Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δέος, βράβευση και... περίπατος στον Τάφο του Ινδού!




Στον κατάμεστο Τάφο του Ινδού που φόρεσε τα καλά του για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του γυναικείου μπάσκετ, οι  οπαδοί έδιναν τον ρυθμό, οι "πράσινες" αύξαναν το σκορ -συμμετέχοντας στο πάρτυ- και τα χαμόγελα ικανοποίησης ήταν φανερά από όλους!

Δύο τα μετάλλια για τον ΠΑΟ!




Ένα χάλκινο και ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν χθες οι αρσιβαρίστες του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στο Άγιο Κοσμά.

Έτοιμες για το πρώτο «διπλό» οι Αμαζόνες!



 Να ξεκινήσουν με το… δεξί το 44ο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού σήμερα στις 6μ.μ. κόντρα στο Μαρκόπουλο, στα «καταπράσινα» Μεσόγεια

Το πρώτο επίσημο… πάρτι της χρονιάς!



Την πρώτη τους εντός έδρας αναμέτρηση στον «Τάφο του Ινδού» για τη νέα σεζόν, θα παίξουν σήμερα στις 4μ.μ. κόντρα στον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού (Αναγνώστου-Στρέμπας, Βαμβακάς). 

Θέλουν να γίνουν... φίνα τα κορίτσια!!! (Αφιέρωμα)



 Έχοντας πολλά καινούργια πρόσωπα αλλά και παρακαταθήκη την χρυσή ιστορία του, ο «νέος» Παναθηναϊκός δουλεύει με σκοπό να επιστρέψει στους τίτλους

Αμφίρροπο το 44ο Πρωτάθλημα



Μόλις πέντε ομάδες από τις 12 έχουν στο ρόστερ τους ξένες αθλήτριες, με τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά να στηρίζεται καθ’ ολοκλήρου στο νέο ελληνικό «αίμα» με την ευχή ότι φέτος θα βάλει τις βάσεις να επιστρέψει σύντομα στην διεκδίκηση των τίτλων

Φιλική νίκη πριν το πρώτο σερβίς!



 Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε χθες ο Παναθηναϊκός που νίκησε εκτός έδρας τον Αίαντα Μαλεσίνας, σε φιλική αναμέτρηση, με τον προπονητή Στέλιο Καζάζη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της Πρεμιέρας του Πρωταθλήματος. 

Στην Λεωφόρο η έναρξη για τα κορίτσια!



Οριστικοποιήθηκε ότι ξεκινούν την Κυριακή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, στο κλειστό της Λεωφόρου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μυλωνά: «Άντε Γεια Εσείς!»



Μπορεί πλέον να μην είναι η αρχηγός του Παναθηναϊκού, ωστόσο η Ξανθή Μυλωνά ζει και αναπνέει με τη σκέψη της αγαπημένης της ομάδας! 

"Με τον κόσμο μας θα φτάσουμε τον ΠΑΟ, εκεί που του αξίζει"!


Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο VolleyBall24 παραχώρησε ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Α.Ο. Πρέβεζας και το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. 

"Κέρδος μας: Περισσότεροι Έλληνες αθλητές"!



Οι 12 προπονητές της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 μιλούν για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά αύριο, με τον Στέλιο Καζάζη να θεωρεί την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό βόλεϊ, ως ευκαιρία για τα νέα παιδιά! 

Τρεις «πράσινοι» στα προκριματικά



 Με τρεις συμμετοχές αναμένεται να κατέβει αύριο, Σάββατο (13/10) ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Άρση Βαρών. Οι «πράσινοι» που θα εκπροσωπήσουν το «τριφύλλι» είναι ο Γιώργος Δρίτσας στην κατηγορία 85κ., ο Γουίλσον Μάτσης στην κατηγορία 94κ. και ο Μορφέας Αποστόλου στην κατηγορία 85κ., με τις ελπίδες για καλές θέσεις που θα οδηγήσουν στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος να είναι πολλές.

Πρεμιέρα στην Κυψέλη για το Τριφύλλι!



Το... πρώτο σερβίς της σεζόν για τον Παναθηναϊκό θα γίνει από το κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη, λόγω κωλύματος του κλειστού της Γλυφάδας.

Φορτσάρουν οι Αμαζόνες



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενόψει της Πρεμιέρας του Πρωταθλήματος κόντρα στο Μαρκόπουλο αύριο στις 6μ.μ. στα Μεσόγεια.

Σε τεντωμένο σκοινί παραμένει το πόλο!



Την απόφασή του να βοηθήσει το τμήμα πόλο, ούτως ώστε να αποφύγει τον… διασυρμό της διάλυσης πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γνωστοποίησε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος, έπειτα από μια πολύωρη συζήτηση που έγινε σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το τμήμα. 

«Έφυγε η… ρετσινιά από την Μαχαίρα»




Για την ηθική δικαίωση και την αποκατάσταση του ονόματός της Τόνιας Μαχαίρα, έστω μετά από 8 χρόνια, μίλησε ο δικηγόρος της πρώην κολυμβήτριας και νυν διατροφολόγου του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μαρακάκης. 

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Γουόκερ: «Το πράσινο είναι το χρώμα μου»




Ενθουσιασμένος που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και που ταξίδεψε επίσης για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ο Αμερικάνος Τζόσουα Γουόκερ υποσχέθηκε να δώσει το 100% των δυνατοτήτων στον Παναθηναϊκό για να πετύχει τους στόχους του.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μια πριγκίπισσα χωρίς… τιάρα!




 Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, να ξαναβρεί τον εαυτό της και έχοντας ως προτεραιότητά της τον μικρό Φίλιππο, να «χτίσει» ξανά τον… πύργο της!

«Χάλκινος» ο Αντωνόπουλος



Μία ακόμη διάκριση πέτυχε το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, χαρίζοντας ένα χάλκινο μετάλλιο στον σύλλογο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αντωνόπουλος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στα 91κ. στο Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας που ολοκληρώθηκε χθες στην Μίκρα.

Γεύμα στήριξης για τις «πράσινες»


Ευχές για καλή χρονιά αντάλλαξαν τα κορίτσια του «τριφυλλιού» με την διοίκηση του τμήματος και τους χορηγούς

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Οδεύουν προς τον όλεθρο!



 Άγνωστο παραμένει το τι  μέλλει γενέσθαι με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, αφού διανύουμε ήδη την δεύτερη εβδομάδα της αποχής των παικτών από τις προπονήσεις.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πρεμιέρα με το… δεξί για τις Νεανίδες



 Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των Νεανίδων Βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, με τα κορίτσια του Βασίλη Βλαχονικολού να επικρατούν με 3-0 (25-11, 25-14, 25-11) της Ένωσης Βύρωνα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

«Χρυσός» ο Νικόπουλος!



 Έπειτα το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό στο Ευρωπαϊκό Όπεν Βετεράνων 40-49 της Βουλγαρίας το 2010 στην Αλμπένα, ο αθλητής του Παναθηναϊκού και πρώην πρωταθλητής, Κώστας Νικόπουλος εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα Βετεράνων που έγινε 1-5 Οκτωβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!