Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Όλοι στο Μετς για τις "πράσινες" Αμαζόνες


Έτοιμες να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη για το 2012 στην έδρα τους, είναι οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας, που απόψε Σάββατο (14/1) στις 8:15μ.μ. υποδέχονται στο κλειστό του Μετς τα Βριλήσσια (Μαρκάτης - Οικονόμου Β., Παρ. Πολίτης) για την 10η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Χωρίς Ράιτ και Τσακιρίδου για το "διπλό"


Να επαναλάβουν την εμφατική νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (44 πόντους διαφορά), επιθυμούν οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού που το Σάββατο στις 6μ.μ. αντιμετωπίζουν στο κλειστό Αγ. Δημητρίου τον τοπικό Κρόνο, στην 13η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών (Πόντας, Ιατρού -Σιώκας).

Φεύγει η Ράιτ, έρχεται η Μέρφι!



Η ολοκλήρωση της λύσης της συνεργασίας της Κιρστίν Ράιτ με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» στην έλευση της Τζόρνταν Μέρφι.

Με Γκορμπάτκοφ στη Σύρο οι «πράσινοι»


Τα αδύνατα δυνατά να «κλέψουν» όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται από τον Φοίνικα θα κάνουν οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στη Λεωφόρο οι δημότες Φιλοθέης-Ψυχικού!



 Διαφήμιση στις ακαδημίες ξιφασκίας του Παναθηναϊκού που λειτουργούν από τον Σεπτέμβριο στο κλειστό της Λεωφόρου, έκανε η ηλεκτρονική έκδοση του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού για τους δημότες.

Αφρουδάκης: «Θέλουμε μία θέση στο προολυμπιακό»



 Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών αλλά και του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης, μίλησε την Παρασκευή (13/1) για την προσπάθεια της Εθνικής στο ευρωπαϊκό της Ολλανδίας.

Στη Σύρο το Τορ-8 Κυπέλλου!



Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (12/1) θα γίνει μόλις ένας γύρος πριν το Τορ-8, το οποίο θα διεξαχθεί στην Σύρο, τρία μόλις χρόνια μετά το Final 4 Γυναικών που είχε φιλοξενήσει το κλειστό της Ερμούπολης, με το Κύπελλο να πηγαίνει σε… πράσινα χέρια!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Κόβουν Πίτα οι Παλαίμαχοι



Ο Σύλλογος Παλαιμάχων αθλητών του "τριφυλλιού" θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Δευτέρα (23/1) σε εκδήλωσε, όπου αναμένεται να βραβευτούν και αθλητές του Συλλόγου.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δύο «πράσινοι» στο Αϊντχόφεν


Δύο πολίστες του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Αϊντχόφεν ο Ντράγκαν Άντριτς.


Φιλική ήττα για τις «πράσινες»



 Αν και έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού, με μοναδική ξένη την Νταϊάνα Ντέλβα, ηττήθηκαν σε φιλικό ματς έδωσαν την Τετάρτη (10/1) από τον Αθηναϊκό με 76-69.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δεν βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα κ. Ταρνατώρε!

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη ρομαντικοί, που αρέσκονται να υπηρετούν την αλήθεια και να πρεσβεύουν τα ιδεώδη, για τα οποία "μάτωσαν" στα γήπεδα!

Όλοι δίπλα στον Στάθη Ντονά!

Σάββατο βράδυ στο Μετς για τα κορίτσια!


Η πρώτη αναμέτρηση των Πρωταθλητριών Ελλάδας, εντός έδρας είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο (14/1).
 
Τα… φίνα κορίτσια του «τριφυλλιού», υποδέχονται στο κλειστό του Μετς την νεοφώτιστη ομάδα των Βριλησσίων στις 8:15μ.μ. για την 10η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (Μαρκάτης - Οικονόμου Β., Παρ. Πολίτης).

Γιοζεφάσκι: «Φεύγω σαν φίλος»

Την τελευταία του προπόνηση έκανε την Τρίτη το απόγευμα (10/1) ο Τόμας Γιοζεφάσκι.
 Ο Πολωνός διαγώνιος, που δεν προσέφερε τα προσδοκώμενα στην ομάδα, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού», αλλά και τη διοίκηση, καθώς στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης.

Γκορμπάτκοφ: «Ψηλότερα στο τέλος του β’ γύρου»

 Μέλος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Βούλγαρος άσος, Άλεξ Γκορμπάτκοφ, που από την Τρίτη (10/1) βρίσκεται στην χώρα μας και ίδιο το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση.


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Στόχος το Κύπελλο»!

 


Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μαρία Χατζηνικολάου μιλώντας στην εφημερία η «Πράσινη» για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για την πορεία του "τριφυλλιού". Ενώ όπως αποκάλυψε στόχος των "πρασίνων" είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. 

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: «Έσπασε» το ρόδι ο ΠΑΟ!



 Οι «πράσινοι» μπήκαν με το… δεξί στο 2012, καθώς το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε 7-8 Ιανουαρίου 2012, στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πήραν δύο πολύ σημαντικές νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με 4-3 επί της Βόχας και 4-1 επί της Χίου!

Έρχεται ο Γκορμπάτκοφ

Στην Αθήνα αναμένεται την Τρίτη το μεσημέρι ο Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, και το απόγευμα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Νίκησαν οι Νεανίδες



Η ομάδα των Νεανίδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία έχει περάσει στην επόμενη φάση, επικράτησε την Κυριακή που μας πέρασε 3-0 (25-09, 25-17, 25-14) της ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Πανελλήνιο. 

Νέο πρόβλημα με Ζάππειο


Για δεύτερη φορά φέτος, το κολυμβητήριο του Ζαππείου αναμένεται να βάλει… λουκέτο, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για πετρέλαιο και εν γένει θέρμανση.


Το Σάββατο στη Σύρο οι «πράσινοι»


Την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον Φοίνικα Σύρου θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο στις 7μ.μ. οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, για την 12η αγωνιστική της Volleyleague.


Χουντουμάδης: «Πρόκριση στον τελικό»!

Ικανοποιημένος από την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, μιλώντας στο «GreenSports13» ο οποίος ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό του για την υποβάθμιση του θεσμού.


Μακρόπουλος: «Ο καλύτερος ας κερδίσει»!

Μολονότι έκανε το σταυρό του για να επιλέξει την πρώτη ομάδα που θα περνούσε bye στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, και έβγαλε την… ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος εξέφρασε μέσω του «GreenSports13» την αισιοδοξία του για την πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στον θεσμό.

Με Πανιώνιο στο Κύπελλο Γυναικών!

Η ΑΕΚ ήταν η... τυχερή στην κλήρωση της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, καθώς προκρίνεται στα ημιτελικά του θεσμού άνευ αγώνα, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκός, Αχιλλέα Μακρόπουλο να επιλέγει την μαύρη μπαλίτσα.
 Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, δια χειρός του τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκου Μαντούβαλου!

ΜΥΛΩΝΑ: Στον 2ο γύρο κρίνονται όλα!

Στην πρώτη νίκη για το 2012 επί των Μακεδόνων Αξιού και στην κλήρωση του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 2μ.μ. στα γραφεία της ΕΟΠΕ, αναφέρθηκε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά μέσω του "Captains blog" στην εφημερία "Η ΠΡΑΣΙΝΗ".


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου»!



Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών (15/2/2012) θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα στις 2μ.μ. στα γραφεία της ΕΟΠΕ, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους (μεταξύ των ΑΕΚ, Ανατόλια, Ηρακλή Κηφισιάς, Μαρκόπουλο, Ολυμπιακό και Πανιώνιο).

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τελευταίοι οι «πράσινοι»


Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σε ένα ακόμη ματς, άσχημο πρόσωπο και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, το απόγευμα επέτρεψε στον ΠΑΟΚ, να πάρει το «τρίποντο» επικρατώντας με 3-0 ( 25-22, 25-17, 25-21) του άνευρου «τριφυλλιού».

Έτοιμοι να… ξεκολλήσουν από την ουρά

Να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, «διψούν» οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού που την Κυριακή στις 7μ.μ. αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο συγκατοικούν στην τελευταία θέση, για την 11η αγωνιστική της Volleyleague.