Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στα «πράσινα» η Δίελα!



Την ίδια ώρα που η Ιωάννα Δίελα υπέγραφε το νέο της συμβόλαιό με τον Παναθηναϊκό, η Νάταλι Πλούμπη αντί να περάσει χθες από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπως είχε δεσμευτεί, υπέγραψε στην Τερψιθέα


Με το τριφύλλι στην καρδιά θα αγωνίζεται από φέτος η Ιωάννα Δίελα, που χθες το απόγευμα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Η ταλαντούχα 22χρονη, πρώην αθλήτρια του ΔΑΣΑΛ, η οποία αγωνίζεται το ίδιο καλά στις θέσεις 2-3 είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες και μάλιστα φέτος ήταν στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών, στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται την προσεχή σεζόν να συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Η Δίελα πέρυσι ήταν δεύτερη στα κλεψίματα στο πρωτάθλημα έχοντας 53(μ.ο. 2,5) σημειώνοντας παράλληλα 10,6 πόντους ανά παιχνίδι, με 77% στις βολές, 52% στα δίποντα και 20% στα τρίποντα, 6,2 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 0,5 τάπες. Ενώ το 2009 κατέκτησε με την ομάδα των Άνω Λιοσίων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 5άδα της διοργάνωσης, βάζοντας πλώρη για ακόμη πιο ψηλά!

Αθέτησε το λόγο της η Πλούμπη!

Τι και αν είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, τι και αν είχε δώσει το λόγο της στους ιθύνοντες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, η Νάταλι Πλούμπη αντί να περάσει χθες το απόγευμα από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, για να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο, όπως έκανε η Ιωάννα Δίελα, υπέγραψε με την Τερψιθέα. Ούτε ο μάνατζέρ της 30χρονης γκαρντ δεν ήξερε γιατί η αθλήτριά του αθέτησε τον λόγο της και έπαιξε με το όνομα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, καθώς μπορεί να δέχθηκε υψηλότερη πρόταση από την Τερψιθέα, ωστόσο ούτε καν τηλεφώνησε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να τους ενημερώσει ότι δεν θα εμφανιστεί στο απογευματινό ραντεβού!
Μολονότι τα σχέδια της προπονήτριας του «τριφυλλιού», Γιασεμή Σαμαντούρα ανατράπηκαν, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη από χθες οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση της αθλήτριας που θα παίζει στις θέσεις 1 και 2, παράλληλα φυσικά με την αθλήτρια που θα αντικαταστήσει την Αφροδίτη Κοσμά, με την Αγγελική Τσέρου να είναι η επικρατέστερη.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου