Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αποστολία Νούσια στο Άλμα Ζωής!




Οι αθλήτριες της Α1 γυναικών και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βοηθούν με τον τρόπο τους την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η "πράσινη" Αποστολία Νούσια και οι Μαριάνα Μαβιλήδη (Βριλήσσια), Ράνια Γκούζου (ΑΕΚ), Άννα Καβαθά (Ολυμπιακός), Πέννυ Καραγκούνη (Ηρακλής Κηφισιάς), Νίκη Μουζάκη (Τράχωνες) φωτογραφήθηκαν με τη συλλεκτική μπλούζα του αγώνα Greece Race for the Cure® 2012 με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το γενικό πληθυσμό για τον καρκίνο μαστού αλλά και να τον ενημερώσουν για τον Αγώνα!
Οι αθλήτριες θα ανοίξουν την κούρσα των 5χλμ. του Αγώνα που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, στις 11.00π.μ.!
«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε κοντά μας, συνοδοιπόρους μας σε αυτό τον Αγώνα, τις νέες Ελληνίδες αθλήτριες της Α1 βόλεϊ γυναικών, οι οποίες με τη παρουσία τους φέτος στον Αγώνα ενισχύουν και το δικό μας Αγώνα για τη ζωή! Ο Αγώνας αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Αξίζει να σας αναφέρω ότι στον 3ο Αγώνα το 2011, συμμετείχαν 10.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ενώ την ίδια ημέρα στον Αγώνα διακινήθηκαν 20.000 ενημερωτικά έντυπα.
Από τα καθαρά έσοδα του 3ου Αγώνα υλοποιήσαμε ένα Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης - έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20-39 ετών, σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν κλινικών εξετάσεων μαστού και διαγνωστικού ελέγχου σε περισσότερες από 500 γυναίκες, σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ) καθώς και 8 Ψυχοθεραπευτικά Προγράμματα στους Συλλόγους «'Αλμα Ζωής» σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη» δηλώνει η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» και Πρόεδρος του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου