Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Λιάγκη: «Μπορούμε να «χτυπήσουμε» το ματς»!



 Με διπλές προπονήσεις, προκειμένου να διορθωθούν τα προβλήματα στην υποδοχή, συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό αύριο, Σάββατο, στις 5μ.μ. στο Ρέντη.

Έκτακτο ΔΣ την Δευτέρα για το πόλο!


 Το τι μέλλει γενέσθαι με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, το αν θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα ή αν αποσυρθεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Νοεμβρίου, αναμένεται να αποφασιστεί την προσεχή Δευτέρα στις 5:30μ.μ. στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αγιασμός για να... ξορκίσουν το κακό!

 Ο καθιερωμένος αγιασμός του τμήματος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κλειστό της Γλυφάδας πριν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, με την ευχή για μια καλή σεζόν με υγεία και μακριά από τις... κακοτοπιές του παρελθόντος!

Μαύρη μέρα για το πόλο!



«Οι διοικούντες έχουν φέρει την ομάδα σε αγωνιστικό τέλμα και δυστυχώς δεν παίρνουν σοβαρές αποφάσεις για το αν θα υπάρχει μέλλον ή όχι στο τμήμα», τόνισε με νόημα ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης, που όπως και οι υπόλοιποι πράσινοι βλέπει τα όνειρά του να γκρεμίζονται!

Ανεβαίνουν οι «πράσινες»



 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με την Ελένη Ιχτιάρη να παραμένει αμφίβολη για το αν θα χρησιμοποιηθεί και αυτήν την εβδομάδα από τον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Νέο ξεκίνημα με… εμφανίσεις!


 

Την… παρθενική τους εμφάνιση φορώντας μπλουζάκια με το τριφύλλι στο στήθος έκαναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι έξι σκοπευτές του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Κέντρου στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Όλοι στις 7μ.μ. στην Γλυφάδα




 Ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα και οι διαιτητές 3ης-4ης αγωνιστικής της Volleyleague, όπου ο Παναθηναϊκός αρχικά υποδέχεται τον Μίλωνα στην Γλυφάδα το προσεχές Σάββατο στις 7μ.μ..Ενώ την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 6μ.μ. πάει στο Ρέντη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Πάρτε τον ΠΑΟ στα χέρια σας!



Δυστυχώς ότι γράφεται δεν ξεγράφεται και τα λάθη του παρελθόντος αναφορικά με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, δεν μπορούν να αλλάξουν. 

Στο «Χατζηθεοδώρου 2012» ο Παναθηναϊκός!



 Στο ετήσιο τουρνουά υδατοσφαίρισης Παίδων (1999+) «Χατζηθεοδώρου 2012», που διοργανώνεται στην μνήμη του αθλητή, Ιωάννη Χατζηθεοδώρου από τον ΝΟ Βουλιαγμένης το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου, αναμένεται να συμμετάσχει και ο Παναθηναϊκός.

Με τον κόσμο για την 1η νίκη!



Την πεποίθησή του ότι τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα θα έρθουν το συντομότερο δυνατό, αποκάλυψε στην «Πράσινη» ο Μιχάλης Λιόντας, που κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα, για τον… τελικό με τον Μίλωνα το Σάββατο

Για μια καλή εμφάνιση στο Ρέντη!



Δύσκολο έργο έχουν οι «πράσινες» που σύμφωνα με την Έλενα Κουντουρά μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αύριο τα μέτρα για το ντέρμπι "αιωνίων"!



Με τον Δημήτρη Μούρτο να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11π.μ. η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων», στην Αστυνομική διεύθυνση Πειραιά. 

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τα κεφάλια μέσα οι άνδρες!



Έχοντας ως παρακαταθήκη την καλή εμφάνιση και την πίστη του κόσμου τους, οι «πράσινοι» θα «παλέψουν» για το πρώτο τους «διπλό»ενόψει του αγώνα ζωής και θανάτου με τον Μίλωνα το προσεχές Σάββατο

Μαλουσάρη: «Ευχαριστούμε τον κόσμο και συγνώμη»!



Απογοητευμένη από την άσχημη εικόνα της ομάδας της στο ματς με την νεοφώτιστη ομάδα του Ρεθύμνου, αλλά συνάμα πεισμωμένη για μια καλύτερη συνέχεια εμφανίστηκε μέσω του Captains blog της στην Εφημερίδα "Η Πράσινη", η Όλγα Μαλουσάρη! 

Δύο νίκες μία ήττα για τις... μικρές!



Θετικό ήταν το πρόσημο για τις ακαδημίες βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, που είχαν ως απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα την Κυριακή το απόγευμα!

Μικρουδάκη: «Ήταν μια κακή ημέρα»



 Προβληματισμένη από την άσχημη εικόνα της ομάδας της ήταν η Αναστασία Μικρουδάκη, μετά το ματς με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου. Η νεαρή ακραία ωστόσο ελπίζει πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν. 

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Σαμαντούρα: "Έχουμε περιθώρια βελτίωσης"


  
Η Γιασεμή Σαμαντούρα εμφανίστηκε σίγουρη πως οι πράσινες στο άμεσο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερες!

Βασιλαντωνάκη: «Όλο και καλύτερα»!



 Στα προβλήματα που υπήρχαν στην υποδοχή στάθηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη!

«Να «χτυπάμε» το κάθε ματς»!



Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, ο Σπύρος Χουντουμάδης μιλώντας στην «Π» εξήγησε: « Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ.  Χρειαζόμασταν τους βαθμούς και αυτό λειτούργησε ανασταλτικά. Μπήκαμε μέσα με φόβο και ουσιαστικά δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας απέναντι στο Ρέθυμνο».

Τα λάθη στοίχισαν



Την δεύτερή τους ήττα, με άσχημη εμφάνιση, από το Ρέθυμνο, γνώρισαν τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη, που πρέπει να δουλέψουν σκληρά ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πάλεψαν τα... θηρία στην Σύρο!



Τα ματς Φοίνικα-Παναθηναϊκού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων πάντα χαρίζουν μοναδικές στιγμές στους θεατές. Ένα χορταστικό δίωρο βόλεϊ παίχτηκε στο κλειστό της Σύρου με τον Παναθηναϊκό να μην καταφέρνει να πάρει αυτό που του… αξίζει και να χάνει με 3-1 από την ομώνυμη τοπική ομάδα.