Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Είμαστε φαβορί για την 4άδα»!



Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πλασαριστεί στην 4άδα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος, ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Το φιλί της ζωής!


Οι "μάγκες" του Παναθηναϊκού πέτυχαν την Παρασκευή το απόγευμα μια πολύ σημαντική νίκη με 9-7 επί του Πανιωνίου, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τελικός το ματς με τον Πανιώνιο!



Το παιχνίδι της χρονιάς παίζουν σήμερα στις 8:30μ.μ.( Novasports 4) στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανιώνιο οι μάγκες του Παναθηναϊκού για την 19η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών (Βασιλείου, Αχλαδιώτης).

Κυριακή το ντέρμπι με Εσπερίδες



 Για την Κυριακή 22 Απριλίου στις 8μ.μ ορίστηκε ο τελευταίος ημιτελικός μεταξύ Εσπερίδων και Παναθηναϊκού.

Την Τετάρτη ξεκινάει η «μάχη» για την παραμονή!



 Μπορεί να… άργησαν, αλλά τελικά τα πλέι οφ ορίστηκαν μεταξύ ΕΑΠ και Παναθηναϊκού!

Στη Σλοβακία η Μπουρδάκου



Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, Άννα Μπουρδάκου αναμένεται να λάβει μέρος την προσεχή Κυριακή 22 Απριλίου στους Προολυμπιακούς αγώνες, που θα γίνουν στην Μπρατισλάβα την Σλοβακία.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Με ψυχή και κόσμο κέρδισαν τις Εσπερίδες



 Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε την Τετάρτη το βράδυ 75-70 των Εσπερίδων και ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά, και έτσι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος σε 5ο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου στην Καλλιθέα το Σαββατοκύριακο.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Από… βδομάδα οι «πράσινες»



Μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει, και σχεδόν όλες οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ξεκουραστούν, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σπύρος Χουντουμάδης έδωσε μία… εβδομάδα παράταση στις διακοπές τους.

Δεν τερμάτισε, αλλά πάει Λονδίνο!



 Ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Πούλιος δεν πέρασε την γραμμή τερματισμού στο Ρότερνταμ, ωστόσο εκτός απροόπτου θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Λονδίνου!

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μονόδρομος η νίκη, με τον κόσμο στο πλευρό τους!




Με τον κόσμο στο πλευρό τους θα επιδιώξουν οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού σήμερα στις 8μ.μ. στον «Τάφο του Ινδού» να κάμψουν την αντίσταση των Εσπερίδων και να ισοφαρίσουν την σειρά των ημιτελικών σε 2-2!

Στους «8» ο ΠΑΟ


  
Τα Χανιά δήλωσαν κώλυμα να έρθουν στην Αθήνα, προκειμένου να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (18/4) στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, και έτσι το «τριφύλλι» περνάει απευθείας στην προημιτελική φάση.