Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Καζάνι που… βράζει!



Εν αναμονή της οριστικοποίησης των μπάτζετ των ομαδικών τμημάτων της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού, βρίσκονται άπαντες στον Ερασιτέχνη, κάτι που θα συμβεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Εκπέμπουν SOS





 Τελειώνει ο Ιούνιος και ακόμη να βρεθεί κάποιος χορηγός για τα ομαδικά τμήματα του Ερασιτέχνη, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κατεβάσει εφήβους και νεανίδες στα πρωταθλήματα βόλεϊ, μπάσκετ και πόλο

Δεν τα κατάφεραν τα Μίνι του ΠΑΟ



 Χωρίς βαθμό και χωρίς νίκη, ολοκλήρωσαν οι λιλιπούτειοι πολίστες του Παναθηναϊκού τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Παίδων, που κρατάνε τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την συμμετοχή τους στο β’ όμιλο της διοργάνωσης.

Καλές… βολές τα πράσινα πιστόλια



Τρεις συμμετοχές με θετικά αποτελέσματα είχε την Κυριακή στους διασυλλογικούς αγώνες Σκοποβολής ΤΡΑΠ Β' κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκαν στη Μαλακάσα.

Θετική παρουσία του «τριφυλλιού»



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο νομό Λάρισας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου στις κατηγορίες ανδρών, νέων ανδρών και γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τρεις αθλητές.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δεν μπόρεσαν οι μικρές...



Η ολιγομελής αποστολή του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων που ολοκληρώθηκε χθες στις Σέρρες δεν κατάφερε να φέρει κάποια διάκριση στον σύλλογο.

4ος ο Αλυφαντής!



Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού, Ρωμανός Αλυφαντής στον τελικό των 100μ. πεταλούδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Τρίπολη.

Παρακαταθήκη οι τελικοί


 

Κέρδισαν εμπειρίες και παραστάσεις τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που κατέκτησαν την 4η θέση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό του Μετς