Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!




Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του στη μεταφορά της έδρας της ομάδας -αναλαμβάνοντας προσωπικά το κόστος της- από το «παγωμένο» Μετς στη «ζεστή» Κυψέλη.

Στο ΟΑΚΑ ο Ραγκουζόνι!



 Γεύση από… Panathinaikos θέλησε να πάρει ο Βινίσιους Ραγκουζόνι, που την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τότεναμ. 

Να μην κινδυνεύσουμε με τραυματισμούς!



Την Κηφισιά αντιμετωπίζει σήμερα στις 7:30μ.μ. ο… μισός Παναθηναϊκός, στην Πρεμιέρα του League Cup για τον Α’ όμιλο, που θα πραγματοποιηθεί στο Βραχάτι, με στόχο του προπονητή να είναι να μην τραυματιστούν οι «πράσινοι»!

«Να χαρίσουμε στον ΠΑΟ τίτλους»!




Αρχές της εβδομάδας αναμένονται στην χώρας τόσο ο Κάρλος Μορέιρα, όσο και ο Τζόσουα Γουόκερ, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εξάσφαιρη βολή για ΠΑΟ!





Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε χθες ο Παναθηναϊκός, που εκτός από τους τέσσερις Έλληνες και τον Μορέιρα, έντυσε στα… πράσινα και τον 24χρονο Αμερικανό ακραίο, Τζόσουα Γουόκερ, που μπορεί να «κλέψει» τις εντυπώσεις!

Με τον κόσμο, ανατροπή και νίκη!



 Μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας σε φιλικό ματς πέτυχε την Τετάρτη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με 3-2 (21-25, 14-25, 25-18, 25-22, 15-8) επί του Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό της Λεωφόρου. 

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ανάσα για ΠΑΟ η Κυψέλη!



 Νέες προσπάθειες γίνονται από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου να πετύχει τη συμφωνία και να «στεγάσει» όλες του τις ακαδημίες και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του τριφυλλιού, στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, δημιουργώντας το νέο… στέκι στην «καταπράσινη» περιοχή της Κυψέλης!

Βρείτε λύση για ΠΑΟ!



Στον… αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, που έστω και στο παρά… πέντε, έστω και μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα τελικά έφτιαξε μια αξιόμαχη ομάδα, που με την προσθήκη του Γιώργου Αφρουδάκη είναι ικανή να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη 4άδα του Πρωταθλήματος.

Τέλος καλό όλα καλά!



Μια κάκωση τελικά υπέστη η Ελένη Ιχτιάρη, που αναμένεται να είναι έτοιμη στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Λιόντας, Μανιόπουλος και Ραγκουζόνι στα "πράσινα"



Τέσσερις παίκτες προστέθηκαν στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού!

Πρώτη με νιάτα και… ελπίδες για ΠΑΟ!



 Παρουσία του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου, του προέδρου του ΤΑΑ Χρόνη Ακριτίδη και του Αντιπροέδρου του ΤΑΑ, Γιώργου Παπαβασιλείου  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Τριφύλλιου στο κλειστό της Γλυφάδας.

Σήμερα η επίσημη γνωμάτευση για Ιχτιάρη



 «Καθαρή» βγήκε όπως αναφέραμε και χθες, η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε η Ελένη Ιχτιάρη, αμέσως μετά τον τραυματισμό της στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στον «Τάφο του Ινδού».

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Άξια πρόκριση για τις "πράσινες"!



Ο Παναθηναϊκός επιρκάτησε εκτός έδρας με 69-61 του Παναθλητικού και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Τερψιθέα στις 22 Δεκέμβρη στον Τάφο του Ινδού στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Επιτέλους η Πρώτη και στους άνδρες!



Το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου στις 3μ.μ. θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της αντρικής ομάδας βόλεϊ στο κλειστό Μ. Λιούγκας στην Γλυφάδα.

Στις λεπτομέρειες η ήττα!



Οι νεανίδες του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν με 54-52 από τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα.

Η πρώτη νίκη για τις «πράσινες»




Η πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό ήρθε την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων ΕΣΚΑ, με τις «πράσινες» να επικρατούν του ΚΑΟ Μελισσίων με 52-27, στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σοκ με Ιχτιάρη!



 Νέα ατυχία για την Ελένη Ιχτιάρη, που ο τραυματισμός την βρήκε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα!

Ραγκουζόνι ο πρώτος!



Καναδός, Βραζιλιάνος ή Γερμανός ο δεύτερος ξένος μετά τον Ραγκουζόνι!

Όλα για την πρόκριση!



Το πρώτο τους επίσημο ματς, θα δώσουν σήμερα στις 12μ. τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του