Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Επιστροφή στο γήπεδο για τους "πράσινους"



Να διατηρήσει την φυσική κατάσταση των παικτών του σε υψηλά επίπεδα, επιθυμεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζη, παρά την διακοπή που υπάρχει μέχρι να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με την ΕΑΠ, και το αν θα διεξαχθούν τελικά τα πλέι άουτ

Τα… κεφάλια μέσα για το Κύπελλο!



Ανεβάζουν ρυθμούς από σήμερα τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, καθώς θέλουν να επιστρέψουν από την Πρέβεζα με την Κούπα αγκαλιά!

Για το… αδύνατον στο Κύπελλο




Τέλος στους πανηγυρισμούς για την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ γυναικών, για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που επικεντρώνουν την προσοχή τους στο Final 4 του Κυπέλλου που ξεκινάει την προσεχή Παρασκευή στα Άνω Λιόσια.

Στις 6μ.μ. στην ΕΤ3 ο τελικός!



Το προσεχές Σάββατο 7/4 στις 16μ.μ. θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στίβος: «Πάντα επιτυχίες Κώστα»!




Για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, που κατέκτησε την Κυριακή στα 10.000μ. στον διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη», ο δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Δρόσος.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πόλο: Στην τελική φάση οι έφηβοι του ΠΑΟ!



Η ολοκλήρωση της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων στην υδατοσφαίριση, βρήκε τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις 10 ομάδες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πρωταθλήματος. 

Γιουράνι: «Να «κλείσουμε» με τίτλο τη σεζόν»!


 

 Να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο Ελλάδας το προσεχές Σάββατο στις 7 Απριλίου, ευχήθηκε η Ρομάνια Γιουράνι για κλείσει με θετικό πρόσημο η χρονιά

3η θέση για τον Δρόσο του ΠΑΟ!




Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε χθες ο δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Δρόσος στα 10.000μ. στον διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"Ας κερδίσει ο καλύτερος, που εύχομαι να είμαστε εμείς"!


 «Δεν είναι επιτυχία η 4η θέση» αυτό τόνισε με νόημα η Ξανθή Μυλωνά στο "Captains blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη", που ωστόσο θέλει να δει την ομάδα της να σηκώνει το Κύπελλο!

"Κλείδωσαν την 3η θέση τα κορίτσια του ΠΑΟ"



Οι "πράσινες" της Γιασεμή Σαμαντούρα κάνοντας ανατροπή και... αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο, κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 70-63 το Σάββατο το απόγευμα!

4η θέση για τις 7άκις σερί Πρωταθλήτριες!



 Να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας σε μία εβδομάδα, καλούνται τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που με τη νίκη με 3-1 επί των Βριλησσίων το Σάββατο το απόγευμα τερμάτισαν 4ες στο Πρωτάθλημα, και πλέον θέλουν την Κούπα για να βγουν Ευρώπη και να σώσουν την «παρτίδα»!

Σκοποβολή: 9ος ο Λιβέρης



 Στην 9η θέση κατετάγη ο έφορος και σκοπευτής του Παναθηναϊκού, Διονύσης Λιβέρης στους Πανελλήνιους Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Σκοπευτήριο της Μαλακάσας, στο πιστόλι ταχύτητας με 509/600.