Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζει την επέλαση!



Το 3Χ3 έκανε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επικρατώντας 64-47 του Αστέρα Εξαρχείων στο κατάμεστο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάναδρας! 

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Με τον κόσμο η «Πρώτη» στην Κυψέλη



Όλα για όλα για την πρώτη τους νίκη, στο πρώτο εντός έδρας ματς, θα τα δώσουν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, σήμερα στις 5μ.μ. στο κλειστό της Κυψέλης, όπου αντιμετωπίζουν την νεοφώτιστη ομάδα του Ρεθύμνου την 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Με απουσίες για την έκπληξη



 Με στόχο μια καλή εμφάνιση και όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται ταξίδευσαν για την Σύρο χθες το βράδυ οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, που σήμερα στις 7μ.μ. αντιμετωπίζουν τον τοπικό Φοίνικα για την 2η αγωνιστική της Volleyleague.

Άλλο ένα… πάρτι στη Λεωφόρο!



Οι πράσινοι κορίτσαροι της Γιασεμής Σαμαντούρα στοχεύουν στο 3Χ3 στο φετινό Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, σήμερα στις 3μ.μ. στον «Τάφο του Ινδού» κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους

Να τηρηθούν τα… υπογεγραμμένα!



 Προ των ευθυνών του, έθεσε τον έφορο του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, Νίκο Πλυτά, μέσω ανακοίνωσής του το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, υπό την προεδρεία του Αχιλλέα Μακρόπουλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε για το πλήρες ιστορικό των ενεργειών του το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νικόπουλος: «Aισθανόμαστε δύναμη, ασφάλεια και κουράγιο»



Ο προπονητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, του Τριφυλλιού, Κώστας Νικόπουλος μιλάει στο panathinaikos1908.gr για την αγωνιστική σεζόν 2012-13, τη στήριξη των "West block» και τους φετινούς στόχους του τμήματος.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Με στήριξη και στυλ... MAD



Το... βάρος του τμήματος της Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού έχουν αναλάβει από φέτος οι «Mad Boys» και από τις πρώτες κινήσεις τους έχουν καταφέρει να δώσουν και πάλι πνοή στο ιστορικό τμήμα του Ερασιτέχνη.

Τα… αποκαλυπτήρια της άρσης βαρών του ΠΑΟ!



 Την Τρίτη στις 7μ.μ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των αθλητών του τμήματος της Άρσης Βαρών στην Θύρα 2 της Λεωφόρου!

Τρία μετάλλια για τα "πράσινα" ξίφη!




 Ένα χρυσό μετάλλιο και δύο χάλκινα ήταν η συγκομιδή του τμήματος ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, στο Κύπελλο Ελλάδας Ξιφασκίας Ανδρών και Γυναικών που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο. 

«Να διατηρήσουμε το πάθος μας»!



Το πρώτο της Captain’s Blog, ως η νέα αρχηγός του Παναθηναϊκού, παραχώρησε στην "Πράσινη" η Όλγα Μαλουσάρη! 

Ανοχή τέλος οι πολίστες!




Βόμβα έτοιμη να εκραγεί είναι η κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» εδώ και τρεις εβδομάδες να απέχουν από τις προπονήσεις, αφού δεν έχουν υπογράψει τα συμβόλαια τους, ούτε φυσικά έχουν τις απαραίτητες δια βεβαιώσες για τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει να πάρουν! 

Θετική η παρουσία του ΠΑΟ!



 Από πέντε σκοπευτές στους άνδρες και δύο στις γυναίκες, εκπροσωπήθηκε ο Παναθηναϊκός την Κυριακή, στο αεροβόλο πιστόλι στους Αγώνες Α' Κατηγορίας στα Αεροβόλα Όπλα, που διοργάνωσε η Σκοπευτική Λέσχη "ΖΕΥΣ" στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. 

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Προεδρικά συγχαρητήρια σε πινγκ πονγκ και κόσμο!



 Την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας πινγκ πονγκ, που συνοδεύτηκε με νίκη, επιβράβευσε ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη, όπως και την παρουσία του κόσμου.

Πάλεψε, αλλά δεν άντεξε!




Με το... αριστερό μπήκε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις στο κλειστό της Κυψέλης, το οποίο γέμισε από τους οπαδούς του Τριφυλλιού που στήριξαν καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς την «πράσινη» πρεμιέρα.

Πάρτι στην Κυψέλη!



Ρεσιτάλ έδωσαν για πολλοστή φορά φέτος (κι ακόμα ναι αρχή) οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που γέμισαν και το κλειστό της Κυψέλης.

Σάρωσαν οι γυναίκες, με τον κόσμο στο πλευρό τους!



 Νίκη με 4-0 επί του Νέου Φαλήρου, με μια πολύ καλή εμφάνιση από τα κορίτσια του τμήματος πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, παρακολούθησαν οι πάνω από 100 οπαδοί του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στη θύρα 3 της Λεωφόρου, όπου το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος. 

«Δείξαμε 2 πρόσωπα»!



Ικανοποιημένη από το… δεύτερο, καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα της, ήταν η νεαρή λίμπερο του Παναθηναϊκού, Ιωάννα Μάρκου. 

Θετικός απολογισμός για τις… μικρές!



Με δύο νίκες και μία ήττα, ολοκληρώθηκε η γεμάτη αγωνιστικές υποχρεώσεις, Κυριακή, για τις Ακαδημίες βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού. 

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Κάποιος θα... πληρώσει το βράδυ»!



Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Volleyleague "πέφτει" την Δευτέρα στις 7μ.μ. στην Κυψέλη, με τον  Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Novasports 3, Γεωργουλέας - Βαρθαλίτης (Αν. Αττικής & Αθηνών), Κομισάριος: Βασιλειάδης Στ. (Αν. Αττικής & Αθηνών)

«Στην Βραζιλία όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό»!!!!



Ο Βραζιλιάνος κεντρικός, Κάρλος Μορέιρα μίλησε στο paovolleyball.gr για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

"Βουλιάξτε" την Κυψέλη!


Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού έκανε το "πράσινο" ΤΑΑ, ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Volleyleague, την Δευτέρα στις 7μ.μ στην Κυψέλη!

«Αγαπώ τον ΠΑΟ, από μικρό παιδί»!




Τον δύσκολο ρόλο να μεταλαμπαδεύσει το DNA πρωταθλητή στις νέες της συμπαίκτριες, έχει αναλάβει η Όλγα Μαλουσάρη, που εύχεται μέσω της "Πράσινης" σύντομα να οδηγήσει το «τριφύλλι» ξανά στην κορυφή!

«Αυτοκτονήσαμε στο 1ο σετ»!



 Απογοητευμένος από την απώλεια της νίκης ήταν ο Σπύρος Χουντουμάδης, που από την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του κρατάει την αντίδραση των παικτριών του. 

Με το… αριστερό η Πρεμιέρα για τους κορίτσαρους



Μολονότι κατάφεραν να «γυρίσουν» το εις βάρος τους 2-0 σε 2-2 σετ, τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, με κορυφαία την Ανθή Βασιλαντωνάκη (26π.), δεν ολοκλήρωσαν την ανατροπή, ηττήθηκαν με 3-2 από το Μαρκόπουλο και αρκέστηκαν στον έναν βαθμό στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος

«Πράσινα» τα Μεσόγεια!



Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!

Τέλος από ΠΑΟ η Χριστοδούλου!



Τον εαυτό της εκτός Παναθηναϊκού έθεσε η Έλενα Χριστοδούλου, για προσωπικούς λόγους. 

Όλοι στη Λεωφόρο και σήμερα!



Σήμερα στις 11π.μ. η γυναίκεια ομάδα πινγκ-πονγκ έχει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στο Ν.Φάληρο, με τον αγώνα να διεξάγεται στον «Τάφο του  Ινδού», και τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, καταβάλλοντας τα 2ευρώ του συμβολικού εισιτηρίου.