Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Θέλει Καλέντζου o ΠΑΟ



Μια μεγάλη μεταγραφή θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός και προς αυτή την κατευθυνση κινείται. Στόχος του είναι να εντάξει στο δυναμικό του την Τούλα Καλέντζου, την κορυφαία Ελληνίδα πόιντ γκαρντ της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.
Η έμπειρη παίκτρια ως γνωστόν δεν θα συνεχίσει στον Αθηναϊκό και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας της.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά το ναυάγιο με τη Ναταλι Πλούμπη έχει στραφεί αποκλειστικά στην περίπτωση της Καλέντζου. Την παίκτρια πάντως βολιδοσκοπεί και ο Αστέρας Εξαρχείων. 
Η Γιασεμή Σαμαντούρα εκτιμά πολύ τις ικανότητές της την οποία είχε στο ρόστερ του τριφυλλιού όταν η ομάδα το 2000 πήρε το νταμπλ και πρωτάθλημα το 1998. Εξελίξεις αναμένονται αμεσα δεδομένου ότι τον Παναθηναϊκό τον καίει το συγκεκριμένο θέμα και πρέπει να το λύση.
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός αναζητά εναγωνίως μια ψηλή για να καλύψει το κενό της Αφροδίτης Κοσμά. Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις με τη Γιασεμή Σαμαντούρα θα θέλει να βρει την κατάλληλη παίκτρια. Μάλιστα με δεδομένου στην φροντ λάιν υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο η Νταϊάνα Ντέλβα και η Ιωαννα Χρονοπούλου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δύο αθλήτριες. Λύσεις πολλές πάντως στην αγορά δεν υπάρχουν και αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό που θα πρέπει να καλύψει τα κενά.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου