Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Όλοι στο πλευρό του Ντονά!


 Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΠΑΣΑΠ στηρίζει τον Στάθη Ντονά, στον άδικο πόλεμο, και στην τρομοκρατία που δέχεται για να μην... λέει την γνώμη του, από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, και του Ολυμπιακού, Παντελή Ταρνατώρου!


Επιτυχημένο ποδαρικό για τις «πράσινες»

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του «καθαρή» νίκη για το 2012, επικρατώντας 3-0 (25-23, 25-12, 25-20) επί των Μακεδόνων Αξιού στο κλειστό των Κυμίνων στην 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.


40σφαιρες και ωραίες!


Με τον πιο εμφατικό τρόπο ξεκίνησαν το 2012 τις υποχρεώσεις τους οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησαν 92-48 του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 12η αγωνιστική της Α1.

ΣΤΙΒΟΣ: Έτοιμη για το Πανελλήνιο!



Το χειρουργείο που είχε κάνει τον περασμένο Απρίλη η Νατάσσα Φουτσιτζίδου, που είχε υποστεί χόνδρωση στον αστράγαλο, έχει πάει πίσω την προετοιμασία της. 

Για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη οι "πράσινες"


Ποδαρικό με το δεξί επιθυμούν να κάνουν οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού το Σάββατο στις 7μ.μ. στο κλειστό των Κυμίνων κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού (Αβραμίδης – Κωνσταντινίδης, Παρ. Δόγαρης) για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Την Δευτέρα… κληρώνει για τα κορίτσια!



 Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 στις 2μ.μ. στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

"Εγώ είμαι τρελός, είμαι βλάκας που δεν έχω λεφτά να φάω";




Άκρως καυστικός, ο Στάθης Ντονάς, έδωσε την δική του απάντηση προς τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ και του ΤΑΠ Ολυμπιακός, Παντελή Ταρνατώρο, που την Πέμπτη αποφάσισε να... παραπέμψει τον αθλητή στον αθλητικό δικαστή και στην ΕΦΙΠ, επειδή σε μία... δημοκρατική χώρα, τόλμησε να τον αμφισβητήσει, και να κάνει κριτική για το έργο που -δεν- έχει παράγει  στο ελληνικό βόλεϊ!

ΠΟΛΟ: Αίσιο τέλος με Δερμιτζάκη!


Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος έβαλε για μία ακόμη φορά το χέρι στην τσέπη και έτσι το θέμα που είχε προκύψει σχετικά με το συμβόλαιο ενός από τους παλαιότερους πολίστες του Παναθηναϊκού, τον Χριστόφορο Δερμιτζάκη επιλύθηκε. 


ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗ: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»!

Τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αναχωρούν σήμερα, Παρασκευή, μετά την μεσημεριανή προπόνηση στο κλειστό της Λεωφόρου για την Θεσσαλονίκη, όπου στο κλειστό των Κυμίνων το Σάββατο στις 7μ.μ. θα αντιμετωπίσουν τους Μακεδόνες Αξιού για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ: Δευτέρα η απόφαση!


 Την προσεχή Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 αναμένεται να αποφανθεί το δικαστήριο σχετικά με την έγκριση της διοίκησης Πρωτοδικείου του Ερασιτέχνη, υπό την προεδρία του Αχιλλέα Μακρόπουλου.


ΨΑΡΡΑΣ: «Η πιο δύσκολη χρονιά στον ΠΑΟ»

Στην εκπομπή της Πέμπτης, «Στο φιλέ» του Παντελή Λώλη, στην τηλεόραση της Nova, φιλοξενήθηκε  ο Σάκης Ψάρρας την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.


Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, και πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που μπορεί να θεωρηθεί αλλοίωση του πρωταθλήματος, όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Στην κορυφαία 7άδα ο Γιοζεφάσκι!



Ο MVP του αγώνα της Τετάρτης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Τόμας Γιοζεφάσκι, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην κορυφαία επτάδα της 10ης αγωνιστικής.
Η 7άδα αποτελείται από τους εξής αθλητές: 

ΚΟΛΕΦ: Ξέρω σε τι σύλλογο έχω έρθει!


Ο νεοαποκτηθείς ακραίος του Παναθηναϊκού, Ιβάν Κόλεφ μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, paovolleyball.gr για το ιδανικό ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, αφού ήταν η πρώτη του νίκη τη σεζόν, καθώς η Μποτρόπ,

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Επιτυχημένο το καμπ!


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ των τμημάτων υποδομής (Κορασίδες και Νεανίδες) του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου. 


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Έτοιμες για καλό ποδαρικό


Την πρώτη νίκη για τη νέα χρονιά, ζήτησε μέσω της εφημερίδας η «ΠΡΑΣΙΝΗ» η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά στο ματς του Σαββάτου κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού


ΠΟΛΟ: Ξεκαθαρίζει για Δερμιτζάκη




Με την ευχή ότι το πρόβλημα που είχε προκύψει τον τελευταίο καιρό με τον Χριστόφορο Δερμιτζάκη να λυθεί, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου συνάντηση του πολίστα του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Καλή προσπάθεια


 Παρά τις δύο ήττες οι Κορασίδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο τουρνουά που διοργάνωσε το ACS και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη.

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Επαγγελματίας και MVP ο Γιοζεφάσκι




Μολονότι ήξερε πως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο Τόμας Γιοσεφάσκι έδειξε τον επαγγελματισμό του καθώς έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού και γι' αυτό αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Με το δεξί οι… μάγκες!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ποδαρικό στο 2012 με το… δεξί στην έδρα του και την Τετάρτη το απόγευμα επικράτησε σχετικά εύκολα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 (22-25, 25-19, 25-19, 25-14) για τη 10η αγωνιστική της Volleyleague.


ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ντεμπούτο Κόλεφ απόψε στο Μετς


Τέλος καλό όλα καλά με τον Ιβάν Κόλεφ, αφού την Τετάρτη το μεσημέρι εκδόθηκε τελικά το δελτίου από την ΕΟΠΕ.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΟ: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Την επιθυμία του να βρεθεί η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού σε τελικό πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, εξέφρασε στην εφημερίδα η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Νίκος Στελλάτος


ΠΑΛΗ: Ετοιμάζονται οι «πράσινοι»


Την πρώτη τους προπόνηση για το 2012 έκαναν την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, οι αθλητές της πάλης του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Παίζει ο Κόλεφ, θέλουν Γκορμπάτκοφ

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του Ιβάν Κόλεφ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς της Τετάρτης με τον Εθνικό στο Μετς, σε αντίθεση με τον Γκορμπάτκοφ, που δεν έχει φτάσει καν στην Ελλάδα!

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τρίτη έρχεται η Κωνσταντίνου


Την πρώτη τους προπόνηση για το 2012, έκαναν την Δευτέρα το απόγευμα τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς. 

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΟ: «Νίκη σε κάθε ματς»


Αισιόδοξος για τα αποτελέσματα που θα φέρει η Εθνική ομάδα πόλο στα προκριματικά του  World League, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.