Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη για το βόλεϊ



Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός θα δώσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη (28/2) στις 3μ.μ στα γραφεία του Ερασιτέχνη (Λ. Κατσώνη 3) για όλα θέματα που αφορούν το τμήμα.  

Ακόμη μία ήττα με 3-0


Με τον Κόλεφ να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση λίγη ώρα πριν το πρώτο σερβίς και να μην αγωνίζεται, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

Φουλάρουν οι «πράσινοι»



Νίκες με Καλαμάκι και ΠΑΟΚ, επιθυμούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που θέλουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στο ντέρμπι με την Βουλιαγμένη στις 2 Μαρτίου  

«Τιμή μου που θα "παλέψω" για τον ΠΑΟ»



Ένα ακόμα «γρανάζι» προσέθεσε στη μηχανή του, το τμήμα πυγμαχίας του «τριφυλλιού» το οποίο πριν από λίγο καιρό, κατέκτησε τον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια.

Βόλος, Πρέβεζα ή Σαντορίνη



Τρεις είναι η προτάσεις που έχουν έρθει στα γραφεία της ΕΟΠΕ, για την διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο του Λαζάρου, στις 7 Απριλίου 2012. 

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Στις χαρές και στις λύπες ΠΑΟ"!



«Εύχομαι από την κάρδια μου η ομάδα να πατήσει ξανά στα πόδια της και να βρεθεί πάλι εκεί που της αρμόζει. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, ακριβώς όπως ήρθα», με αυτήν την μεγαλειώδη πρόταση γνωστοποίησε ο Στάθης Ντονάς το τέλος της θητείας του στον Παναθηναϊκό μετά από 12 χρόνια, κρεμώντας τα παπούτσια τους!

«Έφυγαν μόνοι τους»!



«Όσοι έφυγαν από τον ΠΑΟ έφυγαν μόνοι τους. Κανένα παίκτη δεν έδειξε ο Παναθηναϊκός. Και όσοι γυρίσουν πίσω να ζητήσουν συγνώμη από τους συμπαίκτες τους», αυτό θέλησε να τονίσει μιλώντας στην «Πράσινη» ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Χρόνης Ακριτίδης.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Γυρίζουμε για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟ»!



Σε… αναμονή βρίσκονται τόσο οι Νίκος Ζουπάνης και Γιώργος Κοτσιλιάνος, όσο και ο Στάθης Ντονάς, προκειμένου να ενημερωθούν για το αν τελικά θα επιστρέψουν για να βοηθήσουν το «τριφύλλι» να γλιτώσει στο… παρά πέντε τον υποβιβασμό ή όχι

Τέσσερα μετάλλια και 2η θέση ο ΠΑΟ!





Απόλυτα επιτυχημένο για τον Παναθηναϊκό, ήταν το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών και γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Eιρήνης και Φιλίας, με τους «πράσινους» αθλητές να κατακτούν 4 μετάλλια!

«Ευκαιρία να πάμε τελικό»!




Ο Παναθηναϊκός μπορεί και πρέπει να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Σπύρο Χουντουμάδη

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κορυφή στην τοξοβολία!



Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νέων Ανδρών κατέκτησαν οι τοξοβόλοι του Τριφυλλιού στο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ.Χ 2x18μ., που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογές στις 21 Μαρτίου


Την άμεση προσφυγή στις κάλπες αποφάσισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, λόγω της μη εύρεσης λύσης και οικονομικών πόρων.  

Ρεσιτάλ… «πράσινης» τρέλας!




 Το βραβείο της… MVP στην διασκέδαση μοιράζονται όλα τα «πράσινα» αστέρια που συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα

Σάμπα με Νιέβα και Φερέιρα!




Με φόντο το καρναβάλι που διεξαγόταν στο κέντρο της Λευκάδας την Κυριακή, οι Μάρτα Νιέβα και Ντιάνα Φερέιρα είπαν... ότι τους κατέβηκε στο μυαλό, στην συντάκτρια της εφημερίδα «Πράσινης», Δήμητρα Πολυχρονοπούλου 

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Κορυφή για Μπουρδάκου που βλέπει...Λονδίνο!




 Την πρώτη θέση κατέκτησε η Άννα Μπουρδάκου, το Σάββατο 18/2 στους αγώνες Κυπέλλου της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ, και πήρε την πρόκριση στο προΟλυμπιακό τουρνουά!

«Συγχαρητήρια στην διοργάνωση»!




 Η νικήτρια με τις ξένες και διαγώνια του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκε στην φυσική θέση, δηλαδή ως κεντρική, Ρομάνια Γιουράνι μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη» για τον όμορφο θεσμό, όπως και η Μαρία Χατζηνικολάου και Ξανθή Μυλωνά!

Μια τρελή, τρελή γιορτή του βόλεϊ!




Νικήτριες του All Star Day γυναικών 2012, ήταν οι επίλεκτες Ξένες, νικήτριες στη διασκέδαση όμως οι επίλεκτες Ελληνίδες, με τα αστέρια του Παναθηναϊκού να… πρωτοστατούν!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Σαββατιάτικος… περίπατος στο Παπαστράτειο!



Με πρωταγωνιστές τους Μίμη Αληχανίδη και Γιάννη Κόχειλα που βρήκαν από 4 φορές τα δίχτυα, ο Παναθηναϊκός το Σάββατο το μεσημέρι πήρε ένα ακόμη «τρίποντο», στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» επικρατώντας 15-7 του Εθνικού, στην 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών!

Πέτυχαν το 7Χ7 οι «πράσινες»




Με πρώτη σκόρερ την Σουίρς, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε το Σάββατο με 82-39 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στο κατάμεστο κλειστό της Λεωφόρου!

Με χαμόγελα και… πακέτο!




 Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού, Μαρία Χατζηνικολάου και Ξανθή Μυλωνά ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση, στα πλαίσια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές δεξιότητες.

Μια μεγάλη «αγκαλιά» η Λευκάδα!!!


 

Η Λευκάδα θα φιλοξενήσει την γιορτή του βόλεϊ με τα αστέρια της Α1 Γυναικών, πέντε από αυτά… πράσινα, να δίνουν «μάχες» στο φιλέ την Κυριακή στις 5μ.μ.!