναϊκός και για θέμα γοήτρου και αξιοπρέπειας να παλέψουμε και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας απομένουν, αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή", τόνισε μεταξύ άλλων η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά!

«Χρυσός» ο Πούλιος, πρώτος ο ΠΑΟ!




Νικητής στα 10.000μ. ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου εδάφους, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο, ήταν ο δρομέας του «τριφυλλιού», Κωνσταντίνος Πούλιος, και πρώτος στην βαθμολογίας των συλλόγων ο Παναθηναϊκός!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Κοκκινάκης: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα»!



"Βράχος" στην άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν για μία ακόμη φορά ο Κώστας Κοκκινάκης στην αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη

Άστραψαν και βρόντηξαν στον ΠΑΟ!




Η σκανδαλώδης ήττα του Ολυμπιακού από την ΕΑ Πατρών, με 3-2, που ενδέχεται να σημάνει τον απευθείας υποβιβασμό του Παναθηναϊκού στην Α2 κατηγορία, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από το «πράσινο» ΤΑΑ.

Χατζηνικολάου: «Με κόσμο για τη νίκη την Παρασκευή»!



 Προβληματισμένη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της στα τελευταία ματς, αλλά συνάμα αισιόδοξη όταν εκείνη και οι συμπαίκτριές της δεν κάνουν πολλά λάθη μπορούν να πάρουν τη νίκη, εμφανίστηκε η Μαρία Χατζηνικολάου.

Κουτσιβίτη: «Να τα δίνουμε όλα για τη νίκη»!



 Πολύ θετική παρουσία εκτός από την Έλενα Χριστοδούλου και την Όλγα Μαλουσάρη, είχε και η Ελένη Κουτσιβίτη, που μπήκε στο δεύτερο και στο τρίτο σετ και βοήθησε στην σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

«Να διεκδικήσουμε τη νίκη με Ολυμπιακό»



Στο ότι η νίκη θα ήταν πολύ σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας του, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, μιλώντας στην «Πράσινη» μετά τη νίκη επί των Βριλησσίων.

Πατάνε... γκάζι ενόψει Ολυμπιακού!



Ανεβάζουν ρυθμούς πριν το ντέρμπι «αιωνίων» τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που επικράτησαν το Σάββατο το απόγευμα 3-0 (25-10, 25-10, 25-20) των Βριλησσίων στο κλειστό του Μετς