Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Με τη βοήθεια του Κουρέλλου


Υπό τις οδηγίες του αρχιπροπονητή του τμήματος στίβου του Παναθηναϊκού, Ζήση Κουρέλλο θα διεξάγεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στον τομέα της φυσικής κατάστασης για περίπου δύο εβδομάδες.

Αγιασμός και επίσημη παρουσίαση




Παρουσία του προέδρου και άλλων μελών του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αλλά και όσων οπαδών επιθυμούν να εμψυχώσουν τις «πράσινες», θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 5μ.μ  ο αγιασμός και η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ γυναικών στον «Τάφο του Ινδού».

Παράταση… ζωής για ΠΑΟ



 Αναβολή από την ΕΕΑ για την εκδίκαση του φακέλου του ΤΑΑ, πήρε χθες ο Παναθηναϊκός, μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Στο στόχαστρο ένας Σλοβένος και ένας Σέρβος ακραίος.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Να κερδίσουν χρόνο



 Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΤΑΑ Παναθηναϊκός με την πλευρά του Γκιγιόμ Σαμικά, προκειμένου ο παίκτης να ρίξει όσο γίνεται παραπάνω τις απαιτήσεις του για να βρεθεί η χρυσή τομή στον διακανονισμό  των οφειλομένων του.

Η Πρώτη των Νέων Αμαζόνων!



Την προσεχή Δευτέρα στις 6:30μ.μ. στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αναμένεται να ξεκινήσει η χρονιά για τη νέα ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Έκκληση για βοήθεια αλλιώς… υποβιβασμός!



Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αδειοδότηση της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, που μεταξύ άλλων αναφέρει:

Σε αναμμένα κάρβουνα στο ΤΑΑ!



Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του ΤΑΑ Παναθηναϊκός με τον Γκιγιόμ Σαμικά, που φαίνεται διατεθειμένος να συνεργαστεί, αν και για να καλυφθεί το υπολειπόμενο ποσό θα πρέπει να βρεθεί μέχρι αύριο ο από… μηχανής Θεός

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Νίκη με κορυφαία την Σλούκα



Μία ακόμη σπουδαία νίκη με 48-41 επί της Γερμανίας πέτυχε η Εθνική ομάδα νέων γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β' κατηγορίας, με την μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Αναστασία Σλούκα να είναι από τις καλύτερες για την «γαλανόλευκη», αφού πέτυχε 7 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Στα πράσινα ο Χατζηκυριακάκης



Με την προσθήκη του Μάριου Χατζηκυριακάκη, «έκλεισε» ουσιαστικά το ρόστερ του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, που ξεκινάει την προετοιμασία του στις 3 Σεπτέμβρη.

Στο «Σάμι» η τύχη του ΠΑΟ



Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός έκανε χθες την τελική πρόταση στον δικηγόρο των Σαμικά, Αντράε και Ερπ και περιμένει την οριστική επίσημη απάντησή του, η οποία θα καθορίσει το αν ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας την Παρασκευή (24/8) πάρει την άδεια από την ΕΕΑ να αγωνιστεί στην Α1 ανδρών ή όχι

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Το φιλί της ζωής!



Παράλληλα με την δήλωση της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, ο Παναθηναϊκός ζήτησε χθες την αναβολή της εκδίκασης του φακέλου τους από την ΕΕΑ, με την ευχή ότι θα πάρει έστω στο τέλος την πολυπόθητη αδειοδότηση

Τα… κεφάλια μέσα για τις «πράσινες»!



Με την Τούλα Καλέντζου πραγματοποιήθηκε η ανεπίσημη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"Χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του ΠΑΟ"



Σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Δήμος Δερμιτζάκης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα καθώς όπως δήλωσε στην εφημερίδα η «Πράσινη» φόρεσε το σκουφάκι της αγαπημένης τους ομάδας, του Παναθηναϊκού, και θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Χριστόφορο

Να συμπληρωθούν τα… κενά



 Μία εβδομάδα πριν την επίσημη «Πρώτη» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού –Δευτέρα 27 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ- ο τεχνικός των «πρασίνων», Σπύρος Χουντουμάδης αναμένεται να συναντηθεί με τον προπονητή των Νεανίδων και Κορασίδων του συλλόγου, Βασίλη Βλαχονικολό, παρουσία των ιθυνόντων του τμήματος, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

4η θέση για Νέους και Παρασκευόπουλο



 Η τελευταία ήττα με 10-6 από τη Σερβία, κόστισε την τρίτη θέση στην Εθνική ομάδα πόλο Νέων Ανδρών στο τουρνουά «Βικέλας Καπ» που διεξήχθη στη Σύρο, αφού οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν, αλλά εξαιτίας του μεταξύ τους αποτελέσματος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε με την 4η θέση.

Στενεύει η… θηλιά



Να κερδίσουν την… μάχη με τον χρόνο και να κλείσουν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μέσα σε λίγα 24ωρα παλεύουν ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης με τον προπονητή, Στέλιο Καζάζη