Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δύο νίκες οι μικροί!




Έπειτα την ήττα με 11-6 από την Παρτιζάν την Παρασκευή, οι έφηβοι του Παναθηναϊκού πήραν διπλή νίκη στο διεθνές τουρνουά Ελευθερία 2012 που διοργανώνεται στη Χίο.

Με Παρασκευόπουλο το καμπ




Δεκαπέντε πολίστες κάλεσε, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (1-9 Δεκεμβρίου) στο Περθ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων, Σάκης Κεχαγιάς.

Με τον κόσμο για την πρώτη νίκη!



Να ξεκινήσουν με το… δεξί το 27ο πρωτάθλημα πόλο επιθυμούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, μη επιτρέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν να επηρεάσουν την ομάδα.

Ντέρμπι κορυφής!


Ο Παναθηναϊκός, αν και δεν θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του, θα «παλέψει» να σπάσει το αήττητο του Αθηναϊκού σήμερα στις 7μ.μ. στο κλειστό της Εργάνης

Έτοιμες για την πρώτη τους νίκη!



Το πρώτο τους «τρίποντο» για τη φετινή σεζόν θα διεκδικήσουν σήμερα στις 7μ.μ. τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού κόντρα στους Τράχωνες στον Άλιμο!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Φιλική νίκη για τους «πράσινους»



Μολονότι ο Τζόσουα Γουόκερ προφυλάχθηκε και έκανε τον… διαιτητή, και ο Παναθηναϊκός έπαιξε μόνο με έναν ξένο, τον Βινίσους Ραγκουζόνι, η νίκη ήρθε με 2-1 (23-25, 27-25, 25-20) στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Μίλωνα, που διεξήχθη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Αφιέρωμα Πόλο: Κυνηγώντας το θαύμα της 4άδας!



 Δια πυρός και σιδήρου πέρασε φέτος η δημιουργία της ομάδας πόλο του «τριφυλλιού», με τον Φάνη Κουντουδιό να θέλει να εκμεταλλευτεί τον χαρακτήρα του ηγέτη και σύμβολο του αθλήματος, Γιώργο Αφρουδάκη, για να «χτίσει» πάνω του τον νέο Παναθηναϊκό!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Να πάρουν νίκες οι… μικρές!




 Η καλύτερη δυνατή διαχείριση όλων των νεαρών αθλητριών που έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, είναι το ζητούμενο για τους ιθύνοντες του συλλόγου. Έτσι όσες αθλήτριες δεν αγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε παιχνίδι της Α1 Γυναικών, τίθενται αυτομάτως στη διάθεση του Βασίλη Βλαχονικολού και  παίζουν κανονικά στις νεανίδες ή κορασίδες του «τριφυλλιού».

Βαρόμετρο ο «Άφρου»!



Στο άκουσμα της παραμονής του Γιώργου Αφρουδάκη στον Παναθηναϊκού, επέστρεψαν οι Λέντζος, και αδερφοί Δερμιτζάκη στο "τριφύλλι", που μπαίνει σε τροχιά Πρωταθλήματος!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Καζάζης: "Είναι πάντα ντέρμπι"!


Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 πέφτει αύριο το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη (18.00, Novasports 3, Γεροθόδωρος - Βαρθαλίτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης) με το ντέρμπι αιωνίων, Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Ραγκουζόνι: «Ντέρμπι και στην… καρδιά»!!!!!




 Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος, Βινίσιους Ραγκουζόνι μπορεί να μην είναι πολύ καιρό στη χώρα μας αλλά μια… επίσκεψη στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι αιωνίων του μπάσκετ αλλά και μια περιήγηση στο ίντερνετ, αρκούσε για να καταλάβει τι σημαίνουν τα ματς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

«Ηρεμία και θα έρθουν οι βαθμοί»!




Την πεποίθησή του ότι οι βαθμοί θα έρθουν από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με Τράχωνες εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη», ο Σπύρος Χουντουμάδης.

Διπρόσωπος ο ΠΑΟ


 

Ως Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό από τον άκρως ανταγωνιστικό Ηρακλή Κηφισιάς, που ήρθε… διαβασμένος στην Κυψέλη και πήρε τη νίκη με 3-1 (25-12, 25-19, 20-25, 25-20)