Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Χριστοφορίδης: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»!




Απογοητευμένος από την ήττα με 3-0 από τον Ηρακλή, ήταν ο Μιχάλης Χριστοφορίδης.

Χριστοφιδέλης: "Μακάρι να πετύχουν τον στόχο τους"



Να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην Α1 ευχήθηκε ο ακραίος του Ηρακλή, Κώστας Χριστοφιδέλης, που έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για την προσπάθεια που κάνουν!

Καζάζης: «Παιχνίδι της χρονιάς με ΕΑΠ»!



 Στην κρισιμότητα του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΕΑ Πατρών στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης αμέσως μετά την αναμενόμενη ήττα από τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Ήταν ΠΑΟ μόνο στο 2ο σετ!



Το πάλαι ποτέ ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή και Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε χθες με ελάχιστους φιλάθλους στις κερκίδες του γηπέδου του «Γηραιού», με τους «πράσινους» να κοντράρουν μόνο στο 2ο σετ και με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα εύκολο τρίποντο με σκορ 3-0 (25-14, 26-24, 25-18)!

Πέμπτη 16/2 το ματς με Πανιώνιο




Έπειτα από αίτημα της διοίκησης του Παναθηναϊκού, άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου Πανιώνιος – ΠΑΟ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Χαβαλέ: "Με πάθος για τη νίκη"


Με σοβαρότητα πρέπει να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού το ματς με την Άρη, σύμφωνα με την Δημητρα Χαβαλέ.

Αφρουδάκης: "Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι"!



Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκoύ αντιμετωπίζει την Χίο το Σάββατο το απόγευμα, με τον Γιώργο Αφρουδάκη να θέλει η ομάδα του να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για λόγους γοήτρου

Χριστοδούλου: "Το "διπλό" μας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο"!



Αισιόδοξη για την έκβαση του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι η Έλενα  Χριστοδούλου! 

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Όμορφη η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη!


Ο Παναθηναϊκός Α.Ο έκοψε την Πέμπτη (9/2) το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία στο ξενοδοχείο Saint George Lycabetus παρουσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων του, του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών, εκπροσώπων της ΠΑΕ, των Παλαιμάχων, αλλά και πολλών Ομοσπονδιών.
 

Έτοιμες για την… αντεπίθεση!



Να «αλώσουν» τη Νέα Φιλαδέλφεια, παίρνοντας την ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου, επιθυμούν οι «πράσινες»

Ακαδημίες Βόλεϊ:«Στόχος μας και το Κύπελλο»!



Η ομάδα νεανίδων του Παναθηναϊκού, έχουν προκριθεί ήδη στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί 12-14 Φεβρουαρίου. 

Τρία μετάλλια για τα… δελφίνια!



Νέα μετάλλια χάρισαν στον Παναθηναϊκό τα «πράσινα δελφίνια» του συλλόγου! 

Με Πανιώνιο, Γλυφάδα, Χίο και Εθνικό οι Νέοι



Τους αντιπάλους τους στη Β' προκριματική φάση του πρωταθλήματος έμαθαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού, καθώς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β' προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών. 

Ερασιτέχνης: Σήμερα η Κοπή της Πίτας


Την Πέμπτη στις 5μ.μ. η Κοπή της Πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκός.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Βράβευσαν τις Αμαζόνες του Παναθηναϊκού!


Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού τίμησε την Τρίτη η ΕΣΠΑΑΑ!

ΠΑΛΗ: 7ος ο Νάστος!



Την 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ίλιον, κατέλαβε ο παλαιστής του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Νάστος.

Τετάρτη στις 8μ.μ. με Πανιώνιο



Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. με στόχο τη νίκη για την πρόκριση στην 4άδα του Κυπέλλου.

Πάντα στην κορυφή ο Αφρουδάκης!



Μόνος πρώτος στην βαθμολογία του επάθλου forthnet για το πόλο ανδρών παρέμεινε ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα το μεγάλο come back!



  
Την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο θα κρίνει κατά ένα μεγάλος μέρος τον τίτλο.

Στις 7:30μ.μ. το ματς με Άρη!



 Άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ γυναικών Παναθηναϊκός-Άρης.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Ολική επαναφορά!



Πέρα από κάθε προσδοκία είναι η πορεία που έχει κάνει η ανδρική ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα Α2 Ανδρών.

Μυλωνά: «Όλα μπορούν να συμβούν με ΑΕΚ»!



 Την πίστη της στην ομάδα της εξέφρασε για μία ακόμη φορά η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά μέσω του "Captains blog" της στην εφημερίδα "Η Πράσινη".

«Δεν έχουμε θέσει τους εαυτούς μας εκτός στόχου»!



Το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, έδωσε χθες η Μαρία Χατζηνικολάου, που έθεσε την ομάδα της εντός στόχων. 

ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ: «Νίκη στη Φιλαδέλφεια»!



Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμη να ανατρέψει την κατάσταση και να παραμείνει σε… τροχιά τίτλου, αν κάνει μια καλή εμφάνιση την ερχόμενη Δευτέρα και νικήσει την ΑΕΚ μέσα στην Φιλαδέλφεια, εξέφρασε ο Σπύρος Χουντουμάδης.

Αμαζόνες έτοιμες για όλα!





Το μεγάλο... come back στην διεκδίκηση του 8ου σερί Πρωταθλήματος ετοιμάζουν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που την Δευτέρα, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κατατρόπωσαν το Μαρκόπουλο με 3-0

Με Χριστινάκη ήρθε η νίκη!



Μια ακόμη πανηγύρισαν οι κορασίδες του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησαν 57-27 του Ιάσων Κολωνού.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή της πίτας, χαμόγελα και δώρα!




 Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κλειστό της Λεωφόρου, για τα τμήματα υποδομής γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού! 

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

«Άλωσαν» το Αργοστόλι!



 Με γκολ του Κοκκινάκη στα δύο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, που διεξήχθη τελικά ένα 24ωρο από ότι ήταν προγραμματισμένο, εξαιτίας της αναβολής λόγω κακοκαιρίας, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη επί του Αργοστολίου με 11-10!

«Αφιερωμένη η νίκη στον ΠΑΟ, τον πρόεδρο και τους οπαδούς»!


Σούιρς: «Χαρούμενη που βοήθησα να κερδίσουμε»!

Ικανοποιημένη από την συμβολή της στην κατάκτηση της νίκης επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, στο ντεμπούτο της με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ήταν η Τσέλσι Σούιρς, ενώ η Γιασεμή Σαμαντούρα αφιέρωσε τη νίκη στον ΠΑΟ, τον Μακρόπουλο και τον κόσμο του "τριφυλλιού"!

Κύπελλο: Στο Final 4 τα «πράσινα» κορίτσια!



 Την πρόκρισή τους στο Final 4 πανηγύρισαν την Κυριακή το μεσημέρι οι «πράσινες» καθώς επικράτησαν 80-61 του Κρόνου στον Άγιο Δημήτριο.