Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζουν το… σάρωμα!



Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν χθες οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που επικράτησαν των νεωφώτιστων Φαιάκων με 16-7 κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα Α1 πόλο

Κάλεσμα στον κόσμο




Μολονότι χθες η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 4-1 από τον Φιλονίκη στη Βούλα, σήμερα δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα και ο σύνδεσμος φιλάθλων του συλλόγου «West Block» που στηρίζει τις προσπάθειες του τμήματος, κάλεσε τον κόσμο στο κλειστό της Λεωφόρου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Για το 2Χ2 οι «πράσινοι»



Να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, επιθυμούν απόψε στις 8:30μ.μ. οι πολίστες του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΝΑΟ Κέρκυρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Μπήκε ο Βόγκελ!


Ευχάριστα ήταν τα νέα –έπειτα από αρκετό καιρό- για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Στέλιο Καζάζη, που είδε τον Νικ Βόγκελ να βγάζει όλο το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, δείχνοντας πως βρίσκεται σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση.

Η προσοχή στα Βριλήσσια



 Με την πλάτη στον τοίχο έχει βρεθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αναζητάει την πρώτη της νίκη κόντρα στα Βριλήσσια την Κυριακή στις 1:30μ.μ. στο κλειστό της Κυψέλης. 

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σαρωτική νίκη με 34-1 η Εθνική!



Με τον Νικήτα Παρασκευόπουλο κάτω από τα γκολποστ η Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων ήταν καταιγιστική στο πρώτο της παιχνίδι στο Μεσογειακό Κύπελλο, και επικράτησε με 34-1 της Τυνησίας.

Γνωριμία με τους «πράσινους» ο Βόγκελ


  
Ο Αμερικανός κεντρικός, Νικ Βόγκελ βρίσκεται από την Τετάρτη (14/11) το απόγευμα στην Αθήνα. Ο νεοαποκτηθείς «πράσινος», αν και κουρασμένος, ζήτησε να παρακολουθήσει το φιλικό του Τριφυλλιού με τον Μίλωνα και να γνωρίσει τον Στέλιο Καζάζη και τους συμπαίκτες του.

"Ο Χαρδαλιάς ξεπέρασε κάθε όριο"!



Νέα καυστική ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, απαντώντας στις ανυπόστατες κατηγορίες του κ. Χαρδαλιά.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Τέσσερα τα "πράσινα" μετάλλια



Το Ν.Π.Δ.Δ. ¨Δημήτριος Βικέλας ¨ (Αθλητισμός – Πολιτισμός) του Δήμου Κηφισιάς συνδιοργάνωσε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, την εθιμοτυπική ποδηλατική «6η Ανάβαση Πεντέλης - Δρόμου» (12 Χλμ).

Σε απολογία το Τριφύλλι για ρίψη αντικειμένου



O αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 15:30 το σωματείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ, για τη ρίψη αντικειμένου από τους φιλάθλους του, στον αγώνα της 3/11/2012 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Πηγή: panathinaikos1908.gr

Ο Μορέιρα φεύγει, ο Βόγκελ έρχεται!



Στην χώρα μας θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη το απόγευμα ο Αμερικανός κεντρικός του Παναθηναϊκού, Νικ Βόγκελ, που ανακοινώθηκε χθες από τους πράσινους

Μόνο αν βρεθεί χορηγός, έρχεται ξένη!




Αδιαμφισβήτητα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει κάνει από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας της στην Α1 Γυναικών, καθώς μετράει πέντε ήττες στο πρωτάθλημα.

2ος ο Δρόσος στα 5.000 στον Μαραθώνιο!




Ο φετινός κλασικός Μαραθώνιος που διεξήχθη την Κυριακή είχε και… πράσινο χρώμα, μιας και ο δρομέας μεσαίων αποστάσεων του Παναθηναϊκού, Κώστας Δρόσος συμμετείχε στα 5.000μ. και μάλιστα τερμάτισε στην 2η θέση με επίδοση 15.36.

Φιλοξενούμενοι στην… έδρα τους




Την Παρασκευή στις 8:30μ.μ. αντιμετωπίζει η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού την Κέρκυρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, μετά από αίτημα των νεοφώτιστων, για να αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Λαζαρίδης: «Είμαστε υπολογίσιμη δύναμη»



Η Εφηβική ομάδα πόλο του Τριφυλλιού κατέκτησε την τρίτη θέση στο Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2012» και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης κάνει τον απολογισμό του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Χίο.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μιχαλαριάς: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»



Τη δική του απάντηση στα παράπονα που εξέφρασε στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού, Νίκος Χαρδαλιάς, δίνει μέσω του panathinaikos1908.gr, ο έφορος του Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, σχολιάζοντας:

Δυναμικό ξεκίνημα και τη νέα σεζόν!



Το Σάββατο 03.11 σοτυς περιφερειακούς αγώνες που έγιναν στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Κάτσενος στην κατηγορία  Παμπαίδων της Σπάθης κατάφερε και μπήκε στην 16αδα. Ο Γιώργος συμμετείχε για 2η φορά σε αγώνες βελτιώνοντας την θέση του.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς κόσμο η πρώτη ήττα από Αθηναϊκό


Με πάθος, ψυχή και μαχητικότητα ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τον Αθηναϊκό, τον κόντραρε στα ίσα, λύγισε το τέλος (78-75) και τον… περιμένει στον Τάφο του Ινδού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος παρέα με τον έκτο παίκτη του, δηλαδή τον κόσμο του, τον οποίο στερήθηκε στο κλειστό της Εργάνης.

Τρίτος ο ΠΑΟ στο διεθνές τουρνουά πόλο




Ολοκληρώθηκε σήμερα το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης Εφήβων "Ελευθέρια 2012" που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χίου το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου 2012 στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Ήττα εκτός… προγράμματος


Χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον Παναθηναϊκό του… παρελθόντος, χθες το σύνολο του Σπύρου Χουντουμάδη υπέστη νέα ήττα με 3-0 από τους νεοφώτιστους Τράχωνες, και παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας, με την παραμονή στην κατηγορία να είναι αμφίβολη

«Με σοβαρότητα, μπορεί να βρεθεί λύση»!




Η ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΝΟΠ χάρισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους πολίστες του «τριφυλλιού» που ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια, με την προσοχή που τους αρμόζει από την διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον κόσμο στις κερκίδες για να καταφέρουν να κάνουν την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πράσινο… τσουνάμι!



Με όρεξη για πολλά… γκολ ξεκίνησαν την σεζόν οι πολίστες του Παναθηναϊκού που στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος επικράτησαν 28-3 του ΝΟΠ