Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Φύγαμε για τελικό!



 Από την Θεσσαλονίκη... περνάει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό, μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Δευτέρα για βαθμούς με Κηφισιά




Την Κηφισιά υποδέχεται ο Παναθηναϊκός την προσεχή Δευτέρα 20/2 στις 5:30μ.μ. στο κλειστό του Μετς, με τους «πράσινους» να κυνηγούν βαθμούς για να μην αυξηθεί η διαφορά τους από την ΕΑΠ, και υποβιβαστούν χωρίς πλέι άουτ στην Α2. 

Κατάλληλο για… ανηλίκους!




Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων πρέπει να δείξει τον δρόμο στους... μικρούς που, σύμφωνα με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, θέλουν να τιμήσουν το τριφύλλι και να κρατήσουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία!

Μυλωνά: «Αποφασισμένες για τη νίκη»!




Στην σπουδαιότητα του Κυπέλλου, στάθηκε η Ξανθή Μυλωνά στο "Captains blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη", ενώ δεσμεύτηκε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν στον τελικό του θεσμού, από όπου απείχαν πέρσι. 

Χριστοδούλου: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»




Η Έλενα Χριστοδούλου αμέσως μετά την αναμέτρηση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη».

Χουντουμάδης: «Πάθος και διάθεση σε κάθε παιχνίδι»



Ότι καλύτερο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλει από την ομάδα του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης. 

Ξέσπασαν στον Πανιώνιο!



Αντιβιοτικό για την ήττα από την ΑΕΚ ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό που την Πέμπτη επικράτησε 3-0 (25-15, 25-12, 25-21) του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη.

Έτοιμες για την 4άδα!



Να εδραιωθούν στην 4άδα του Πρωταθλήματος επιθυμούν οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού που μετά τη νίκη τους επί του Αστέρα Εξαρχείων έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένες.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Μόνο νίκες ενόψει Βουλιαγμένης»





Ικανοποιημένος από την σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε μετά τη νίκη κόντρα στον ΝΟΠ, ο Φάνης Κουντουδιός.

«Έπνιξαν» το ΝΟΠ



 Με σκόρερ τους Γιώργο Αφρουδάκη, Γιώργο Τσόκα και Νίκο Στελλάτο που πέτυχαν από 3 τέρματα, ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τη νίκη με 14-5 επί των Πατρινών

Φουλάρουν για το Κύπελλο!



 Να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο Κύπελλο σκοπεύουν άπαντες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που την Πέμπτη 16/2 στις 6μ.μ. αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στα προημιτελικά του θεσμού (Νικολόπουλος – Τσίτσικας, Παρ. Πολίτης).

Τέταρτες οι Νεανίδες



Ο Ηρακλής Κηφισιάς αναδείχθηκε Πρωταθλητής Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την 4η θέση, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση.

Καζάζης: «Κακό παιχνίδι»!



Οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού δεν άντεξαν την πίεση του κρίσιμου ματς με την ΕΑΠ, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη.

Μόνος του πάτησε την σκανδάλη!



Ο Παναθηναϊκός άργησε… τρία σετ να μπει στο παιχνίδι με την ΕΑΠ, παρά την συγκλονιστική συμπαράσταση που είχε από περίπου 200 οπαδούς του στο κλειστό της Πάτρας και ηττήθηκε τελικά  από την ΕΑΠ με 3-1 (25-13, 25-19, 19-25, 29-27).

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟ



 Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε την Πέμπτη το απόγευμα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που επικράτησε του Αστέρα Εξαρχείων με 77-80, στο εξ’ αναβολής αγώνα του Πρωταθλήματος, εδραιώνοντας έτσι την θέση του μέσα στην 4άδα!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΕΦΗΒΟΙ ΠΟΛΟ: Στον Γ’ όμιλο οι «πράσινοι»



Στον Γ’ όμιλο θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, για την Α’ φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση!



Το προσεχές Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για το Κύπελλο Ξιφασκίας στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει στην «μάχη» 7 αθλητές!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Χαιρέτησε και ο Στοΐκοβιτς, λύση με Ντονά!


  
Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό της στην Α2, οι αποχωρήσεις παικτών δεν έχουν σταματημό, με τον Μίλος Στοΐκοβιτς να είναι το τελευταίο κρούσμα!

Καζάζης: «Με κόσμο για το παιχνίδι της χρονιάς»!



Για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΕΑΠ, μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη» ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης

"Η φανέλα είναι βαριά"!



«Το κεφάλι ψηλά», αυτό συνέστησε η Ξανθή Μυλωνά μέσω του "Captains blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη"

«Θέλαμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟ»!





Οι δύο πρώην αθλήτριες του Παναθηναϊκού, οι Φένια Παπαγεωργίου και Αθηνά Παπαφωτίου, μίλησαν για τη νίκη της ομάδας τους, ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

Ήττα για Χουντουμάδη...



Την «μάχη» των πάγκων στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ αδιαμφισβήτητα την κέρδισε ο Αποστόλης Οικονόμου, αφού η ομάδα του εμφανίστηκε «διαβασμένη» και έτσι πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό του Σπύρου Χουντουμάδη.

Υπερήφανοι για τις Αμαζόνες!



«Συγχαρητήρια και ευχαριστώ», μόνο αυτό αξίζει στην κορυφαία ομάδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που έχει χαρίσει στον σύλλογο 24 Πρωταθλήματα, από τα οποία τα 7 ήταν τα τελευταία 7 χρόνια, όπως και τα 5 Κύπελλα και το ασημένιο μετάλλιο στο Challenge Cup του Γιέσι της Ιταλίας!

Χριστινάκη: «Για τη νίκη στο Στρέφη»!



 Έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη την Τετάρτη στις 7:30μ.μ. κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Στρέφη, είναι οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού.

Για την 3η θέση οι Νεανίδες



Στον μικρό τελικό του Final 4, που διεξάγεται στο κλειστό της Μεταμόρφωσης, θα συμμετάσχει σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. η ομάδα βόλεϊ των Νεανίδων του Παναθηναϊκού.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οκτώ μετάλλια για «πράσινα δελφίνια»!



Συλλέκτης μεταλλίων έχει γίνει ο Παναθηναϊκός, αφού η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες κολύμβησης του συλλόγου φαίνεται πως αποδίδει πολλούς καρπούς!

Γιουράνι: «Πίστη, πάθος και συγκέντρωση για τη νίκη»!


 Την πεποίθησή της ότι το «τριφύλλι» μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Ρομάνια Γιουράνι.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!



Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας την Δευτέρα στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV) θα διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας στην 3η αγωνιστική της β’ φάσης της Α1 Γυναικών (Μουλά Λ. – Μουλά Ε.).

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τριάντος: «Στόχος μας το Πανελλήνιο»!


 
Πλώρη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουν βάλει οι κορασίδες του Παναθηναϊκού!

Σπουδαία νίκη επί του ΔΑΣΑΛ οι Κορασίδες!




Μια πολύ σημαντική νίκη επί της ομάδας των Άνω Λιοσίων, πέτυχαν το Σάββατο το βράδυ οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησαν 46-40 του ΔΑΣΑΛ.

Ξιφασκία: Χρυσό μετάλλιο!



 Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τους παρα Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τα μέλη της Εθνικής ομάδας ξιφασκίας ατόμων με αναπηρία, αφού η ελληνική ομάδα με προπονητή τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Καζαγλή, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

Φώτα, φιλέ, ομορφιά και φύγαμε για... Λευκάδα!


 Πόσες αθλήτριες μπορούν να καλύψουν άραγε ένα φιλέ του βόλεϊ;

Κωνσταντίνου: «Μπορούμε την ανατροπή»!



Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το «διπλό» επί της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια την Δευτέρα το απόγευμα, εξέφρασε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου

Κουντουδιός: «Έδωσαν και την ψυχή τους»!



Στην προσπάθεια των αθλητών του αναφέρθηκε, μιλώντας στην "Πράσινη" ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι δύο μήνες η ομάδα δεν έχει κολυμβητήριο να προπονηθεί!

«Το ματς κρίθηκε στη 2η περίοδο»!




 Στα αμυντικά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την ήττα από την Χίο το Σάββατο 12/2 το απόγευμα.

Κορυφή για Λάσκαρη, τρίτη η Μαρούδα!





Την πρώτη θέση στο επί κοντώ κατέκτησε το Σάββατο12/2 ο επικοντιστής του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Λάσκαρης, ενώ τρίτη κατετάγη η Χριστίνα Μαρούδα, στην προπονητική ημερίδα που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»!


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, σύμφωνα με την Αναστασία Μικρουδάκη!

Προσπάθησαν, αλλά ηττήθηκαν από την Χίο


 Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Χίου και Παναθηναϊκού, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να αποδράσουν με βαθμούς από το νησί της… μαστίχας, αφού οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 13-10

Σαμαντούρα: «Κρίσιμο το ματς με Αστέρα»



Συγχαρητήρια στις παίκτριές της έδωσε η Γιασεμή Σαμαντούρα, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Αστέρα Εξαρχείων, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθησή της ότι με τον κόσμο ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη.

Με κόσμο πήραν τη νίκη επί του Άρη!



Φτερά έβγαλαν οι «πράσινες», παίρνοντας δύναμη από τους πάνω από τους 1000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, που δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στον «Τάφο του Ινδού» και πέτυχαν μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά επί του Άρη με 67-63.