Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αναβολή για ΠΑΟ



Κρίσιμο ραντεβού Ακριτίδη, Σταθοκωστόπουλου και Καζάζη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ για να αποφασιστεί το μέλλον του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, το οποίο πήρε χθες νέα αναβολή από την ΕΕΑ



Νέα αναβολή στον έλεγχο του φακέλου του εξασφάλισε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Οι διοικούντες το τμήμα, συνεχίζουν την προσπάθεια για να ρυθμίσουν τις οφειλές προς τον Γκιγιόμ Σαμικά, Ρενό Ερπ και Μπγερν Αντράε, και γι’ αυτό είχαν ζητήσει νέα αναβολή από την ΕΕΑ, η οποία έγινε δεκτή αφού αποδείχθηκε ότι υπάρχει διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Μάλιστα τη Δευτέρα κατατέθηκε στον εκπρόσωπο του Γάλλου άσου, νέα βελτιωμένη πρόταση για τη συνολική οφειλή των 107.000ευρώ.
Από εκεί και πέρα κρίσιμο ραντεβού είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης με τον πρώην πρόεδρο και πιθανό επενδυτή, Βλάση Σταθοκωστόπουλο και τον προπονητή της ομάδας, Στέλιο Καζάζη. Οι τρεις άνδρες έθεσαν επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν το ΤΑΑ, ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ δεν είχαν αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με το τμήμα, αν τελικά δεν βρεθεί λύση στην υπόθεση του Σαμικά.
Εκτός από τον Παναθηναϊκό αναβολή από την ΕΕΑ πήρε και ο Ηρακλής με τη Λαμία. Ενώπιον των μέλων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος κι ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Χρήστος Ηλιάδης, οι οποίοι έκαναν παράσταση υπέρ του ΓΣ Λαμία (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του ΤΑΑ κ. Χρήστο Καρβούνη) στην υπόθεση που αφορά το αίτημα του προπονητή Κώστα Τσίγκου για μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Γυμναστικό.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου