Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Παράνοια και... 5x5


Με... σπασμένα φράνα, συνέχισε την ονειρική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού!

Να νικήσουν την… ατυχία τους




Σοκ έχει προκαλέσει στις τάξεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο νέος τραυματισμός αφού οι «πράσινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τους αντιπάλους τους και συγκεκριμένα την Δευτέρα τον Ολυμπιακό, και την… ατυχία που τους έχει κοστίσει ήδη τρεις τραυματισμούς των Γιάννη Μαδούρα,  Τζόσουα Γουόκερ και Κάρλος Μορέιρα.

ΠΑΟ μαζί με ΕΟΚ για την προβολή του μπάσκετ!



 Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ιστοσελίδα womensports που μέχρι πρότινος πρόβαλλε τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, που εξέφρασε την συμπαράστασή του στην προσπάθεια της ΕΟΚ προκειμένου να διαδοθεί του μπάσκετ.

Όλα για όλα για βαθμούς!



Να χαλάσουν την υποδοχή του Ηρακλή Κηφισιάς, στοχεύοντας σε βαθμό ή βαθμούς από το σημερινό, στις 6μ.μ., κρίσιμο ματς στο κλειστό της Κυψέλης, επιδιώκουν τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Έτοιμες για το 5Χ5!


Με… σπασμένα φρένα θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού, σήμερα στις 4μ.μ. κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου  στον «Τάφο του Ινδού»

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Να κερδίσουμε βαθμούς και εμπειρίες»!



Ικανοποιημένη από την προσπάθεια τν συμπαικτριών της και σίγουρη για το ταλέντο της ομάδας της εμφανίστηκε η Όλγα Μαλουσάρη στο "Captains blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη"! 

Θηρίο σε... κλουβί!



Τα αδύνατα δυνατά, ούτως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του θα κάνει ο νεαρός μπλοκέρ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μαδούρας

Τα κεφάλια μέσα και οι πολίστες!



Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση του 27ου Πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει κανονικά στην πισίνα, έχοντας τρεις απώλειες παικτών...

Όλα για όλα με Ηρακλή Κηφισιάς!



 Στα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Χουντουμάδης στην χθεσινή πρώτη προπόνηση μετά το ντέρμπι «αιωνίων», προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Καζάζης: «Παλεύουμε κάθε ματς»



Αισιόδοξος για τη νίκη, αλλά εκνευρισμένος από κάποια εύκολα λάθη των παικτών του, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Μίλωνα, ο Στέλιος Καζάζης!

Συνεχίζουν την... επέλαση!



Με κορυφαία την Ντέλβα (25π), το πράσινο εξπρές του γυναικείου μπάσκετ πέρασε και από τον Άγιο Δημήτριο επικρατώντας με 73-51 της ομώνυμης τοπικής ομάδας, αυτής του Κρόνου.

Έσπασε το… ρόδι και πάει Ρέντη!



Νίκη ψυχολογίας παρά το αγχωτικό φινάλε κατάφερε να πάρει το Τριφύλλι από το Μίλωνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστιής της Volleyleague.

"Έχω ακόμη άγχος, αλλά προσπαθώ"!



«Το ματς κρίθηκε στο 2ο σετ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ανθή Βασιλαντωνάκη μετά τη λήξη του ντέρμπι "αιωνίων"!

Τις... κοίταξαν στα μάτια!









«Κέρδισαν» τις εντυπώσεις οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού, παρότι ηττήθηκαν με 3-0 (25-20, 26-24, 25-13) από τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών!